Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 17.05.2025 23:28

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 5201 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120 ... 347  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mobiiltelefonide arutelu
PostitusPostitatud: 29.07.2013 22:56 

markss kirjutas:
Ei jaga mina androidi mis teema on , telefoniks optimus l7 , navi lihtsalt ei tööta viimasel ajal korralikult ei tuvasta asukohta ära kus paiknen , varem töötas idekalt , ropult aeglaseks on ka läind , erilist jama pole tõmmand ja hoian suht tehaseligidal seadetes . Olemas cache cleanerid ja asjad peal aga erilist tolku pole .
Naviga tõmbab telefon päris tuliseks käes et peab vahepeal autos kliimaga igaksjuhuks jahutama :D

Viska see pask kaarega minema, mina samuti ostin suure hurraaga omale samasuguse junni ja olin rahul. Algul oli kõik kena ja vahva, kaunis pilt ja välimus ok. Iga uuendusega läks asi hullemaks ja nüüd on juba kõnesid raske vastu võtta, läägib kohutavalt, asukohta ei tunne ja asi on enamus aega käes lihtsalt tuline.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.07.2013 23:08 
Kasutaja avatar

On minulgi see saast teiseks telefoniks. Kõige paremini toimib see juust riiulil tolmu kogujana :kill
Selle vastuvõtmise probleemi lahendas peale update-i tegemist tehase reset.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.07.2013 10:12 
Kasutaja avatar

markss kirjutas:
Ei jaga mina androidi mis teema on , telefoniks optimus l7 , navi lihtsalt ei tööta viimasel ajal korralikult ei tuvasta asukohta ära kus paiknen , varem töötas idekalt , ropult aeglaseks on ka läind , erilist jama pole tõmmand ja hoian suht tehaseligidal seadetes . Olemas cache cleanerid ja asjad peal aga erilist tolku pole .
Naviga tõmbab telefon päris tuliseks käes et peab vahepeal autos kliimaga igaksjuhuks jahutama :D

LG L7'l vähe vahemälu ja jõudlust, sellst ka aeglus. Teine põhjus võib olla see, et sisemälu/SD kaart on täis. Eemalda ebavajalik ja ehk läheb ka kiiremaks.

Nõrgemad nutitelefonid toetavad A-GPS'i. A-GPS viga on see, et ta ei lukusta ära kui ümberringi on suured hooned, mets mõni muu segav faktor.Olen ise seda kogenud ja on väga tüütu otsida signaali, et ta ära lukustaks.

Kui tahta head GPSI tuge telefonile, siis peab vaatama nutikat mis toetab GLONASSI.
GLONASS on seotud vene sateliitidega.
Telefoni valides vaatan alati, et toetaks GLONASSI.Kogemuste poolest võin öelda, et toimib laitmatult ja on märgatavalt parem kui A-GPS.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.07.2013 11:57 
Kasutaja avatar

A-gps peaks olema systeem kus esialgne asukoht määratakse mingit muud moodi üle andmeside ja siis alles vähaaaval kui saadakase piisav ühendus vajamineva hulga sateliitidega, siis alles läheb gpsi peale üle.

Glonassiga on ainult siis see eelis, et sateliite saab rohkem olema, mille järgi oma asukoht arvutada.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.07.2013 13:50 
Kasutaja avatar

A-gps vaatab telefonimastide ja wifi võrkude asukohtasid ja selle järgi arvutab umbes-täpselt koha välja kus sa olla võid, saades sellega koheselt umbkaudse asukoha kuvada kuniks telefon otsib päris gps'i satelliite.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 31.07.2013 20:19 
Kasutaja avatar

Viimasel ajal koguaeg mingid levi probleemid . Elisa liitumine . Ja lihtsalt levi pole . Üli närvi ajab . Telefoniks siis LG l9 . Mõni päev pole kordagi ja siis järgmine päev pool päeva jama .
Peab vist telefoni remonti viima . Kõige haigem see , et asendus telefoni ei saa . Ühtegi vana ka pole . Peab selleks ajaks mingi odavama uue ostma :uhoh

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 31.07.2013 23:41 
Kasutaja avatar

Meil olid need 15e töötelefonideks. Ulme asjad. Menüüst ei oska taskulampi põlema panna aga taskus süttisid ise pidevalt. Aku pidas ka mingi 2 nädalat aga jh. Mina andsin kohe ülemusele tagasi ja kasutan rõõmsalt edasi oma SE T700. Kui kellegil vedeleb üle selline mudel siis PS.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.08.2013 10:41 

Töötelefoniks visati mulle HTC 8s näpuvahele. Kurat see windows on täitsa toimiv lahendus. Sujuv ja mõnus. Töötab kiirelt ja kõik vajalikud apid on samuti tasuta saada. Käes on mõnus ja täitsa asjalik asi tundub olema.Kui on vaja lihtsat ja toimivat lahendust siis on see täitsa ok see win. Viskan oma l7 prügikasti.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.08.2013 10:50 

Old_Timer kirjutas:
Viimasel ajal koguaeg mingid levi probleemid . Elisa liitumine . Ja lihtsalt levi pole . Üli närvi ajab . Telefoniks siis LG l9 . Mõni päev pole kordagi ja siis järgmine päev pool päeva jama .
Peab vist telefoni remonti viima . Kõige haigem see , et asendus telefoni ei saa . Ühtegi vana ka pole . Peab selleks ajaks mingi odavama uue ostma :uhoh

Proovi esialgu kellegi teise SIM-kaarti kasutada oma telefonis. Oli mul ca kuu tagasi Elisaga teema, et enam ei võimaldanud 3G kiirusi, 2G ühendas ära, kuid 3G sisselülitamisel ei juhtunud sittagi. Teise kaardiga (samuti Elisa) töötas. Lippasin jeliisasse, rääkisin teema ära ja, et tahan uut kaarti. Kaardivahetusega probleem kadus. St äkki pole asi telefonis.

Muidugi Elisa kohta ka ikkagi nii palju, et aasta pean veel nende ori olema, siis tõenäoliselt vahetan operaatorit. Klienditeeninduse koha pealt etteheiteid pole, aga kui ma telefoniga kohati isegi helistada ei saa ja inimesed väidavad, et mu telefon on väljalülitatud, siis on ka asi hapu. Tundub, et odavalt kõike head ikka ei saa.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.08.2013 12:35 

Sõber rääkis,et neil läks terve firma üle Elisasse.
Inimesi elab seal igast kandist, maalt linnast metsast soost.
AGA, levi pidi n****ma absull kõigil.
Eks oma osa ole seal kindlasti ka tänapäeva toredatel nutitelefonidel, päris ühel on ikka probleemid leviga...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.08.2013 12:54 

Elisa levi kannatab kriitikat enamasti vaid suuremates asulates.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.08.2013 13:09 
Kasutaja avatar

Minarust ei ole vahet mis operaator on. Probleem on ainult selles, et kuigi nad lubavad kõik mingi a'la 99% levialaga katmist, siis millegipärast kannan ma endaga alati seda ühte protsenti kaasas. Olenematta telefonist jm teguritest.

Paskpaskpask

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.08.2013 13:25 

Ise pikemat aega Tele2 patrioot. See, et kunagi levi oli sitt Tele2'l on ammu juba sitt väide, hetkel pole kohta kus levi ei oleks. On ka seal kus EMT'l ja Elisal pole :D

Fb.com/WROMD
Fb.com/EltonLauringMusic

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.08.2013 13:37 
Kasutaja avatar

djelton kirjutas:
hetkel pole kohta kus levi ei oleks.

:bs :bs :bs

Tõstamaalt paar km Varbla poole on Tele2 jaoks neitsiliku süütusega ala. "Kahjuks" veedan ma seal suurema osa oma vabast ajast ja sellest tulenevalt olen sunnitud kõik oma kõned töötelefonile suunama (mis on ELISA), millel on seal samuti suhteliselt nii ja naa levi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.08.2013 13:39 

djelton kirjutas:
Ise pikemat aega Tele2 patrioot. See, et kunagi levi oli sitt Tele2'l on ammu juba sitt väide, hetkel pole kohta kus levi ei oleks. On ka seal kus EMT'l ja Elisal pole :D

Ise samuti pea pool aastat klient olnud, alguses oli küll kahtlus et siit ei tule midagi välja, aga olgem ausad mingit probleemi pole. Isegi päraperses metsas oli mul 3g kui sugupoolel oli levi jumala nullis (elisa).

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 5201 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120 ... 347  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 5 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis