RustyZ kirjutas:
.Alar. kirjutas:
Ma enda arust pole üldse üleolev, lihtsalt kiputakse arvama seda. Ma ütleks enda kohta aus ja otsekohane, kuna mulle keerutamine ja ving ei meeldi. Nagu iga siuke lahmimine siin algas ka see, kuna üks osapool ei viitsinud mu öeldusse süveneda
Eino sa ei saa ise enam aru mis on arenenud maa, seega pole mõtet lahmida. Eesti on paljudes asjades kõigist põhjamaa riikidest ees. Liikluskultuur on meil p*rse lihtsalt ja seda tänu sellele et paljudest noortest kasvatatakse suht mõrapead. Kui vaadata mis tase oki gümnaasiumis 8-9a tagasi ja mis on nüüd... No anna abi.
Milles me ees oleme? Internetis saame valimisel hääli anda, kuid miskipärast ei taha ükski suurem riik seda lahendust kasutada.
Internetis kasutamise või miskis sellises asjas olime esikohal, kuid selles oleme ka tublisti juba langenud.
Norras näiteks aastal 2017 pannakse FM raadiosagedus kinni ja kasutusele jääb DAB raadio. Eestis ei oska keegi sellest isegi unistada. HD telekanali pilti me ka vist eriti ei näe.
Ainuke milles me esikohal oleme, on meie endi arvamus, et me oleme nii arenenud ja head. Skandnaavia on lihtsalt nii viisakas, et ei hakka ütlema, olge nüüd oma arvamusega tagasihoidlikumad.