allan1 kirjutas:
Kõik eesti autoteemalised foorumid on kärsa demagoogiat ääreni täis.
Minu meelest peaks taolisele inimesele tema kogemuste jagamise eest hoopis ääretult tänulik olema. Mida saab halba olla selles, et üks vanem meesterahvas, tundes end suure õpetlase ja elukogenud inimesena, siinsele noorte jogade karjale sõbralikult elamist õpetab? Mulle tundub, et ei ole valdkonda, milles ta ei ole spetsialistitaset saavutanud. Temalt on õppida kõigil.
Mis puudutab kõrgelt kiidetud kirjatehnikat, siis liigset pateetilisust ja sulgude kasutamist tekstis ei peeta üldiselt heaks märgiks, aga see pole niiöelda pärisviga, see on stiiliviga. Ainus küsimus LÄBI AEGADE MINU ELUS!!!!!!! (ja ma olen ikka sitaks elanud, maid näinud, palju käinud, üle maailma tuttavatega suhelnud, välismaal resideerunud, äri teinud, jõukas inimene) on see, et kui härral on kodus tohutu ladu fototehnikat, siis miks tema enda fotod nii saastad on? Tegelikult, eks vastus ole vist selles, et Ungari reisil oli kaasas väike seebikas, polnud aega pildistada jne jne.
Siin ka paar soovitust teistele minu poolt edaspidiseks:
Esiteks ostke pereautoks GCherokee v8! See on hea valik. Ja teiseks, kui teil igav hakkab, siis tehke mõni uus teema oma vanadest, juba unustatud saavutustest, millest omal ajal oksendamiseni kõikides foorumites teie enda algatusel jahuti. Võtke või krss, kes tegi uue teema autode tõstmise kohta, puhudes tolmu pealt enda tohutuägedalt sigaraudilt. Kes ikka koera saba kergitab siis!
Ja lõpetuseks - minu meelest on ka kõige ägedam auto hääl vana 2t saabi izh planetale sarnanev hääl. See on minu meelest nii ja see peab ka teie meelest nii olema. Vastasel juhul te olete lollid ja ei tea, mis on hea.
Cheers!