Sandor kirjutas:
Mulle aga endiselt ei jõua kohale mida v***u sa siia tulihingeliste tänavakiirendajate foorumisse oma ökoriisiraketiga tulid?Lootsid, et "võetakse omaks" või tahad maailma parandada? Käid kuskil maci foorumites ka oma Nokiaga(või vastupidi vms) mac'e maha tegemas ? Pead leppima sellega , et ilmselt verbaalset peksu saad siin niikaua kuni seda Aygot omad või oma suhtumist muudad.
PS! Auto on auto, aga kui sa tunned tungivat vajadust koguaeg selgitada/kaitsta teistele, milleks selle ostsid ja kui kui mõttetud kõik ülejäänud on, siis on sul ilmselt mingid kompleksid.
Peace!
Olen ma öelnud, et mul midagi selle "verbaalse bashimise" vastu on? Fun-fun-fun. Lihtsalt liiga isiklikuks ei maksa minna oma solvangutega. Mitte, et see mind kuidagi häiriks, aga risustad teemat oma hülgemölaga.
Keegi siin mainis midagi intelligentsete inimeste kohta siin foorumis. Nende rohkusega see foorum just ei hiilga, aga mõni pärl siiski leidub.
Teema lõpetuseks tahaksin lisada ainult seda, et ei olegi kellegi asi millega keegi sõidab, kus elab või mida sööb. (va siis see hooldamata auto teema või kõlbmatute rehvide asi) Mind isiklikult see absoluutselt ei huvita kuidas keegi oma rahadega hakkama saab või ei saa. Ongi minul praegu ja ka tulevikus lihtsam, sest lihtsalt konkurents on olematu. Nagu ma juba enne olen maininud siis ajan oma asja ja mind ei huvita, mida keegi ütleb või teeb. Miks peaks siis kedagi teist huvitama see, mida üks teile kõigile täiesti tundmatu isik (kes võib olla ka koer) kusagil kirjutab või väidab? Miks minna sellest nii leili? See kõik oligi taotluslik ja ei juhtunud kogemata. Äkki ma ei olegi kuidagi Computech.ee'ga seotud? Äkki oli see lihtsalt kattevari? Äkki olengi mina Mikk16, kes tõmbas kõiki täpselt samamoodi orki?
Miks siin teemas nt kodanik cabrio või raintuul mind omasooiharaks ja vastikuks ökomeheks sõimamas ei käinud? Sest neid lihtsalt ei huvita.
Järgmine kord mõelge enne tõsiselt järele, kui sellistele provokatsioonidele allute ja sellest "põlema" lähete.
Ütles midagi? Avaldas arvamust ja püüdis mind kuidagi "õpetada"?
MIS SIIS!? Muutub elu sellest nüüd? Ei.