Eile öösel sõitsin eravärvides skodale vastu täiesti otse ja lubatud kiirusega. Vaatasin peeglisse ja nägin et nad juba keeravad otsa ringi. Jäin siis juba tee äärde seisma juhiload juba valmis. Ment tuli akna juurde ja küsis et miks ma seisma jäin, et kas ma nägin neid

.
Ment: Kus siis teised on?
Mina: Kes teised?
Ment: No need kellega sa siin ringi paugutad.
Mina: Ma ei ole siin ringi paugutanud mitte kellegagi, sõidan lihtsalt kodu poole.
Ment: Hakkas naerma ja ütles et eks sa tule välja ja vaata oma velge, et kõik lund täis jne.
Mina: Käisin mõnda aega tagasi jäärajal, sellepärast on.
Ment: Kas te narkootikume olete tarvitanud?
Mina: Ei ole
Ment: Vaatab taskulambiga silma ja pooledi naerdes küsib et miks su pupillid nii imelikud on ja silmad täiesti punased?
Mina: Pole õrna aimugi
Ment: Niiet te ei ole siis mingeid narkootikume ega kanepit tarvitanud?
Mina: Ei ole
Ment: Davai, tule autosse ja teeme testi
Läksime siis autosse, korjati mingisugune kiirtester välja ja anti vatipulk kätte, et liiguta seda suus igatepidi 30 sekundit. Tegin siis nagu kästi ja andsin pulga tagasi. Pulk pandi kusile indikaatorisse ja siis pidin seal autos mingi pool tundi passima kuniks se test valmis saab. Kui aeg täis sai siis võttis üks kukkedest selle kätte ja hakkas siis tulemust uurima. Tükk aega jõllitas seda iga nurga alt ja jube pettunud näoga. Andis siis teisele mendile ja see vaatas ka kurva näoga peale ja neil ei jäänudki muud üle kui tunnistada et test on negatiivne ja trahvi teha ei saagi. Anti load tagasi na nägemist. Väga huvitav et nüüd siis lampi niimoodi kõrikallale karatakse ja kõvasti üle poole tunni mu aega raisatakse sest mingi kukk ei pilves ja kainel inimesel vahet.