MK kirjutas:
McRicco kirjutas:
No ja kui mudu suvekummidega keegi nii sõidaks siis oleks respekti vend ?
Mul ka kunagu tuttav scorpaga andis masteri naastudega 170'ga ütles et rehvidel lubatud 160 päris hull tunne oli ja rohkem ei taha. Sellepärast ta kohe mingi huumorivend pole.
einoh alati on igasugused ebastabiilsused vaja suurtel kiirustel ära proovida?..teadaolevalt pole talverehvid üldiselt sellistel kiirustel üldse stabiilne...ja mõte üldse ennast ohtu seada...talverehvide testi ei tehta 170 kmh kiirustel vaid normaalkiirustel ikkagi...siit tuleb see karistamatuse tunne jms...
AntiL kirjutas:
Protiga ma põhimõtteliselt ei sõida.Tuginedes erinevatele ülevaadetele, rehvitestidele ja professionaalide hinnangutele.
kui lugeda aint teiste arvamust ja omada selle baasil eelarvamusi siis jääks siin ilmas palju tegemata ja palju häid asju enda jaoks avastamata. Proovi omad kogemused ära ja siis ütle oma arvamus mitte ära lohise teiste arvamuse järel.

ma olen üpris kindel et kui tehtaks rehvitest ja võrreldakse head protti ja miskit premium rehvi, samas teadmata mis seal all parajasti on, siis võivad nendesamade "professionaalide" arvamus küllaltki teine olla. Juba ainuüksi teadmine millel sa veered kutsub testijas esile koheselt mingisuguse eelarvamuse ja mõjutab kindlasti ka hinnangut.