Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 07.05.2025 19:39

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 2055 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119 ... 137  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Politsei ütlemised jms.
PostitusPostitatud: 01.02.2014 18:30 

kiirtestist võid ilmselt loobuda. Siis on minek vereproovi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.02.2014 18:53 

on Õigus nõuda vereproovi, aga kui pilves siis maksad ise kinni ja kui ei ole maksab ment testi kinni.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.02.2014 19:08 

Savukoll kirjutas:
Jäin siis juba tee äärde seisma juhiload juba valmis.

Ilmselge kahtlus tekkib ju kui keegi selliseid lükkeid teeb, diskot polnud miks sul ültse oli vaja jääda seisma. Või oledki selline mees kellel põlved nõrgaks võtab kui patrulli näeb.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.02.2014 19:26 

Tegelt on asi selles, et politseinikel on oma nimekiri autodest/inimestest keda piinata seoses selle parklaralliga.. Mendil on oma kits kes istub siis samasgi foorumis ja paneb kõik kahtlase kõrvataha.
Tegelikult on selline nimekiri seadusega tugevas vastuolus. Tegelt ei tohi kellegi kohta niimoodi andmeid koguda ja pärast nende alusel inimesi diskrimineerida. Läheb natukene aega kuni satutakse vale inimese otsa. Siis politsei varsti avalikult vabandab ja lubab, et nad enam ausõna niimoodi ei tee. Kuigi ise itsitavad pihku edasi ja kotivad samamoodi edasi. Samamoodi tehakse ülekkulamistel suunavaid küsimusi ja lõksu püüdmisi mis on tugevalt seadusega vastuolus. Sinu kanepitest oligi ma arvan sinu kasutajanimega siit foorumist seotud või siis oled enne pilves peaga silma jäänud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.02.2014 19:36 

ooDDoo kirjutas:
Tegelt on asi selles, et politseinikel on oma nimekiri autodest/inimestest keda piinata seoses selle parklaralliga.. Mendil on oma kits kes istub siis samasgi foorumis ja paneb kõik kahtlase kõrvataha.
Tegelikult on selline nimekiri seadusega tugevas vastuolus. Tegelt ei tohi kellegi kohta niimoodi andmeid koguda ja pärast nende alusel inimesi diskrimineerida. Läheb natukene aega kuni satutakse vale inimese otsa. Siis politsei varsti avalikult vabandab ja lubab, et nad enam ausõna niimoodi ei tee. Kuigi ise itsitavad pihku edasi ja kotivad samamoodi edasi. Samamoodi tehakse ülekkulamistel suunavaid küsimusi ja lõksu püüdmisi mis on tugevalt seadusega vastuolus. Sinu kanepitest oligi ma arvan sinu kasutajanimega siit foorumist seotud või siis oled enne pilves peaga silma jäänud.

Seljuhul võiks miilitsad nägunaerul koinida igasugu autosid, kui nad hullult infot siit foorumist koguvad. Kasvõi juba, kui palju on siin autosid, millel jõudu kordades rohkem, kui passis jne.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.02.2014 19:40 

Nimekiri kiirendajatest on juba 6-7 a tagasi alustatud

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.02.2014 19:47 

Tegelt ka või?
Aineid oled pannud ?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.02.2014 19:49 
Kasutaja avatar

Aga miks nad juba varem ei alustanud. Ma mäletan, et kiirendamine leiutati isegi varem.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.02.2014 19:49 
Kasutaja avatar

Henn kirjutas:
Savukoll kirjutas:
Jäin siis juba tee äärde seisma juhiload juba valmis.

Ilmselge kahtlus tekkib ju kui keegi selliseid lükkeid teeb, diskot polnud miks sul ültse oli vaja jääda seisma. Või oledki selline mees kellel põlved nõrgaks võtab kui patrulli näeb.

Kui tühjal teel sõidab politseiauto sulle vastu, sinised jõllitavad sind ja pööravad otsa ümber siis ilmselgelt võib enda ja nende aega kokku hoida ja seisma ära jääda.

Ja see teooria et politsei foorumi kasutajanime järgi hakkab narkotesti tegema .. :kill

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.02.2014 20:19 
Kasutaja avatar

Üldse on smurfidel viimastel aastatel loll komme. Ots ümber, taha ja laseb siniseid, lootuses et peatud. Kui kulged edasi, siis lastakse punast ja peatudes karatakse sellise wannabe Rambo näoga juurde, et "tõmban kohe näoli asfalti musitama" :D
Ise olen isegi punaste korral veidike edasi kulgenud, kuna ei näe põhjust ristmikku kinni parkida.

Aga selle Smurfide bläkklisti kohta, huvitav kas ma olen oma xr3-ga seal Piibe reisside ajast ka sees :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.02.2014 20:39 
Kasutaja avatar

Liiklusseadus reguleerib sõidukite peatamist järgnevalt:
§ 200
(3) Sõiduk peatatakse kontrollimiseks, kui:
1) sõiduki juht või sõitja rikub käesolevast seadusest, eriseadustest või nende alusel kehtestatud õigusaktidest tulenevaid nõudeid;
2) sõiduki liikumise laad viitab sellele, et juht ei valitse sõidukit nõuetekohaselt;
3) sõiduki välimus viitab ohule, tehnilistele nõuetele mittevastavusele või liiklusõnnetuses osalemisele;
4) veose paigutus, kinnitus või tähistus ei ole nõuetekohased või
5) sõiduki müra või heitgaaside suitsusus viitab nõuetele mittevastavusele.

(4) Politseioperatsiooni ajal peatatakse kõik sõidukid, mille kontrollimiseks politseioperatsioon läbi viiakse.

..ehk tuleks NÕUDA endale protokoli ja kui ment hakkab plõksima et "aaa sõiduki liikumise laad viitab sellele, et juht ei valitse sõidukit nõuete kohaselt" siis lasta ka kirjutada mida vittu ta mõtleb selle all. Edasi võib juba asja lahendada halduskohtus.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.02.2014 20:47 
Kasutaja avatar

Milleks selline nuss? Lihtsam on kuulata kiirelt ametniku möla ära ja nägemist.
Mul omal on olnud kõik kinnipidamise põhjused "kahtlane sõidustiil" ja ma pole kunagi nendega sel teemal vaidlema viitsinud hakata.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.02.2014 20:57 

diskosaurus kirjutas:
Tegelt ka või?
Aineid oled pannud ?

enne võtsin jah teelusikatäie suhkrut.. mis siis?
7-8 a tagasi tuli politsei isegi meedias sellekohase jutuga välja.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.02.2014 21:12 
Kasutaja avatar

ooDDoo kirjutas:
diskosaurus kirjutas:
Tegelt ka või?
Aineid oled pannud ?

enne võtsin jah teelusikatäie suhkrut.. mis siis?
7-8 a tagasi tuli politsei isegi meedias sellekohase jutuga välja.

Kaua see nimekiri kehtib? Kui kunagi 76 olen, siis kas minu kinnipidamise põhjuseks võib saada politseiarvutis olev märge "ohtlik kiirendaja"?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.02.2014 21:16 
Kasutaja avatar

ErgoK kirjutas:
Milleks selline nuss? Lihtsam on kuulata kiirelt ametniku möla ära ja nägemist.
Mul omal on olnud kõik kinnipidamise põhjused "kahtlane sõidustiil" ja ma pole kunagi nendega sel teemal vaidlema viitsinud hakata.

kuni lihtsalt dokki näha tahab või puhuda laseb, ei hakka plõksima. Töö on töö ja see mul tükki küljest ei võta.
Aga kui ma pean 30 minutit mingit näitu ootama ja ma pole midagi joonud/süstinud/söönud ega suitsetanud siis sorry poisid aga see on kohtu minek.

Ja ärgu arvaku, et ma lihtsalt paugun, juba korra sai kiirusületamisega halduskohtus käidud ja sitad said valusalt pikki kõrvu ka.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 2055 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119 ... 137  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 10 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis