Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 17.05.2025 23:24

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 5201 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122 ... 347  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mobiiltelefonide arutelu
PostitusPostitatud: 06.08.2013 10:35 

Aular kirjutas:
Sa ütle EMTis , et tahad oma numbri üle viia teise operaatori juurde , siis nad hakkavad letialuseid pakkumisi tegema .

See vist oleneb ka kui väärtuslik kasutaja sa nende jaoks oled. Mul polnud igakuised arved eriti suured ja kui otsisin hea hinnaga nutipaketti ja "ähvardasin", et lähen ära, siis ei tehtud teist nägugi, jumala suva :D

Sent from my LT18i using Tapatalk 4

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.08.2013 16:32 

Kiidan ka Tele2'te. Olin aasta Elisa klient ja lõpetasime selle jama päris suure käraga, lõpuks kui taheti mingid leppetrahvid tähtajalise lepingu katkestamise eest kaela väänata, saatsin nad pikalt ja üsna bravuurikalt teatasin et minu käest ei saa nad sentigi. Ei saanudki, ja ega küsinudki, kuna eks nad teadsid tollal (u 5 a tagasi), et nemadki pole lepingut korralikult täitnud.
Läksin tele2'te üle, sain hea hinnaga telefonid omale ja naisele, tollal oli hind üks odavamaid ka. Nüüd viiendat aastat klient ja ainult head kogemused. Levi läheb järjest paremaks, tänu metsatööle satun ikka väga pärapõrgutesse, siiani on ainult üks koht olnud- kuskil Saunametsa taga kesk suuri metsasid. Tasus aga sihi peale astuda ja jälle pulk-kaks levi ja 3Gvõrk käepärast.
Nüüd endal nutipakett- maksan 7.99, tasuta rääkida saan nii, kuis jõuan (1000 min), 2mbit netti kuis jõuan ja mingid sõnumid pakuti ka tasuta.
Sigarahul :rokib

Õde mul on aga eluaegne EMT fänn. Maakodus ema juures on minul sutsu parem levi kui temal, ilma levita ei jää seal aga temagi. Ainuke asi, et arved on parajad kärakad.
Minu arust EMT on nagu BMW- suurema osa rahast maksad märgi eest :hail

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.08.2013 09:48 
Kasutaja avatar

windows 7.8 föönidele ka annab kuidagi waze peale lükata?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.08.2013 11:21 

a4tech kirjutas:

Muidugi Elisa kohta ka ikkagi nii palju, et aasta pean veel nende ori olema, siis tõenäoliselt vahetan operaatorit. Klienditeeninduse koha pealt etteheiteid pole, aga kui ma telefoniga kohati isegi helistada ei saa ja inimesed väidavad, et mu telefon on väljalülitatud, siis on ka asi hapu. Tundub, et odavalt kõike head ikka ei saa.

ise olin ka elisas mõnda aega tagasi, niikaua kuni sama jama et tel väljas ja kõned koguaeg katkevad jne, andsid mulle prooviks asendustelefoni, mille ma samal õhtul juba tagasi viisin kuna ikka sama jama, kestis see veel peale kaardivahetust jne, lõpuks öeldi et 2g-3g vahet lülituse viga ja sama levimasti all minuga vestelnud tädil sama jama, soovitas 3g välja lülitada mul kuigi mul netipakett :kill
muidugi hakkasid veel ulme sooduspaketid tulema aga ütlesin et no makske kasvõi peale aga mina tummtelefoni endale ei taha. EMTiga enamvähem rahul, kuigi levi on neil kõigil paras haip, räägitakse 4g jne aga 3g polegi normaalselt saadaval :?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.08.2013 11:38 
Kasutaja avatar

Mul ei ole Elisal näiteks teel Tartusse tihtipeale vahepeal levi osades kohtades, selline asi ajab küll kettasse. Nüüd nv Kadrina ja Tapa vahel ei olnud üldse peaaegu levi ühes kindlas kohas, kus olime :kill

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.08.2013 12:58 

varikasutaja kirjutas:
... soovitas 3g välja lülitada mul kuigi mul netipakett :kill
...

Kusjuures mulle pakuti ka sellist "lahendust". A nahui ma maksan 3G hinda kui ainult 2G normaalselt töötab. Nüüd jälle aktuaalsemaks läinud see levijant, peab jälle minema vist aru pärima.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.08.2013 17:17 
Kasutaja avatar

kj kirjutas:
Mul ei ole Elisal näiteks teel Tartusse tihtipeale vahepeal levi osades kohtades, selline asi ajab küll kettasse. Nüüd nv Kadrina ja Tapa vahel ei olnud üldse peaaegu levi ühes kindlas kohas, kus olime :kill

Seal kadrina ja tapa metsavahel on üldse levi sitt. EMT'ga kaob 3g seal ära, aga helistada vähemasti saab...enamasti.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.08.2013 17:46 
Kasutaja avatar

Küsimus, kas endiselt peab paika selline asi, et iphone'i emt-i võrguluku saab maha alles 2 aasta möödudes? Kui nii, siis mille alusel seda teha saab, oletades, et olen endale emt võrgulukus iphone ostnud isikult kel puudub ostutsekk ja üleüldse mingisugunegi seos esindusega ?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.08.2013 18:27 
Kasutaja avatar

Küsin ka, kas iphone 4 või 4s?
Kas 4 on tänu oma ühele tuumale väga palju aeglasem või jookseb samuti sujuvalt?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.08.2013 20:16 

eXceed kirjutas:
Küsimus, kas endiselt peab paika selline asi, et iphone'i emt-i võrguluku saab maha alles 2 aasta möödudes? Kui nii, siis mille alusel seda teha saab, oletades, et olen endale emt võrgulukus iphone ostnud isikult kel puudub ostutsekk ja üleüldse mingisugunegi seos esindusega ?

Tsekki vaja ei ole, lähete lihtsalt peale 2 aasta möödumist EMT klienditeenindaja poole.
Ainult siis ei tehta võrguvabaks, kui iPhone on mustas nimekirjas, ehk arved maksmata, varastatud, kadunud, kindlustusnõue jne.

Kui saadate mulle iPhone IMEI koodi, siis saan vaadata millal 2 aastat täis saab. IMEI koodi leiab, kui lähete Settings-General-About-IMEI

Kõikide teiste võrgulukude eemaldamiseks võite pöörduda minu poole.

ht99 kirjutas:
Küsin ka, kas iphone 4 või 4s?
Kas 4 on tänu oma ühele tuumale väga palju aeglasem või jookseb samuti sujuvalt?

Soovitan iPhone 4, sest sellel on aku kestvus parem. iPhone 4S on muidu kiirem ja sisu parem aga suurt vahet ei ole. iPhone 4 pole siiani kokku jooksnud ega mingeid tõrkeid esinenud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.08.2013 21:57 
Kasutaja avatar

Hetkel olen S4 mini ja Xperia V vahel valimas, kellelgi asjalikke kommentaare?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.08.2013 00:57 
Moderator
Kasutaja avatar

Jalutasin üleeile EMTi ja näppisin seal siis iphone 5 ja galaxy s4 körvuti. Näiteks kui vötta mölemal telefonil fotoalbum lahti, siis öunal käib asi hetkega aga samsa mötleb sajandiksekki. Tegelt ajab ikka kettasse küll ja vötsin siiski iöun 5.

4 vs 4s vs 5 mingit aku kauem kestmise juttu ajada veider - ühtemoodi vähe kestavad nad köik tänapäeval.

eXceed kirjutas:

Vörgulukk peaks olema sel juhul kui järekaga vötad vöi mingi vahva paketiga. Nad näevad arvutist näiteks IMEI alusel, et millal ostetud jms. A savi pole se vörgulukk vöi, kui ikka helistada tahad siis EMT ainuöige asi ju

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.08.2013 08:28 

EMT-st/Elionist iPhone ostes on telefon alati 24kuud EMT võrgus kinni. Vahet pole, kas sulas või kaardiga või järelmaksupaketiga.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.08.2013 09:22 
Kasutaja avatar

Nad ju müüvad seda 24 kuulise orjuse alusel.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.08.2013 10:05 
Kasutaja avatar

saarlane kirjutas:
4 vs 4s vs 5 mingit aku kauem kestmise juttu ajada veider - ühtemoodi vähe kestavad nad köik tänapäeval.

Kas see mitte nii ei olnud, et kui 4S või 5 välja tuli, siis tal puudus nupp 3G väljalülitamiseks. Seetõttu oligi aku kulu üüratu, sest 4-l said ilusti 3G välja lülitada, kui seda ei vajanud. Mul endal ka enamasti väljas, kuna tööl olles niikuinii arvuti taga ja siis just ei taha, et e-mailid topelt tulevad ja mingit plin-plõnid pidevalt käivad. Peale tööd tavaliselt lükan sisse ja õhtul enne magamaminekut jälle välja, kuna igasugu spämmijad voucheriportaalid jne hakkavad ju öösel oma jama saatma, siis tahaks nagu ka magada. Sedasi peab aku ilusti 2-3 päeva küll ära, 3G koguaeg sees ei vea 24h kuidagi välja, peab ikka iga öö laadimas hoidma. Aga hiljem vist tehti softi update ja toodi see 3G/neti nupp tagasi.

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 5201 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122 ... 347  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 5 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis