Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 03.05.2025 18:03

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 3278 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118 ... 219  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? Elame ennast välja.
PostitusPostitatud: 03.08.2009 22:41 
Kasutaja avatar

perfectenemy kirjutas:
aga ma mõtlen samal ajal et ma teen ilma suunata parempöörde äkki?

Teine idikas otsa siin teemas :beer :lol

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.08.2009 22:48 
Kasutaja avatar

No selge on see, et inimene, kes ostab endale bike -i, ei osta seda teps mitte 50 -ga linnas kulgemiseks..sellejaoks ostetakse roller omale!
Ning teiseks, ei ole Mikk just kõige väiksema kogemusega tsiklimees, eks ikka juhtub, kellel kehvemini, kellel paremini, seekord läks vist ikka paremini.
Kes ei kuku, see ei sõida .. aga samamoodi on teada, et eestis autojuhid ei mõista, ei märka, ega saa kunagi peaaegu aru tsiklitest (mis tahes liiki ratastest, vahet ei ole) aga kui autojuhid ka natuke mõtleks, ning oma ajusid liigutaks koos silmade tööga siis muidugi, hoiaks see päris palju kaherattaliste ja autode omavahelisi kokkupõrkeid ära.

Mikule head paranemist ja ülejäänutele, turvalist liiklemist.

Loodame ainult, et part oma statistikaga siia platsi ei lenda..
:lol

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.08.2009 23:18 

Sain kah murdude osas siis käe "valgeks"..noh killustikupuruseks,kodarluu murd ja vähemalt kuu käsi kaelas, tööle minna ei saa... :err

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.08.2009 00:01 

Alwayslate kirjutas:
Ma nüüd ei pidanud päris seda silmas.Ütleme siis nii,et inimese aju on programmeeritud nägema 2 tuld tulemas.

Ja mitut tuld näeb see programmeeritud aju tulemas, kui kiirus on üle ja nokk õhus ehk tuled taevas? Ise ka tsiklimees olnud mitu head aastat ja mulle pole linnas vist keegi ette keeranud. Aga mina olen enduurokaga liikunud ja + 10 kmh. Eks uljad bike-mehed varem või hiljem mõne kobara panevad, kena kui kasti ei lähe. Aga no kui lähevad, siis oma lollus. Bike kui selline pole mõeldud ju kuni 70 kmh sõitmiseks. Kuidas see kohale ei jõua inimestele. Miks siukest mürsku osta omale üldse, kui sellega kas ei saa sõita nii et lõbus oleks või siis kui sõita nii et lõbus on, siis see on meeletult ohtlik? Mis kasu sellest on? Meil ju pole teid ega rinkasid korralikke. Load läinud või haiglasse või kasti, vali ise. Sõitke krossi või enduurot. Oled sina ja maastik, mitte mingid mammid kes sulle kodarasse kütavad. Bike pole linnasõiduks ja lisa sinna loll pea siis ongi mats käes, varem või hiljem. Paratamatus. Antud momendil on pigem mammist kahju, kellele see oli üsna ränk hoop ma usun.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.08.2009 01:03 

Interface´iga sama asja kogenud aga järgmine kord kui mõni mõnda "super" manöövrit linnas proovib, et üle pideva joone ja teele joonistatud "ohutussaare" 10000rpm minust mööda põigata, siis takistamata see ei jää. Põhiline, mis häirib on see lärm millega mööda minnakse. Kui üks läheb kõrvalt ilusti, ehmatad väheke ning tõmbad kõrvale ja kui teiselt poolt natuke hiljem mõni mees veel mööduma hakkab, ehmatad veel rohkem ja tõmbad teisele poole. See pendeldamine on samuti väga n.ö ebameeldiv. Pole midagi tsiklite mööda laskmise vastu aga natuke võiks ka autojuhtidega arvestada. Muidugi ei lükka ümber, et mingi hetk võin ka mina see kirutav olla aga sel juhul võib mõne nukiga mu hamba, ilma kobisemata omastada.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.08.2009 06:21 
Kasutaja avatar

Olles ka ise bikega sõitnud palju palju, siis ütlen nii:
Maanteel hoia silmad lahti ja lase torust tulla palju tahad, mind ei sega. Aga asulas mõistuse piires, ei saa nii et nokk lennus ja 100+ sees.. mina vaatan et oled kaugel ja kui kogematta ette keeran siis kahju kl ei ole. Olen ka ise linnas sõitnud ja vajadust ei ole sõita mingi 100+. Mul endal on peaaegu käsi otsast sõidetud ühe tsiklimehe poolt linnas, kui autod seisid ja sellel oli vaja päris toreda lennuga autode vahelt läbi panna, hea et just hetk ennem käe autosse sisse panin. Linnas mind ei sega see, kui moni foorialt läheb nokk lennus ilma erilist kiirust arendamatta, ei sega see kui rahulikult tullakse foori all koige ette. Segab see kui on vaja hullumoodi kihutada. Ja ei ole kahju, kui mõni ennast linnas kihutades vigaseks sõidab.

Seega linnas mõistuse piires ja maanteel kihuta palju tahad aga hoia silmad lahti. Ise sõidan nii ja ei tea, pole sellist tunedki olnud, et nüüd võiks crash tulla.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.08.2009 08:37 
Kasutaja avatar

armastan üle kõige riskida ja ennast/teisi ohtu seada, seega linnas on aeglase kiirusega igav ja lubadega sama asi :)
nüüd võib tekkida paanika

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.08.2009 09:10 

linnas ja asulas kehtib kõikidele 50km/h, see ei ole vabandus et bike alla 100km/h ei sõida :angry

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.08.2009 09:17 
Kasutaja avatar

aardla tänav on nagu nuhtlus selle koha pealt.. tahad õhtul magama jääda, no ei saa... mingid töllid tulevad kiirendama akna all... siis tullakse hirmsa tinnaga.. jumala närvi ajab. ükskord ma midagi neile välja mõtlen. Alati mõtlen, et kuskilt võiks auto ette keerata.

Sain ise ka nüüd mootorrattaga sõita. Kõik on tore ja ilus, aga niikaua kuni nad eputamist ja oma lolli mõistuse näitamist jätkavad, mina neile kaasa ei tunne.

Kunagi 80ndate alguses, kui ma pisike poiss olin, siis isal oli tutikas Jawa, ning mustlased tõmbasid nööri üle tee, ja isa õnneks sõitis õigesti nööri, et pea jäi otsa, kuid lendas maha ning murdis käe ja jala. Mustlased võtsid ratta ära ja panid paarsada meetrit edasi Kamazi alla. Mõlemad kutud. Ei tunne kunagi kaasa, kui pead otsas pole.

Respect meestele, kes kiirendustel käivad ja võidavad, aga need mehed jätavad oma kiirusejanu ka sinna, mitte ei roni tänavale.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.08.2009 09:17 
Kasutaja avatar

Tixon kirjutas:
linnas ja asulas kehtib kõikidele 50km/h, see ei ole vabandus et bike alla 100km/h ei sõida :angry

ok, ma enam siis ei tee

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.08.2009 09:36 
Kasutaja avatar

kui edasi heietada lollide motohullude teemal, siis minul ajab sita keema see kahe autorea vahelt läbi pugemine. hetkel meenub kohe kolm korda, kui tsikli lenksuots on vastu mu masina peeglit käinud, õnneks peegel korras, aga siiski, kui ei mahu sinna per*eprakku, siis :angry ära roni. ise olen näinud ka paari korda, kus ees/kõrval oleval masinal on esimene tiib ära kriimustatud. Teinekord läheks kohe autost välja ja lajataks millegi raskega lagipähe...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.08.2009 09:39 
Kasutaja avatar

Oh õudu, sõitsin see aasta esimest korda trolliga, et Akadeemia Ascarist koju teise auto järgi saada. Logisevad ja kolisevad samamoodi nagu aastaid tagasi :uhoh

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.08.2009 09:47 
Kasutaja avatar

.Alar. kirjutas:
Oh õudu, sõitsin see aasta esimest korda trolliga, et Akadeemia Ascarist koju teise auto järgi saada. Logisevad ja kolisevad samamoodi nagu aastaid tagasi :uhoh

ma pidin vahepeal 2 päeva trolliga sõitma, see on ikka väga hull mis asju seal lühikese aja jooksul näha võib, seisis seal üks vanamees, igas peatuses ütleb võimas hääl kuskilt peatuse nime ja vana mõtles, et jube kõva oleks seda kordama hakata, nii ta siis lasigi terve tee kristiinest magistralini, hiljem kui hakkas maha minema siis aja viiteks vihjas veel kõrval seisvale noorele poisile, et sul on ilusad jalad, kindlasti oled sportlane :D keegi midagi öelda ei osanud aga naerma ajas küll, kahjuks olin ma peaaegu ainuke kes seda naljakaks pidas.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.08.2009 10:24 
Kasutaja avatar

AntiL kirjutas:
poisid siis nii uhkeks läinud

Krt, millal sa omal soovahetus opi tegid, et nii palju virised? :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.08.2009 10:51 
Kasutaja avatar

Kadedaks teete raisk jah, siin mail polegi trolle :waah

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 3278 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118 ... 219  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis