Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 17.05.2025 16:13

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 5201 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115 ... 347  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mobiiltelefonide arutelu
PostitusPostitatud: 16.07.2013 00:21 
Kasutaja avatar

ownedvectra kirjutas:
Mul on Sony Ericsson Xperia X8. Palun aidake kuidas ma saan android 2.1 update 4.1le :uhoh T2nud

http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=846
Edasi peab juba endal huvi olema...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.07.2013 01:00 

siag kirjutas:
Ise ka Iphone 4s kasutanud varsti 2 aastat ja kui järgmist(5 järeltulijat) välja ei tule, siis arvatavasti nii pea veel välja ei vaheta ka. Android on võrreldes IOS-iga ikka väga aeglane ja hakkiv/tõkkav OS. Samuti on telefon tööpükste taskus vatti saanud. Vahetanud korra esiklaasi liigse joobe tulemusena. Eelmine tel oli androidikas HTC desire, mis lihtsalt poole aastaga saba andis töötingimustes. Kõlar hakkas ragisema, puutekas ei toiminud enam korralikult jne.

Bullshit juba tänapäeval. JellyBean on vägagi väle. Naisele sai võetud Huawei ascend p1 miskine üle poole aasta tagasi kindlasti. Mälukaarti pole sisse ostetud, sisemälu äppe ja muud sodi täis ja toimetab väga kenasti. Kordagi kuskil hakkinud pole ja kõik avaneb mängleva kiirusega. Super telefon - hinna ja kvaliteedi suhe ÜLIpaigas. Soovitan praegu veel kiirelt huaweisid osta, kui rahvas hakkab neid rohkem tarbima (kuna nad tõesti telefonidega näitavad korralikult klassi hetkel), siis lähevad need asjad hinda ja enam kommiraha eest ei saa.

Teine telefon millel olen seda samamoodi kasutanud on LG (Google) Nexus 4. Absoluutselt mingeid probleeme pole.

Tahvlis N7 samamoodi.

Android on oma viimase versiooniga kõvasti arenenud. Loodame nüüd et järgmisega midagi tuksi ei keerata, siiamaani on ainult positiivsemaks asi muutunud. Kui võrrelda Gingerbreadi ja ICS aegu siis on ikka väga väle asi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.07.2013 09:37 

mkb kirjutas:
Pahh1 kirjutas:
Pahh1 kirjutas:
Samsung galaxy grand duos.
Levi mängib niimoodi et enne proovi 100 korda ja siis saab helistada.
Autoga sõites on eriti hull.
Lampi hetkedel kaob.
Ja mul on EMT.
Teiseks hangub ekraan täitsa suvalistel hetkedel, eriti siis kui helistada muidugi tahad.
Lihtsalt must ja täiesti kaootiliselt ilmneb see viga.
On mõtet üldse EMTsse minna sellise jutuga, korra käisin siis öeldi et pmts on kõik korras wtf nagu...
Tänapäeva telefonid ongi siuksed?

Igatahes mina viisin oma raipe remonti täna, vaatab mis saab, lubati reedeks hea õnne korral valmis teha.
Tänaseks oli lisandunud vigade nimekirja ka lampi välja-sisselülitamine...
EMTis öeldi et esimese garantiiparanduse puhul lastakse tarkvara maha-peale, teisel korral võetakse siis asi riistvaraliselt ette ja kolmandal korral on neil juba tagasiostukohustus.
Mina ei usu et asi korda saab :D

Minul põhjustas sellist jura mingi(d) app(id), lasin sodi maha ja viga kadus.

Hmm, see on huvitav.
Ega sa loomulikult ei mäleta mis äppidega tegu oli :D ?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.07.2013 10:13 
Kasutaja avatar

Hommik.
Kuna minu Nokia E52 hakkab ära väsima siis suundusin eile õhtul elisa, tele2 ja emt poodi. Pole aastaid huvi tundnud mis mobiili turul toimub ja üllatus oli suur, et nuppudega telefone praktiliselt ei olegi enam. Seenior+ mobiili ei osta ju. Võibolla siin teemas see juba räägitud aga ei jõua kõike ka läbi lugeda.
Äkki oskate soovitada kust veel saaks normaalse välimusega ja nuppudega telefone. Või siis millist slide telefoni valida.

Või peaks oma vana telefoni lihtsalt remonti viima ja veel 5a sellega rääkima. :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.07.2013 13:19 
Kasutaja avatar

Nokia-l nuppudega telefone piisavalt. Nokia Asha 302 näiteks. Väiksemaid nuppudega telefone on ka Nokial. X2 näiteks, sigakaua kestab aku.
Kõige lihtsam on arvutit kasutada ja avada EMT, Elisa ja Tele2 lehed ja vaadata mida pakuvad. Google ka tagasisidet!
Telefoni ost on tegelikult palju lihtsam kui see esialgu tundub!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.07.2013 15:34 
Kasutaja avatar

Ise kasutan Nokia E7. Olen rahul.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.07.2013 21:52 
Kasutaja avatar

Kas kellegil on nutikas samsung duos, mis päriselt töötab ka? Minu oma kolmandat korda "hoolduses" ... "tellivad mingeid juppe", eelmine korda panid uue softi peale... hea et tehase resetti lihtsalt ei teinud... ma olen äärmiselt skeptiline et see mudel üldse töötab...

ikka sama jama .. kõned ei jõua minuni... helistajal kutsub, minuni mingit märget ei jõua. Päris suur protsent kõnesi jääb "õhku" , eriti on tunda siis kui liigud autoga, või oled "keerulises piirkonnas" (loe: nõrgemas levipiirkonnas) Hea oleks teada kui kellegil päriselt töötab see telefon.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.07.2013 22:16 
Kasutaja avatar

Kui palju vähe kasutatud HTC One SV eest maksta oleks normaalne ? Pole müügil neid kasutatuna väga, uuena 320eur. On kellelgi ja oskab kosta midagi ?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.07.2013 22:29 
Kasutaja avatar

soovitage head võrguvaba ja gps vaba kaardiappi vanemale androidile(huawei u8650)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.07.2013 00:17 
Kasutaja avatar

mario81 kirjutas:
Või peaks oma vana telefoni lihtsalt remonti viima ja veel 5a sellega rääkima. :)

Ja nii vist lähebki. Tehnikamaailma pole välja otsinud aga siit ja sealt nõu küsinud ning teen hoopis tarkvara uuenduse, uued nupud jne.
Vana E52 harjunud ja kaardid olemas. Ma kasutangi mobiili vaid helistamiseks (interneti jaoks tahvel) ja gps'iga maanteel õige kiiruse hoidmist (95-96km/h+cruis). Pealegi kõik kellega rääkisin pidasid E52 väga norm telefoniks, peale seda igasugu ashad on jama.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.07.2013 07:21 

RustyZ kirjutas:
siag kirjutas:
Ise ka Iphone 4s kasutanud varsti 2 aastat ja kui järgmist(5 järeltulijat) välja ei tule, siis arvatavasti nii pea veel välja ei vaheta ka. Android on võrreldes IOS-iga ikka väga aeglane ja hakkiv/tõkkav OS. Samuti on telefon tööpükste taskus vatti saanud. Vahetanud korra esiklaasi liigse joobe tulemusena. Eelmine tel oli androidikas HTC desire, mis lihtsalt poole aastaga saba andis töötingimustes. Kõlar hakkas ragisema, puutekas ei toiminud enam korralikult jne.

Bullshit juba tänapäeval. JellyBean on vägagi väle. Naisele sai võetud Huawei ascend p1 miskine üle poole aasta tagasi kindlasti. Mälukaarti pole sisse ostetud, sisemälu äppe ja muud sodi täis ja toimetab väga kenasti. Kordagi kuskil hakkinud pole ja kõik avaneb mängleva kiirusega. Super telefon - hinna ja kvaliteedi suhe ÜLIpaigas. Soovitan praegu veel kiirelt huaweisid osta, kui rahvas hakkab neid rohkem tarbima (kuna nad tõesti telefonidega näitavad korralikult klassi hetkel), siis lähevad need asjad hinda ja enam kommiraha eest ei saa.

Teine telefon millel olen seda samamoodi kasutanud on LG (Google) Nexus 4. Absoluutselt mingeid probleeme pole.

Tahvlis N7 samamoodi.

Android on oma viimase versiooniga kõvasti arenenud. Loodame nüüd et järgmisega midagi tuksi ei keerata, siiamaani on ainult positiivsemaks asi muutunud. Kui võrrelda Gingerbreadi ja ICS aegu siis on ikka väga väle asi.

Sorry, mul siin naise Iphone 5, Enda 4s ja Sõbra 2 päeva vana Galaxy S4 kõrvuti. Ja no tee mis tahad, Android on 3-4 korda tõkkavam ja venitab appide avamisel jne. Umbes samamoodi, kui 4s peale IOS 7 Beta 2 panin. Ei ole korralikult viimistletud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.07.2013 07:52 

siag kirjutas:
RustyZ kirjutas:
siag kirjutas:

Tahvlis N7 samamoodi.

Sorry, mul siin naise Iphone 5, Enda 4s ja Sõbra 2 päeva vana Galaxy S4 kõrvuti. Ja no tee mis tahad, Android on 3-4 korda tõkkavam ja venitab appide avamisel jne. Umbes samamoodi, kui 4s peale IOS 7 Beta 2 panin. Ei ole korralikult viimistletud.

mis ma oskan öelda, ta on suutnud oma S4-st teha klotsi juba kahe päevaga.
Okeiokei, ma ei ole S4 ise kasutanud kuigi korra näppides ta aeglane ei tundud.
Minu postis mainitud telefonidel EI OLE mitte mingisugust "tõkkamist" ja kui seda ka vahel juhtub, siis ikka haruharva. Ja iPhonel juhtub samamoodi haruharva kordi, kus mingil põhjusel läheb millisekund kauem mingi asja avamiseks.

S4 kohta veel - kui opsüsteem on teistsuguse ehituse ja animatsioonidega, võib ta manada "aeglase" efekti. iOS on teise ehitusega ja kui miskit vajutada ilmub kõik mängleva kiirusega. Android JB effektid on natuke sujuvamad ja pehmevad. See võib tekitada illusiooni. Imo on asi selles. Ma ei saa aru, kus sa seda tõkkamist S4 puhul seal näed. Ilmselt on tegu tüüpilise enda riista kiitmisega.

Ise olen endiselt arvamusel, et kui valida androidi ja ios vahel siis loeb lihtsalt see millega harjunud oled või mis rohkem meeldib või mida tahad oma koduse aparatuuriga teha.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.07.2013 09:54 
Kasutaja avatar

Ma ei saa ka aru mis tõkkamisest siin räägitakse. Ma ostsin S4'ja mingi paar kuud tagasi, siis kui Eestis müügile tuli see. Ausalt, mitte mingisugust läägi pole. Kõik jookseb vägagi sujuvalt, äpid avanevad nii, et kui käivitada siis hetkeliselt töötab.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.07.2013 11:56 
Kasutaja avatar

Tomorrowland kirjutas:
soovitage head võrguvaba ja gps vaba kaardiappi vanemale androidile(huawei u8650)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.07.2013 16:04 
Kasutaja avatar

mkb kirjutas:
Tra läheb 4lk eelmisest vaidlusest mööda ja juba jälle määgimine käib :D.
Nagu diisel vs bensiin, bmw vs audi või muu debiilne vaidlus.
Suht poogen kas android teeb mõne äpi 0, 5 sekki aeglasemalt lahti või ei.

Muidu vajub teema soiku, peab ikka halgu alla viskama. :D

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 5201 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115 ... 347  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis