Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 07.05.2025 19:49

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 2055 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120 ... 137  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Politsei ütlemised jms.
PostitusPostitatud: 01.02.2014 22:49 

acx kirjutas:
aga see on kohtu minek.

Ok, aga mis sa selle kohtusse minekuga saavutad? Tõenäoliselt kaotad oma elust veel mõtetud "30 minutit" (tõenäoliselt isegi rohkem). Kiiruseületamine on konkreetne asi ja seda kas kohus vähendab, tühistab või jätab otsuse jõusse. Kiirtestis kaotatud 30 minutit kohus sulle tagasi anda ei saa ja lootuses nüüd, et politsei sulle mingit kompensatsiooni maksab, jääb küll tõenäoliselt ära. Pole küll kusagilt kuulnud, et selliste asjadega kohtusse pöördudakse ja kohus inimese kasuks "aja viitmise eest" midagi määraks. Või teab keegi teistsugust praktikat?

See, kui politsei sulle seda kiirtesti tegema hakkab- selleks tuleb ikka enda eelnevas käitumises hakata vigu otsima. Mina ei usu, et kedagi nüüd täiesti lambist maha võetakse ja hakatakse talle mingeid kiirteste korraldama.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.02.2014 09:39 

ErgoK kirjutas:

Kaua see nimekiri kehtib? Kui kunagi 76 olen, siis kas minu kinnipidamise põhjuseks võib saada politseiarvutis olev märge "ohtlik kiirendaja"?

Ära arvutist küll looda sellekohaseid märkeid leida. Ebaseaduslikku jälitustegevust politsei arvutisüsteemis hoida ???? isegi eesti politsei pole nii loll.. Ega neid streetracereid nüüd niipalju ka pole, Koguaeg igalpool samad nimed.. osasid tüüpe teatakse juba nägupidi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.02.2014 10:54 
Kasutaja avatar

Siin foorumis ringi vaadates tundub, et selline loom nagu streetracer on juba aastaid tagasi välja surnud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.02.2014 11:50 
Kasutaja avatar

melco kirjutas:
Siin foorumis ringi vaadates tundub, et selline loom nagu streetracer on juba aastaid tagasi välja surnud.

Ma arvan, et sellest väljasuremisest peaks varsti kümme aastat täis saama.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.02.2014 12:16 
Kasutaja avatar

Ohutussaar1 kirjutas:
acx kirjutas:
aga see on kohtu minek.

Ok, aga mis sa selle kohtusse minekuga saavutad? Tõenäoliselt kaotad oma elust veel mõtetud "30 minutit" (tõenäoliselt isegi rohkem). Kiiruseületamine on konkreetne asi ja seda kas kohus vähendab, tühistab või jätab otsuse jõusse. Kiirtestis kaotatud 30 minutit kohus sulle tagasi anda ei saa ja lootuses nüüd, et politsei sulle mingit kompensatsiooni maksab, jääb küll tõenäoliselt ära. Pole küll kusagilt kuulnud, et selliste asjadega kohtusse pöördudakse ja kohus inimese kasuks "aja viitmise eest" midagi määraks. Või teab keegi teistsugust praktikat?

See, kui politsei sulle seda kiirtesti tegema hakkab- selleks tuleb ikka enda eelnevas käitumises hakata vigu otsima. Mina ei usu, et kedagi nüüd täiesti lambist maha võetakse ja hakatakse talle mingeid kiirteste korraldama.

Ei no igasugune põhiseaduse vastane (a la minu liikumisõiguse vabaduse asjatu piiramine) käitumine, tuleks siis politseil mulle kompenseerida ning kohtus põhjendada mis sellisele käitumisele ajendas. Kui ta hakkab ajama, et pupillid tundusid suured või midagi siis see ei ole tõsiselt võetav asitõend kohtus ja kui testist ei selgunud midagi ja see on ametlikult protokoli märgitud siis tegemist on kõige ehtama, alusetu kinnipidamisega.

Mina näen siin kolme plussi:
1) teoreetiliselt tuleks mulle mu aeg kompenseerida (ka see mis ma nüüd kohtus veedan, oma õigust taga ajades)
2) vastavale osakonnale tehakse kohtu poolt märkus, et nad on käitunud seadusevastaselt.
3) keegi politsei esindaja peab kohtu kohale tulema ja seda mõttetut suppi seal lahendama, võibolla siis tehakse ka jaoskonna sees märkus, et ei tasu igast lambi tonte tüüdata, kes lihtsalt oma kodaniku rolli üritavad täita (tööl käivad ja makse maksavad)ning ei ole mingid racerid, missiis, et punase sport-coupega sõidavad.

Õiglus on selle asja point. Kui ma ikka pole midagi teinud siis mul ei ole aega jageleda seal mingi mendiga kes oma trahvi kvooti täita üritab.
Ja kui ma kiirust ületan siis seal pole ka midagi kaubelda, väärtegu ja karistus... case closed ei plõksi (kui vastava väärteo määrale vastab)
Joobes ei ole üldse kunagi autot juhtinud. Seal ei karda menti, vaid autost kahju, kui midagi juhtub.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.02.2014 14:26 
Kasutaja avatar

Kui asi kohtusse anda siis ainult sellepärast et ment natukenegi vastu pead saaks. Sest tavainimene ei saa mingil muul viisil kuidagi nendele vastu. Nad on lihtsalt liiga ära tõusnud. Ma ei tahtnud ka sellepärast ulbitsema hakata et äkki hakkavad veel tõkiskingi jms otsima. Aga jh mind ajas just närvi nende suhtumine. Ise ma olin algusest kuni lõpuni täiesti rahulik ja viisakas ja koostöö valmis. Kui ma olin nende autos juba 20 minti passinid siis küsisinn viisakalt luba minna välja suitsule, hui lubati. Peale seda kui nad pettunud nägudega negatiivset testi vaatasid mõtlesin et akki vabandavadki vms aga kus sa.sellega. Isegi head teed ei soovitud :kill
Peaks auto sellisesse korda tegema et neil ei oleks võimalik millestki kinni hakata ja kui.veel selline nuss peaks tekkima siis vb tõesti kohtu kaudu.asja.ajada.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.02.2014 18:21 

Savukoll kirjutas:
Peaks auto sellisesse korda tegema et neil ei oleks võimalik millestki kinni hakata ja kui.veel selline nuss peaks tekkima siis vb tõesti kohtu kaudu.asja.ajada.

Kas auto koguaeg ei peaks sellises korras olema?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.02.2014 18:28 
Kasutaja avatar

Skewp kirjutas:
Savukoll kirjutas:

Uskumatu :kill No keda kotib kui kurat üks tõkisking puudu on? Neid asju ongi pigem sellepärast vaja et kukkedel poleks kuskilt kinni hakata.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.02.2014 18:44 

Savukoll kirjutas:
Skewp kirjutas:
Savukoll kirjutas:

Uskumatu :kill No keda kotib kui kurat üks tõkisking puudu on? Neid asju ongi pigem sellepärast vaja et kukkedel poleks kuskilt kinni hakata.

Lühidalt siis: Et Sina võid seadusele vilistada, aga kui Sind kinni peetakse kontrolliks (ja võib-olla näedki tavaolekus suvaline narkar välja), siis on politseiriik ja ahistamine?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.02.2014 18:46 

Savukoll, küll see sind kottima hakkab. Jutujärgi paistad siin olevat noor ja kõva (kõik on kuked, kõik kohtusse jne) aga kui asjaks läheb siis pole ilmselt meest ollagi. Kõik hakkab peale suhtumisest, nagu sina külale nii küla sinule.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.02.2014 19:03 
Kasutaja avatar

Oh jah, ma ei viitsi siin edasi vaielda enam...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.02.2014 19:04 

Uskumatu koht, ilma inimest tundmata osad geeniused teavad mida ta võtab ette ja mida mitte, teiste jaoks on suur probleem kui autol ei tõkiskinga.

Omaette pärl on muidugi see puht-eestlaslik suhtumine ,et kui politsei peab seadusevastaselt kinni siis ah las ta olla, elame üle, pole ju mõtet oma õiguste eest seista, las tõusevadki veel rohkem ära.

Kibestunud s*ta elukvaliteediga delfi kommentaatorid ning politseitöötajad ise ilmselgelt siia foorumisse jõudnud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.02.2014 19:06 
Kasutaja avatar

Ma ei viitsi googeldama hakata, aga mis olukordades siis politseil on õigus üldse autot kinni pidada?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.02.2014 19:09 
Kasutaja avatar

Ei olegi vaja googeldada, eelmisel lehel olemas: viewtopic.php?p=1377767#p1377767

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.02.2014 19:10 
Kasutaja avatar

Ma arvan, et sinikuubedel on jumalast savi, kui keegi midagi edasi kaebab. Neil on see ametijuhenditesse tõenäoliselt juba sisse kirjutatud ja nad saavad selle eest palka. Tavaline töö rutiin. Isegi kui tuled kohtumajast võitjana välja maksad sa kogu selle jama ikkagi omast taskust kinni.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 2055 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120 ... 137  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 10 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis