Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 03.05.2025 16:31

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 14034 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 936  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? €lame €nnast välja 2012 (VOL1)
PostitusPostitatud: 05.01.2012 11:45 

Hydration kirjutas:
oh kurat.
eile juhuts see, et sain vereproovi tulemused teada..
Mingit põletiku vms asja otsiti ja kui norm olevat olnud veres 10 see number, siis minul oli 155.. :uhoh
Taheti kohe haiglasse rammida, aga sain kompromissi, kui enesetunne halveneb, siis pidin ise kiirabisse helistama ja nad järgi kutsuma.. :rokib
No mitte ei tunne ennast haiglates hästi..parema meelega olen siiski kodus..

Las dressipükste paela veidi lõdvemaks, käib veri paremini ringi :think
sry musta huumori pärast aga pidin ära ütlema 8)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.01.2012 12:03 

Ei ta suguhaigus ei ole. Aga kui ma nüüd päris täpselt aru sain, mis see arst mulle rääkis, siis kõiges on süüdi selgroo vigastus (ammune), ning nüüd on kuidagi närvid seal kuskil vahele jäänud või sassi läinud vms..ning on tekitanud jalga need valud ja paistetuse jne..ning kogu selle huinamuina käigus on vereringe väheke häiritud ja pla pla pla.. ning siis ongi kuidagi selle vere sees see .. põletiku näitaja nii suur. Selle põletiku näitajaga olevat olnud 300 -ga vms inimesed juba koomas ? (ei saanud täpselt aru mis ta selles osas rääkis, aga midagi sellist ta ajas mulle ). Uus aasta algab ... normaalselt.. :kill

edit: Ei arste pikalt pole saatnud. sain mingid kanged rohud kätte, ning juhised ,mida võin ja mida ei või teha.
Ega nad mind siis tulema poleks lasknud, kui oleks asi juba väga hull. :)

Viimati muutis Hydration, 05.01.2012 12:15, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.01.2012 12:14 
Kasutaja avatar

Hendri kirjutas:
Normaalne libedus.. Isegi vabakal viienda käiguga perse paigal ei püsi.
Küllaltki põnev oli, kui unise peaga tööle sõites käiguga pidurdades kenasti põiki tõmbas :D Üks Xsara juht muutus sellest vist pisut ärevaks, ilusat päeva sulle :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.01.2012 12:14 
Kasutaja avatar

Küljelaskmiste ja muude laskmiste kohta niipalju,et omaarust oleme me kõik kõige kõvemad rallimehed,peoloomad,kepimehed,löömamehed jne.Alati,kui keegi hakkab netis rääkima,kuidas tuleb sõita,millal gaasi anda ja rooliga vastu lapata,tekib tahtmine seda ralliässa reaalses ohtlikus situatsioonis näha.Enamusel lööb ilmselt hoopis pommitajad leemeseks.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.01.2012 12:17 
Kasutaja avatar

ändi kirjutas:
Küljelaskmiste ja muude laskmiste kohta niipalju,et omaarust oleme me kõik kõige kõvemad rallimehed,peoloomad,kepimehed,löömamehed jne.Alati,kui keegi hakkab netis rääkima,kuidas tuleb sõita,millal gaasi anda ja rooliga vastu lapata,tekib tahtmine seda ralliässa reaalses ohtlikus situatsioonis näha.Enamusel lööb ilmselt hoopis pommitajad leemeseks.

aiaaa

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.01.2012 12:35 
Kasutaja avatar

ändi kirjutas:

Touché :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.01.2012 12:57 
Kasutaja avatar

sai siis eile 4 ajal mindud kiirabisse, kuna üleeile õhtul lõin trennis kogemata varbaga kõva paugu vastu seina, eile hommikul ärgates ei saanud enam tossegi jalga panna, kiirabisse jõudes aga öeldi et rõntgen on kinni ja tulge homme tagasi.
sellise suhtumise peale ei lähegi ma enam tagasi vaid olen parem valusa varbaga kodus :bs

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.01.2012 13:03 

Jatäpp kirjutas:
sai siis eile 4 ajal mindud kiirabisse, kuna üleeile õhtul lõin trennis kogemata varbaga kõva paugu vastu seina, eile hommikul ärgates ei saanud enam tossegi jalga panna, kiirabisse jõudes aga öeldi et rõntgen on kinni ja tulge homme tagasi.
sellise suhtumise peale ei lähegi ma enam tagasi vaid olen parem valusa varbaga kodus :bs

Ära seda viga küll tee. Luu võib puru olla ning kui niisama jätad, siis võib valesti kokku kasvada.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.01.2012 13:10 
Kasutaja avatar

Jatäpp kirjutas:

irw... Sellise suhtumise peale... ja tagasi ei lähe enam :D nagu neil oleks vaja sinu varvast:D:D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.01.2012 13:31 
Kasutaja avatar

no see on rapla haigla :)
sõbral oli keskmine sõrm sõna otseses mõttes pooleks, arstid hakkasid hoopis teist sõrme lahasesse panema :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.01.2012 13:45 
Eliit

trykmann kirjutas:
Jatäpp kirjutas:

Ära seda viga küll tee. Luu võib puru olla ning kui niisama jätad, siis võib valesti kokku kasvada.

Ma olen kaks korda murtud varbaga haiglas käinud ja seal on öeldud, et istugu ma kodus ja määrigu mingit kreemi peale ja kasvab ise kokku. Nad ei pane seda kipsi ega midagi. Kolmas kord ma enam ei viitsinudki haiglasse minna kui jälle suur varvas pooleks oli :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.01.2012 13:54 
Kasutaja avatar

just, ja mis siis saaks kui lähed haigla käsi pooleks ja öeldakse röntgen kinni, tulge homme tagasi

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.01.2012 13:59 

Jatäpp kirjutas:
just, ja mis siis saaks kui lähed haigla käsi pooleks ja öeldakse röntgen kinni, tulge homme tagasi

Arvan, et vähe karmimate asjade puhul transporditakse haige kusagile mujale, tallinna haiglasse näiteks.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.01.2012 14:08 
Eliit

Ma olen kõik korrad paljajalu õues joostes kuskile vastu serva või asja ära löönud

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.01.2012 14:22 
Kasutaja avatar

Arstidega on siinmaal üldse väga imelik. Raske trenni tagajärjel tekkis mul paremale poole kubemesse torkiv valu, mis aeg-ajalt välja lõi. Pöördusin arsti poole ja... Esimese asjana diagnoositi et pimesool on kinni (siis peaksin voodis pikali olema). Teise diagnoosiga arvati, et olen endale suurte raskustega songa tekitanud (songale omast muna ei ole kusagile tekkinud). Kolmandana diagnoositi et olen üleüldse lihase pikalt ära rebestanud (välisel vaatlusel ning katsudes ei ole rebendile omast lõhikut tunda/näha)... Nüüdseks on asi jõudnud sinna maale, et olen kas mõned üksikud lihaskiud ära venitanud (äärmisel juhul rebestanud) või on tekkinud lihase põletik - uuringud jätkuvad.

Teine tõsine kino on parema põlvega, mis ilmutab kulumise märke. Käisin arstile muret kurtmas, et suurte raskustega kükke tehes hakkab põlv valutama (juhul kui väikese raskusega kükki teen ja suure hooga kükist üles tulles põlved lukku lükkan, mida teha ei tohi, tekkib põlve hetkega torkiv valu). Tunda annab ennast ka siis, kui pean terve päeva püstijalu ringi siblima.... Ja nüüd, arst diagnoosis mulle esialgu meniski rebendi.... Mnjah... Uuringud järkuvad...

Korra juhtus ka see, et paremal pool kaelas asetsevad kõõlused muutusid jube valusaks. Diagnoos - kaelakõõluste rebend ja vajab opereerimist. Tegelikus - kõõluste venitus ja raviks piisas põletiku vastasest geelist ning sellest, et väldin harjutust mille tegemisega valu ilmnes..

Ja lisaks veel see, et olenematta ravikindlustuse olemasolust, saab erialaarstidele ikka mõnuga pappi välja keerutada....

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 14034 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 936  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis