Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 12.05.2025 08:08

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 293 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 20  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Ökopunn vs nafta hävitaja
PostitusPostitatud: 18.01.2011 23:09 

Ma ei saa aru, mis ma nüüd tegema peaks, kui mulle lihtsalt ei meeldi kingakarbi suurused autod? Mingi mõnu võiks siiski autosõidus olla, kuid nendes köömnetes seda kindlasti ei ole.
Minu esimene auto oli sama suur, kui Aygo, kogemused seega olemas.

Pilt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.01.2011 23:10 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
On onimesi kes elavad ka siis kui raha pole ja toimivad samamoodi nagu need kellel nutsu palju on.
Näide siin olevast piltlikust näitest kus oli üks roheline sport auto hoovis kuid elati mingis ütis.
ok seal võisid pririteedid olla teistsugused kuid kui raha oleks siis oleks ka elamine ustvavsti asjalik + kõik muu.Olgu on ka erandeid kes raha olemasolul ikka elavad nagu tsunglis või need kel raha poel nokitsevad nõnda ,et mulje jääb kui kõrgel levelil olevatets tegelastest.
To Harry R sellise cabrioga olen vabalt sõitnud,ma rentisin.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.01.2011 23:20 
Moderator
Kasutaja avatar

Pilt, mees!

Viimati muutis Umx, 18.01.2011 23:23, muudetud 1 kord kokku.
Ei, Anti, lihtsalt läks endal valesti ennem.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.01.2011 23:22 

Inimesi on erinevaid. Kui see oleks siin hääletus, siis mina valin suure V8 ja kõvasti metalli selle ümber, mulle meeldib.
Oleksin ma 100% linnas liiklev inimene, võtaksin ökoputuka lisaks veel.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.01.2011 23:27 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.01.2011 23:32 
Kasutaja avatar

mehikemetsast kirjutas:
Mainimata ei saa ka jätta, et need "stiilsed" väikeautod maksavad häbiväärselt kõrget hinda, samas peale silmailu muud ei pakugi. Seega MIKS visata maha raha (kui seda just palju ei ole)?

Eino kui sul sellest parem hakkab, kui sa aastas 1000 euri mingi odava riisiga sõites kokku hoiad, ja samal ajal raha mujale suunad(a'la kord nädalas mac, iga õhtu pudel õlut jne) siis on hästi.
mehikemetsast kirjutas:
Mainimata ei saa ka jätta, et need "stiilsed" väikeautod maksavad häbiväärselt kõrget hinda, samas peale silmailu muud ei pakugi.

Fiat 500 saab juba 10k euroga

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.01.2011 23:37 

Sandor kirjutas:
mehikemetsast kirjutas:
Mainimata ei saa ka jätta, et need "stiilsed" väikeautod maksavad häbiväärselt kõrget hinda, samas peale silmailu muud ei pakugi. Seega MIKS visata maha raha (kui seda just palju ei ole)?

Eino kui sul sellest parem hakkab, kui sa aastas 1000 euri mingi odava riisiga sõites kokku hoiad, ja samal ajal raha mujale suunad(a'la kord nädalas mac, iga õhtu pudel õlut jne) siis on hästi.
mehikemetsast kirjutas:
Mainimata ei saa ka jätta, et need "stiilsed" väikeautod maksavad häbiväärselt kõrget hinda, samas peale silmailu muud ei pakugi.

Millega ma oma sõite teen, kui Fix It Again Tony üle 60% oma ajast paranduses on? Ei käi Mäc'is ja õlut ei joo. Pinguta kõvemini.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.01.2011 23:38 

AntiL kirjutas:
ma ei saa sellest aru, miks peab vastastikus suhtlemises ja oma arvamuse väljendamises kasutama alati mingeid madalalaubalisi väljendeid. Sellest ju kogu jama tekibki kui keegi jälle kirjutab "Ei no mul pole suurte autode vastu midagi, aga kes neid BENSUÕGARDITEST MÕTTETUID KIRSTE hooldada jõuab" või vastupidi "Ma ei saa aru, mis ma nüüd tegema peaks, kui mulle lihtsalt ei meeldi KINGAKARBI SUURUSED AUTOD? Mingi mõnu võiks siiski autosõidus olla, kuid nendes KÖÖMNETES seda kindlasti ei ole.?"

Väikese auto mees kisub lausest suurte tähtedega kirjutatud sõna(d) kontekstist välja, ärritub ja paugub vastu.
Suure auto mees kisub lausest suurte tähtedega kirjutatud sõna(d) kontekstist välja, ärritub ja paugub vastu.

Ja kokkuvõttes taandubki kõik sellele, et lihtsalt ei osata omavahel inimese kombel suhelda, kuigi mõlema osapoole arvamused on üksteisele arusaadavad ja aktsepteeritavad.

Sry, et ma asja ilustama ei hakanud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.01.2011 23:49 

Sandor kirjutas:
mehikemetsast kirjutas:

mehikemetsast kirjutas:

Just kokkuhoiu nimel ostaks jah auto, millega saaks sõita ilma seda pidevalt remontimata ( 100k test Fiat 500-ga= uus mootor). Säästetud raha eest ostaks rallikale jooksu kruusakaid näiteks või investeeriks selle millessegi reaalselt kasulikku.
Prioriteedid on erinevad, igapäeva sõidukist on mul jumala savi...loomulikult peab ta olema korralik ja viisaka väljanägemisega, kuid eputamise vajadust mul ei ole. On lausa patt kulutada suur hulk raha tuimale liiklemisele ning veelgi enam, uutele ja igavatele autodele.
Kokkuvõttes on auto (kui tegu ei ole just iidvana roostekäkiga) viimane asi, mille põhjal inimese kohta järeldusi teha- elus on enamat, kui autod.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.01.2011 00:16 

Computech kirjutas:
Miks ma sellest säästmisest koguaeg jahun? Ja miks ei ostnud nt Lexus IS220D (väga hea auto) kuigi võimalus selleks oli olemas?
Tean-tean, see on autofoorum ja põlen põrgus, et midagi sellist üldse öelda julgen, aga miks peaksin 6 kuu palga kulutama kõige kiiremini väärtust kaotava "vara" peale planeedil maa? Auto ei ole kunagi mitte mingis mõttes investeering. (va muidugi mõni uunikum vms)

Kui Sinu raha ei teeni sulle rohkem raha, siis ei leia Sa kunagi teed finantsvabadusse.

+veel hunnik juttu, et oled ettevõtja jms

Kas lugesid just "Rikas isa, vaene isa" või muud taolist raamatut ja oled nüüd "investeerimismaailmast" vaimustuses? :D
Kui kaua on möödas sellest hetkest, kui Sa alustasid oma nö investeerimise nimel elamisega või mõtlemisega? Kas on juba vähemalt 5.a. praktiseerimist möödas sellest esmasest "vasikavaimustusest"? Kui tohib, siis jutu järgi pakuksin, et parimal juhul on sellest möödunud vaid 0-2 aastat... aga sportlikust huvist tahaks õiget numbrit ka teada :)

Säästa mingi X summa iga kuu on väga mõistlik, aga alati ei pea seda auto arvelt tegema.
Mulle poleks vaja katusekorterit kesklinnas ja ökopunni (et raha säästa), selle "raisatud" raha vahetaksin iga kell mustamäe korteri ja parema auto vastu. Maitse asi ühesõnaga :)

See teema on päris hästi tõestanud, et maitse üle ei vaielda vaid kakeldakse :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.01.2011 00:19 
Kasutaja avatar

Peaks rahapeale päris kuri olema kui ostaks sellise AYGO :evil: ,need jubedad seljakotid ei paku pinget,ennem sõidaks kasvõi mingi 2000aasta diisel passatiga ja ma ei usu,et need hoolduskulud vägapalju suuremad on,isegi kui natuke on siis on vähemalt mugavam ja kui sa püüad auto alla ja kütte alla võimalikult vähe raha panna,ei pea seda kõik teised tegema,elu niigi lühike,mille pärast on vaja siis sellise AYGO-ga sõita kõigil :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.01.2011 00:26 

No palun, milleks
Tooks veel korra Anti postituse esile

AntiL kirjutas:
ma ei saa sellest aru, miks peab vastastikus suhtlemises ja oma arvamuse väljendamises kasutama alati mingeid madalalaubalisi väljendeid. Sellest ju kogu jama tekibki kui keegi jälle kirjutab "Ei no mul pole suurte autode vastu midagi, aga kes neid BENSUÕGARDITEST MÕTTETUID KIRSTE hooldada jõuab" või vastupidi "Ma ei saa aru, mis ma nüüd tegema peaks, kui mulle lihtsalt ei meeldi KINGAKARBI SUURUSED AUTOD? Mingi mõnu võiks siiski autosõidus olla, kuid nendes KÖÖMNETES seda kindlasti ei ole.?"

Väikese auto mees kisub lausest suurte tähtedega kirjutatud sõna(d) kontekstist välja, ärritub ja paugub vastu.
Suure auto mees kisub lausest suurte tähtedega kirjutatud sõna(d) kontekstist välja, ärritub ja paugub vastu.

Ja kokkuvõttes taandubki kõik sellele, et lihtsalt ei osata omavahel inimese kombel suhelda, kuigi mõlema osapoole arvamused on üksteisele arusaadavad ja aktsepteeritavad.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.01.2011 00:46 
Kasutaja avatar

Mulle aga endiselt ei jõua kohale mida v***u sa siia tulihingeliste tänavakiirendajate foorumisse oma ökoriisiraketiga tulid?Lootsid, et "võetakse omaks" või tahad maailma parandada? Käid kuskil maci foorumites ka oma Nokiaga(või vastupidi vms) mac'e maha tegemas ? Pead leppima sellega , et ilmselt verbaalset peksu saad siin niikaua kuni seda Aygot omad või oma suhtumist muudad.
PS! Auto on auto, aga kui sa tunned tungivat vajadust koguaeg selgitada/kaitsta teistele, milleks selle ostsid ja kui kui mõttetud kõik ülejäänud on, siis on sul ilmselt mingid kompleksid.

Peace!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.01.2011 00:49 

Z!ssu kirjutas:
No palun, milleks
Tooks veel korra Anti postituse esile

AntiL kirjutas:

No palun, saatke rohelistele kirjake, et teema lukku pandaks, kui te rahu ei saa. Mida te siit teemast ootasite? Et litraaziga 5.7 ja 0.6 mehed sõbralikult üksteisest arusaavad? :kill

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.01.2011 00:53 

No siis võiks ikka täie rauaga teha puhastuse lugejate autode teemas :kill :kill :kill :kill :kill

Ja veel ükskord :kill

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 293 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 20  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 5 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis