Eile, Põltsamaa kandis olles, sõitsin läbi Eskust, kiirust väga ei jälginud ning eemal juba nägin, politsei astub autost välja ja käes see oligi. 31km/h üle 50 alas. Kiirmenetlus 65€.
Muidu naq seda asja ei räägikski, aga nalja sai politseiautos, kui nad minu lube vaatasid. Ma ise kannan prille, vendi, õdesi pole. Üleelmine suvi sai load 2 aastaks pikendatud (vanadel lubadel oli peal, et pean prille kandma(01.01 oli vist tähis lubadel) kuid nüüd enam ei olnud). Siis hakkas peedistamine pihta, ala, et miks sa lube võltsid. Kus su kaksikvend on jne... Kirjuta oma alkiri siia, siia ja siia. Politsei: "sul oli sõber ka autos kaasas, kutsu see siia, me tahame temalt sinu kohta paari asja küsida". Siis ütles: " ütle oma isikukood peast". Ütlesin. Lõpuks mitte miski ei aidanud, ei uskunud mind kuidagi kohe

. Lõpuks mõtlesin ja pakkusin variandi, et ma näitan oma ID-kaarti. Seal on ka pilt ja isikukoodid jms asjad peal. Politsei sellepeale "ohoh, sul on on ID-kaart ka kaasas, tubli". Ma väheke naersin seal oma ette, siis pisteti jälle möirgama, et mis siin naljakat on jne. Ühesõnaga 50min minu eilsest päevast läks politsei autos istumisele 15min sellest, et protokoll kirjutada, ülejäänud 35min, et minu isikut tuvastada. Mõtlesin, et jaga teiega seda asja