Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 11.05.2025 08:04

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 332 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 23  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Valesti parkijad
PostitusPostitatud: 08.05.2009 00:36 
Kasutaja avatar

aitab küll naised, minge magama :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.05.2009 02:24 

raivos kirjutas:
Millegipärast on ühiskonnas reegild. Mina pean nendest reeglitest kinni ja tegelikult eeldan, et ülejäänud ühiskond võiks ka nagu neid reegleid millekski pidada. Ootan, millal Eesti politsei hakkab tegema sisulist tööd, igale joon kõhualla parkijale 3k parts trahvi ja näeme järgmises parklas.

Teoorias on kõik tugevad(kuigi on ka erandeid nagu näha), katsugem siiski maa peale jääda :beer
Kui politsei hakkaks veel sellise jura peale aega raiskama, sis võiks nad yltse laiali saata....

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.05.2009 09:11 
Kasutaja avatar

tomcraft, kuni selle teemani oled jätnud suhteliselt asjaliku mulje. Kuid sinu silmavaada, et sul on õigus parkida kuidas tahad, olenemata kas see teisi segab, näitab sinu tüüpilist jõmmi suhtumist. Ja et sul on veel minu naise ja lapse kohta miskit öelda näitab lihtsalt su enda tõsiseid vajakka jäämisi ning alaarengut. Ma ei ole suurem ähvardaja tüüp, kuid edaspidi kontrolli, mida sul sülg suhu toob.
Ja parkimine ning sellest tulenevalt ka kogu su liikluskultuur-las olla, sinu sugused annavadki materjali politseisaadetele ja kui me veel sind seal näinud ei ole siis loodetavasti varsti näeme.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.05.2009 13:38 

Noh, mis ma oskan öelda, ex foorumit lugedes võib teinekord valesti ka mõista inimesi, selles mõttes, et IRL siukesel teemal argumenteerida, oleks asjal rohkem jumet). ja nagu juba ytsin, sis sinu naise ja lapse kohta pole mul midagi öelda peale selle, et kõva mees oled, et need mõlemad sul olemas on :) . Ja liikluses käitun nii nagu tundub kõige otstarbekam eelduselt, et see teisi ei häiri otseselt....linnas lasen +5- +10(et mitte teistele jalgu jääda) yle jne-lööge mind sis risti härrad kirikuisad :beer

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.05.2009 15:31 
Kasutaja avatar

Alar sa said jah natukene valesti aru tomcraftist.

Tglt leiab iga poe parklas ruumi parkimiseks isegi kui mõni on end üle joonte risti keeranud.
Probleem on pigem paneelmajade ümbruses, kus linn ei luba reeglina haljasalalt ruumi juurde võtta et parkimiskohad teha.
Kui mul on valida kas maja ees parkida kahe rattaga haljasala peale või jätta auto ei tea kuhu kolm maja edasi, siis ma jätan ta haljasala peale ikkagi. Ennem pole see kunagi probleemi tekitanud, aga nüüd, kus inimesed on üli loodussõbralikud pannakse iga väike detail tähele.

See kah veel, et kui ma pargin kahe rattaga kõnnitee peale (Tulen töölt kusagil kella 1 paiku ja hommikul 8 uuesti minema)
ja saan selle eest trahvi, siis andke andeks see on juba huiamine. Öösel kakerdavatele sibulatele sobib kõndimiseks ka autotee.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.05.2009 16:41 

....Ja Rain, ära unusta fakti, et "jumal teab kuhu 3 maja edasi parkides" võib algselt tunduda hea idee, kuid reeglina on reaalselt 3 tsenaariumi: 1.) mingi värdjapealik torkab kummid läbi(ysna ebatõenäoline, kuid siiski, või teeb võtmeringi jne, kuna sa hõivasid tema koha) 2.) kolmanda maja vennad hellavad menti ja ment käseb auto mujale parkida 3.) 3nda maja vend vaatab, et "blät, keegi on mu kohale võtnud" ja pargib omakorda "jumal teab kuhu, ehk sis sinu maja ette 2 rattaga haljasalale" seega kokkuvõttes ei saa keegi sellest kasu. Selles osas Rainiga nõus, et kunagi nõukaajal kui pystaku peale oli 3 autot, sis oli see täiesti piisav parkimisruum, aga linn võiks omalt poolt ka kaasa aidata parklaruumi tegemisel. Vaadates kaunase pst, ja osasid teisigi tänavaid kuhu meeleheitel kodanikud on lihtsalt 2st reast 1e kivinäoga kinniparkind, sis HALLOO! andke tsipa järgi ja tehke mõni neist nii ehk naa ylesse kyntud muruplatisest parklaks. Erilist silmailu pole neil anyway.Kui rain viitsib pildistada sis tema majast 3 maja allpool yx selline plats täiesti olemas, mis on nagu suur mudaauk, olgugi et märgid yleval, aga kodanikel pole lihtsalt puhtfyysiliselt kuskil autot jätta....kuna tervet rajooni valdab sama mure, seega kõrvalmaja pole lahendus :(

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.05.2009 17:27 
Kasutaja avatar

No majade vahel parkimisega on tõesti nagu on, küll on vedanud nii palju, et inimestel on välja kujunenud omad kohad ja trepikojati seda ka respekteeritakse aga seda niikaua kui mõnel naabril on praasnik või lihtsalt keegi võõras külas. 2 koha hõivamisega nö võõraste poolt vallandub kohe massisegadus, kui see, kes kohast ilma jäi pargib omakorda kellegi teise koha peale jne. Lumepalli effekt nö. Samas on linnalt abi oodata on mõttetu, kuna tegu siiski ühistu siseasjaga. Kui arvestada, et koorem killustikku või kasvõi freesasfaltid pole teab mis kallis koos muldkeha sobivaks tegemisega siis on otseselt süüdi saamatud KÜ-d, kel tihti peale eesotsas mõni vanainimene, kel tegemise asemel meeldib viriseda. Ka mina ja kõik teised samas rivis parkivad autod on tagaratastega muru peal, seda küll minimaalselt. Mina küll natuke rohkem, kuna buss vähe pikem ning esimese autona selles rivis on alati oht, et mõni ähmane juht, kes alltoodud pildil paremalt läheneb, mul nina ära rihib. Õnneks ei ole virisejaid, kel selline parkimine vastumeelt oleks.
Pilt

Ahjaa, KÜ-des jääb lisa parkimis kohtade loomine tihtipeale pensionäride taha, kel autot pole ja mingist lisaraha välja käimisest kuulda ei taha.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.05.2009 17:34 
Kasutaja avatar

Vanurite ja autot mitteomavate isikutega oli ka meie korteriyhistul probleem. Plaan oli teha igale korterile oma parkimiskoht. See mote ei meeldinud neile niikaua, kuni pakkusime vålja idee oma parkimiskoht vålja rentida. Nåiteks 100-200 eek kuu. Sellepeale olid koik kohe nous.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.05.2009 07:46 

no Tartus ma olen 99% kindel, et kortermajade vahtuslähdusse jääv nn haljasala(loe:phucked up ylesee kyntud "mudaravila") kuulub ilmselt linnale ja nemad ei taha kuulda, et "barakkide vahelt kaeob yx ainsamgi rohulible".......mis on ka nii ehk naa õigus, aga kuna kõik kärutavad oma pillid anyway murupeale või noh....mis kunagi oli muru, sis võiks ju teha sinna mingigi "rajatise" kus oleks normaalne parkida: (kild, kylmasfalt, asfaldt, tänavakivi , vms)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.05.2009 17:58 
Kasutaja avatar

nou probleem...mul pargitakse maja hoovipeal nii vahest..tra nagu kohtasid poleks v võiks rohkem seinaäärde siis kui kohta ei leia..aga noh... :kill

Pilt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.05.2009 21:57 

Antud pildi puhul ma ei õigusta, aga samas tundub selle nurga alt, et ette ta otseselt ei tohiks kellegile jääda - kui välja jätta fakt, et väga naljakalt seisab nagu keset s*ttumist :P

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.05.2009 22:31 
Kasutaja avatar

teleoni pilt mootub..auto on mingi 1,5-2 meetrit seinast ja minuomani mis seal seisab..oleks kolm v nii..ette ei jää küll,aga ikkagi...kui ma olen suutnud omaga sinna majaseina tagurdada,siis teab mis veel võib juhtuda :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.05.2009 22:57 
Kasutaja avatar

Pilt

:lol

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.06.2009 23:49 
Kasutaja avatar

parklas kas kõrvuti parkmiskohta,oodates ühe auto väljatagurdamist ja talle teed andes välja pääsemiseks,suvatses must bmw x5 lihtsalt naglalt üle kahe parkimiskoha( üks siis see kuhu tahtsin ise parkida) risti ennast jätta.ootasin kuni juht välja tuli,küsisin,et mis debiilikuga tegemist,ta vastas et ta pargib koguaeg nii,selleks,et teised parkijad tema autot ei kriibiks parklas.ajukääbik krt.
Pilt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.06.2009 08:33 
Kasutaja avatar

remo22 kirjutas:
ta vastas et ta pargib koguaeg nii,selleks,et teised parkijad tema autot ei kriibiks parklas.ajukääbik krt.

ÕIGE suhtumine :beer Mind ka ära tüütand need kriimud auto külgedel. Tappa neile tainastele, kes uksi ei oska korralikult lahti teha :angry

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 332 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 23  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 8 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis