Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 08.05.2025 02:18

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 335 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 23  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: K: probleem kohtutäituriga
PostitusPostitatud: 12.09.2009 18:13 

k2rpman kirjutas:
kui sa saad täituriga kokkuleppele, siis peaks saama kasutada küll.
Isiklikult hakkan vist kohtuteed käima politsei ja/või veiko kaasikuga.
Nimelt 14ndal juunil tegin avarii .16ndal käisin jaoskonnas ja asi läks arutamisele. Ja nüüd 3ndal septembril saadeti koju täiturilt kiri .milles nõutakse sisse
trahv+liiklusmärgid+täituri summad
14+18+15 k
Ulme on asja juures see et liiklusmärgid maksin kinni kohe järgmisepäeva hommikul
2seks politseist pole mingit kutset saanud et tule trahvile järgi
3ndaks liiklusmärkide eest nõutav summa on suurem sellest mis ma signaalile maksin ???

ega nad ei saadagi kirja kui menetluse kätte saad õeldaksegi et 30 päeva pärast võid trahvile järgi tulla, ja sellele 30nele pane otsa 15 päeva millal sul on võimalik trahv ära tuua kokku 45 päeva peale seda asi kohtutäituri käes iseasi kui kiirest ta kirjad välja saadab.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.09.2009 18:17 
Kasutaja avatar

ja kui summad on selgelt liialdatud ja sul märgid makstud siis saada muidugi kanni ja mine kohtusse. see, et tema tahab ka märkide pealt vaheltkasu lõigata ei koti tavakodanikku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.09.2009 11:21 
Kasutaja avatar

mina olen pidanud küll kõigil kordadel ise 30 päeva möödudes uurima, kas saan otsuse kätte või ei.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.09.2009 13:26 

k2rpman kirjutas:
ei tea. minule on alati teade koju tulnud või meilile

E: irw , ma ei viitsind kõike lugeda. :D

Viimati muutis Lxc, 13.09.2009 13:44, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.09.2009 09:14 
Kasutaja avatar

võimalik et saan ka mõne täituriga tuttavaks :D

mis saab minu nimel olevatest autodest kui järelmaksuga trahve plekin? Arestitakse? Või lihtsalt ei saa ümber regada?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.09.2009 09:24 
Kasutaja avatar

lamelink kirjutas:
võimalik et saan ka mõne täituriga tuttavaks :D

mis saab minu nimel olevatest autodest kui järelmaksuga trahve plekin? Arestitakse? Või lihtsalt ei saa ümber regada?

halvemal juhul pannakse sundmüüki.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.09.2009 09:46 
Kasutaja avatar

ennem võtan osadeks kui sellel juhtuda laseks :lol

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.09.2009 00:22 
Kasutaja avatar

k2rpman kirjutas:
Nimelt 14ndal juunil tegin avarii .16ndal käisin jaoskonnas ja asi läks arutamisele. Ja nüüd 3ndal septembril saadeti koju täiturilt kiri .milles nõutakse sisse
16+18+15 k
Ulme on asja juures see et liiklusmärgid maksin kinni kohe järgmisepäeva hommikul
3ndaks liiklusmärkide eest nõutav summa on suurem sellest mis ma signaalile maksin ???

kui lähed kohtuteed, siis mine politsei vastu... esiteks sellepärast, et politsei ei tohi kasutada advokaate ja nende vastu kui sa ka kaotad, ei järgne õigusabi kulusid. Lased igasugused tähtajad ennistada ja siis uuseti kohtusse, et vaidlustada tulemus, ennem sa karistust vaidlustada ei saa kui kohus pole tähtaegasid ennistanud. Soovitan võnna vähe pädevam advokaat endale kes asja paari tunniga ära lahendab.

Mul tehti ka seljataga otsus ja teavitati mind sellest 3 päeva enne seda kui vastulause tegemise aeg läbi sai... ja need 3 päeva olid järjhest mingi riigipüha ja nädalavahetus. Asi kohtusse ja ennistati kuupäevad, et saaks vaidlustada kogu kamm ja kohe samas kohtusaalis vaidlustati trahv... õigemini pakuti politseile diili millest konstaabel muffigi aru ei saanud ainult noogutas pead ja oli iga asjaga nõus. no ja nii see trahv ära tyhistatigi

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.09.2009 01:15 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Kuulge aga kellest need probleemid alguse saavad.Ega keegi ei hakka inimest niisma trahvima ja võlgu sisse nõudma ju.Naljakas vaadata kuidas valesti elades jamasid korraldatakse ja siis veel mingit õigust taga aetakse.Oled tekitanud probleemi siis võiks suu kinni hoida ükskõik kes.Edu kõigile kellel tuleb kahjuks kokku puutuda teiste isikute poolt tekitatud probleemidega.Sama targad võiks kõik olla ka igapäevases elus nagu hiljem tagantjärgi lugeda võib aga siis justkui pead otsas polekski.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.09.2009 11:42 
Kasutaja avatar

hollow kirjutas:
k2rpman kirjutas:
16+18+15 k

kui lähed kohtuteed, siis mine politsei vastu... esiteks sellepärast, et politsei ei tohi kasutada advokaate ja nende vastu kui sa ka kaotad, ei järgne õigusabi kulusid. Lased igasugused tähtajad ennistada ja siis uuseti kohtusse, et vaidlustada tulemus, ennem sa karistust vaidlustada ei saa kui kohus pole tähtaegasid ennistanud. Soovitan võnna vähe pädevam advokaat endale kes asja paari tunniga ära lahendab.

Mul tehti ka seljataga otsus ja teavitati mind sellest 3 päeva enne seda kui vastulause tegemise aeg läbi sai... ja need 3 päeva olid järjhest mingi riigipüha ja nädalavahetus. Asi kohtusse ja ennistati kuupäevad, et saaks vaidlustada kogu kamm ja kohe samas kohtusaalis vaidlustati trahv... õigemini pakuti politseile diili millest konstaabel muffigi aru ei saanud ainult noogutas pead ja oli iga asjaga nõus. no ja nii see trahv ära tyhistatigi

Kui politsei ei tohi kasutada juriste, siis kes neid kohtus esindab? :) :lol Politseil on olemas oma palgaline õigusabi tiim ehk siis juristid, kes neid kohtus vaidluste korral esindavad.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.10.2009 18:14 
Kasutaja avatar

mul oli endal üks trahv kahe silma vahele jäänud ja maksin kolm päeva tagasi ära.. täna tuli kiri kohtutäiturilt, et maksmatta ja temale veel mingi 400.- maksma.

kusagilt meelde jäänud, et ma pm ei peaks enam täiturile midagi maksma? või mis.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.10.2009 00:50 

Ma tahaks enda trahviotsust kohtusse kaevata, aga pole sellega kogemust, kuidas see täpsemalt välja näeb ?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.10.2009 08:32 

saada kohtu täiturile e-kiri, selline viisakas ja tagasihoidlik, et mis nüüd saab, et nagu 2 korda ju ei tahaks maksta...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.10.2009 17:32 

Console kirjutas:
Ma tahaks enda trahviotsust kohtusse kaevata, aga pole sellega kogemust, kuidas see täpsemalt välja näeb ?

mine kohtusse, annavad sealt sulle avaldused ja blanketid, täidad ära, lisad vajalikud tõendid ja dokumendid ja ootad kohtukutset.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.11.2009 19:53 

selline küsimus ,et kui isikul on kohtutäitur peale lennanud ja ta tahab teise inimese konto peale endale kaardi teha(konto omanik on X aga Y tahab saada enda nimelist kaarti sellele kontole) kas siis arestitakse ka konto,kuna võlglane saab seda kasutada. või kodanik X raha ja konto ei kuulu asjasse ja kui X on nõus,et Y tema kontot kasutab on kõik korras?

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 335 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 23  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 6 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis