Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 02.05.2025 03:26

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 1482 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 99  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Lamell-Naastrehvid
PostitusPostitatud: 26.10.2009 00:19 
Kasutaja avatar

Üks postimehe artikkel naastrehvide kohte: Naastrehvide lubatud kasutusaeg lüheneb

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.10.2009 00:27 

Räägitakse pidevalt naastrehvide ülikahjulikust mõjust asfaltile, kuid võiks mõelda ka teede kvaliteedi parandamisele.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.10.2009 11:44 
Kasutaja avatar

Eelmine talv sai palju-palju jäärada künda. Alul miskite odavate naeltega, pärast odavate lamellidega. Vahetus sai tehtud just sellepärast, et lamellid pidasid oluliselt paremini. Hirmsasti tahaks see talv lamelli alla saada aga kahjuks kasutatud asjade turul on pakkumisi suht vähe. Soomest toodud naelu on kõvasti müügis aga neid ei tahaks.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.10.2009 15:01 
Kasutaja avatar

audi80 all master nordic4 - maanteel undavad jubedalt. mida rohkem mustrit seda hullem. jääl ja lumes , üldse talve oludes rehvi küll ja veel, praeguses oludes suht tundlikud veele, kiirelt tekib vesiliug. naastud püsivad hästi sees kui ei ketsi jne. sõita kannatab ja parem ikka kui 1 -2 naastuga firmakas mis kulunud 4-5milli mustri peale aga samas enam ostma ka ei kipu :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.10.2009 20:41 
Kasutaja avatar

krt huumoriteema...juba ainuüksi miski näide a-la "proovi talverehvi 180 pealt, siis tunned.."
:lol :lol :lol :lol nii idioodiks annab end teha :D
Eks ta ole...siseinfot teades: vähemalt Vallai teeb karmi kontrolli oma doonorrehvidele millele uus kest ümber pressitakse...ei ole miskid suvakad ja miskid katkend traatidega jms praagitakse juba eos välja...minu teada oli neil ka miski aasta piir millest vanemaid töösse ei lasta. Eks ole neil tootmisaastaid ka seljataga tublisti ja kvaliteet hea...milleks ma pean "Premium" rehvi eest välja käima 2000+ eeku kui saan hakkama 700 per piece? Omaduste poolelt on hinna ja kvaliteedi suhe veel paremgi....teades oma sõidustiili ja meie teetingimusi siis max kolm hooaega sõidad ühe jooksuga...edasi on need kas liiga kulunud või liiga jäiga mustriga et olla ohutu. See, et Vallai "ulub" asfaldil ei ole miski määrav tegur, mul on juba tehasest hea mürasummutusega auto :) samas riisirakettide või linnakuubikute omanikud peavad vist raadio suht kõvaks keerama et midagi kuulda oleks :P..aga see on juba nende probleem

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.10.2009 20:49 

Tsitaat sõbralt:Eelmine aasta proovisin jäärada sõita NF5ga ja Nordic 4jadega ning vahet pidamises polnud ja kui vaadata,kui naeruväärse hinnaga protti saab,siis paremat ei oskagi tahta.
Üldiselt vahepeal oli master minu kogemuste põhjal vallaist parem.Tundus vaiksem ja vallail oli mingi teema naelte vastupidavusega,nimelt tulid kidad ära.See oli muidugi 3 aastat tagasi.
Ahjaa,ebausklikele juulgustuseks,et protil on garantii 2 aastat.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.10.2009 21:00 

AntiL kirjutas:
protiga ma põhimõtteliselt ei sõida :P

no siis võiks ju mõne hea põhjenduse ka tuua miks see põhimõte sul on. :wink:

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.10.2009 21:13 

Ei no see on sama teema,miks inimesed ei osta näietks hyundaid(Ka mina poleks sellise omamisest just vaimustuses).Tegelikult on ju tegu vastupidava masinaga,mis kõlbab kulguriks küll.
Asjatundjate tehtud teste ja hinnaguid prottide kohta sooviks küll lugeda kuskilt.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.10.2009 21:22 
Kasutaja avatar

McRicco kirjutas:
krt huumoriteema...juba ainuüksi miski näide a-la "proovi talverehvi 180 pealt, siis tunned.."

No ja kui mudu suvekummidega keegi nii sõidaks siis oleks respekti vend ?
Mul ka kunagu tuttav scorpaga andis masteri naastudega 170'ga ütles et rehvidel lubatud 160 päris hull tunne oli ja rohkem ei taha. Sellepärast ta kohe mingi huumorivend pole.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.10.2009 21:33 

MK kirjutas:
McRicco kirjutas:

Mul ka kunagu tuttav scorpaga andis masteri naastudega 170'ga ütles et rehvidel lubatud 160 päris hull tunne oli ja rohkem ei taha. Sellepärast ta kohe mingi huumorivend pole.

no mul ka sõber suristas 15" masteriga vr6-ga mul eest ära 180+ maanteel, linnas lõpuks järgi jõudes jõudsime arusaamale et tal ka Q klassi rehv, kuid tunnetest ei rääkinud ta midagi, ju siis polnud miskit hullu

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.10.2009 00:04 

Olen vaadanud et osa uusi rehve üsna korraliku soodushinnaga, nt. 15 tolline GY UG500 950 kr ja ka osa lamellrehvi 1600kr/tk 15 tolliste puhul sel hooajal soodsamaks läinud. Odavamad taastatud muidugi 600-ga müügis samal ajal, kuid oma kogemus taastatud Insa rehvi asjast oli see et juba teisel aastal oli turvis märksa jäigem, naastude pesad olid nõrgenenud ja naastud seetõttu pisut viltu. Mustrit muidugi jätkus, kuid pidamine oli nendega nõrgavõitu.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.10.2009 03:18 
Kasutaja avatar

MK kirjutas:
McRicco kirjutas:

einoh alati on igasugused ebastabiilsused vaja suurtel kiirustel ära proovida?..teadaolevalt pole talverehvid üldiselt sellistel kiirustel üldse stabiilne...ja mõte üldse ennast ohtu seada...talverehvide testi ei tehta 170 kmh kiirustel vaid normaalkiirustel ikkagi...siit tuleb see karistamatuse tunne jms...
AntiL kirjutas:
Protiga ma põhimõtteliselt ei sõida.Tuginedes erinevatele ülevaadetele, rehvitestidele ja professionaalide hinnangutele.
kui lugeda aint teiste arvamust ja omada selle baasil eelarvamusi siis jääks siin ilmas palju tegemata ja palju häid asju enda jaoks avastamata. Proovi omad kogemused ära ja siis ütle oma arvamus mitte ära lohise teiste arvamuse järel. :P ma olen üpris kindel et kui tehtaks rehvitest ja võrreldakse head protti ja miskit premium rehvi, samas teadmata mis seal all parajasti on, siis võivad nendesamade "professionaalide" arvamus küllaltki teine olla. Juba ainuüksi teadmine millel sa veered kutsub testijas esile koheselt mingisuguse eelarvamuse ja mõjutab kindlasti ka hinnangut.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.10.2009 12:30 

Loodan, et haakub antud teemaga. Kas keegi on leidnud/teab põhjendust miks Vallai rehvid undavad? Kas Vallai lamellid ja naelad undavad ühepalju?

Ette tänades

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.10.2009 13:08 
Kasutaja avatar

Wiltz2004 kirjutas:
Loodan, et haakub antud teemaga. Kas keegi on leidnud/teab põhjendust miks Vallai rehvid undavad? Kas Vallai lamellid ja naelad undavad ühepalju?

Ette tänades

Siin on olnud suuremat sorti arutamine Eesti prottide kohta. Kokkuvõttes enamus kommenteerijaid ei soovita protte aga leidub ka pooldajaid (nagu ka siin teemas välja on tulnud). Aga undavad nad kõvema segu pärast ja naastudega rehvid undavad lamellidest muidugi veel kõvemini (suht loogiš ju?)...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.10.2009 13:22 
Kasutaja avatar

Undavad ka Masterid ja paljud teisedki protid, vaatamata sarnasele või lausa 1:1 kopeeritud mustrile. Eks ole asja taga majanduslikud põhjused, protitootjatel puuduvad vast sellised tootearendus ja -parandus võimalused nagu suurtootjatel.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 1482 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 99  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis