Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 08.05.2025 04:21

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 177 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 8, 9, 10, 11, 12
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: jutustame siis oma liiklustrahvidest
PostitusPostitatud: 21.11.2010 03:58 
Kasutaja avatar

ghozt kirjutas:
Nojah. paar päeva tagasi parkimistrahv 450eek.
täna kell veerand 1 peeti maanteel kinni, et taskulambiga vahtralehti otsida. Neid muidugi ei olnud (olin vanematel kainekas) ja sain 180.- trahvi.
Okei rikkusin, siis rikkusin, aga miks on vajalik kottpimedas maanteel vahtralehtede pärast peedistada, kui keegi teine autojuht sõiduajal ei näe, kas nad on peal või mitte.

Vähe juu, ole oma 180.- õnnelik :D

ZFA kirjutas:
Pigem mitte enne kui karistus aegunud, mis väärteo puhul on 1 aasta.

Ja karistus hakkab aeguma peale seda kui oled tasund selle. Või noh karistuse kandnud.
MINA MÄÄRAN SULLE KARISTUSE 13 PULGAKOMMI, KUI SA NEID MULLE POLE TOONUD, POLE SA OMA RIKKUMISEST ARU SAANUD JA SEE ON KEHTIV!

RedLabel kirjutas:
Lubade tegemist ei takista aga lube ei saa enne kätte, kui trahv makstud.

Huvitav mida ARK nüüd selle peale räägib? :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.11.2010 04:02 
Kasutaja avatar

9a jooksul kordi küll kinni peetud, kuid ilma kasulõikamata...

aga korra lõigati. mõned aastad tagasi 0.8ga tõmmati kinni ja 12500.- + 3 kuud ilma
ja see oli joomisjärgne hommik, mitte et ma meeleldi oleks täispeaga rooli istund, selajal pold lihtsalt alkomeetrit tagataskus

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.11.2010 13:42 

Ja mina sain laupäeval korduvülevaatuse..xenonite eest :kill
Pidavat liiga palju neid mul ees olema :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.11.2010 14:05 
Kasutaja avatar

Mul tuledevahetusega jäi üks park pirn punast värvi, teisel pool oli õige, endal pold õrna aimu ka et punane on, sest kui ära vahetasin, siis see park ei põlenud. Lambist hakkas põlemaja täpselt sel päeval kui politsai vastu tuli ning laks.. 420.- selle eest..

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.01.2011 21:00 

ccve kirjutas:
Linnas 71km/h radarisse, puudusid vahtralehed, auto dokumendid. Suuline hoiatus.
Maanteel 119km/h radarisse, puudusid vahtralehed, auto dokumendid. Suuline hoiatus (klemm sai ise ka probleemist aru, nimelt eessõitja pidurdas suht plokki kui nägi mente ning olin sunnitud avarii vältimiseks kiiresti mööduma :P ).
Parkimistrahv 480.-
Puudusid vahtralehed. Kirjalik hoiatus.
Maanteel 113km/h radarisse, puudusid vahtralehed, auto dokumendid. Kiirmenetlus 300.-

Neljapäev kirjalik hoiatus, Asulas udutuled, vahtralehed puudu, autodokumendid puudu, numbrituled ei põlenud.
Reede Asulas 74km/h, vahtralehed puudu, autodokumendid puudu. Kiirmenetlus 32 EUR
:rokib

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.01.2011 21:28 

täitsa hirmus kui palju roolijoodikuid siin foorumis leidub.

ccve kirjutas:
Neljapäev kirjalik hoiatus, Asulas udutuled, vahtralehed puudu, autodokumendid puudu, numbrituled ei põlenud.
Reede Asulas 74km/h, vahtralehed puudu, autodokumendid puudu. Kiirmenetlus 32 EUR

Äkki oleks lihtsam need kuradi vahtralehed peale toppida ja dokumente kaasas vedada? Või oled lihtsalt kift kutt edasi?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.01.2011 22:30 
Kasutaja avatar

3 aastat tagasi oli üks tore kohtumine ohvitseridega :)

sain just bemari käima ja oli vaja tankima minna 13 km eemal...puhjas....algul tulid "kutid"asula vahel vastu ja kohe disko peale(bemm ju) kontrolliti dokke ja lasti minema....sain tangitud ja hakkasin tanklast minema sõitma ja jälle samad sellid ees.

Öeldi et autol pole kindlustust , üv ja auto on oma nimele ümber regamata ja 1 tagatuli ei põle :twisted:
teesklesin muidugi et ei teadnud seda ja et alles ostsin auto jne ...ohvitserid ei olnud ka pahas tujus ja ütlesid et kui kohe koju lähen....siis saan 600.-eeki trahvi...olin asjaga päri ja allkirjastasin paberid :D :D

1 slline leebem kohtumine "nendega"

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.01.2011 22:37 
Kasutaja avatar

sain ükspäev suulise hoiatuse korduvülevaatlusega sõitmise eest :D

see oli veel siis kui mul nissan oli, nüüd tehti sellest juba potte ja panne. muide mu primera pärnu kuusakoskis, peal ideaalne mootor 136000km sõitnud ainult ja tuksus ülivaikselt, kel vaja mingu ostku ära, läks edasi nagu loom

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.01.2011 23:26 

oskaja kirjutas:
täitsa hirmus kui palju roolijoodikuid siin foorumis leidub.

ccve kirjutas:

Äkki oleks lihtsam need kuradi vahtralehed peale toppida ja dokumente kaasas vedada? Või oled lihtsalt kift kutt edasi?

Lihtsalt kipa kutt edasi, täie raha eest :rokib

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.01.2011 00:47 

Eile, Põltsamaa kandis olles, sõitsin läbi Eskust, kiirust väga ei jälginud ning eemal juba nägin, politsei astub autost välja ja käes see oligi. 31km/h üle 50 alas. Kiirmenetlus 65€.
Muidu naq seda asja ei räägikski, aga nalja sai politseiautos, kui nad minu lube vaatasid. Ma ise kannan prille, vendi, õdesi pole. Üleelmine suvi sai load 2 aastaks pikendatud (vanadel lubadel oli peal, et pean prille kandma(01.01 oli vist tähis lubadel) kuid nüüd enam ei olnud). Siis hakkas peedistamine pihta, ala, et miks sa lube võltsid. Kus su kaksikvend on jne... Kirjuta oma alkiri siia, siia ja siia. Politsei: "sul oli sõber ka autos kaasas, kutsu see siia, me tahame temalt sinu kohta paari asja küsida". Siis ütles: " ütle oma isikukood peast". Ütlesin. Lõpuks mitte miski ei aidanud, ei uskunud mind kuidagi kohe :D. Lõpuks mõtlesin ja pakkusin variandi, et ma näitan oma ID-kaarti. Seal on ka pilt ja isikukoodid jms asjad peal. Politsei sellepeale "ohoh, sul on on ID-kaart ka kaasas, tubli". Ma väheke naersin seal oma ette, siis pisteti jälle möirgama, et mis siin naljakat on jne. Ühesõnaga 50min minu eilsest päevast läks politsei autos istumisele 15min sellest, et protokoll kirjutada, ülejäänud 35min, et minu isikut tuvastada. Mõtlesin, et jaga teiega seda asja :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.01.2011 01:10 

Mul mingi 100k trahve kokku, kohutav lihtsalt, kõik makstud ka.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.01.2011 01:40 

Bemmiga sain kulunud rehvid+udukad(kuna üks lähituli oli läbi kasutasin ajutiselt neid :kill ) 4-5 korda vahtralehe eest trahvi saanud(ühe korra aint enda autoga, muudel kordadel kuskilt suvaliselt kainekaks läinud ja tulemus käes :D ), lõpuks loobusin maksmisest(sellise ajuvabaduse eest) ja lasin trahvidel aeguda ning vahetasin Soome lubade vastu ära. Ühe korra saint +10 kiiruse eest ka ja rohkem midagi erku polegi. Kaks aastat vaikust olnud.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 177 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 8, 9, 10, 11, 12

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 17 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis