Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 12.05.2025 08:20

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 293 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 20  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Ökopunn vs nafta hävitaja
PostitusPostitatud: 19.01.2011 00:55 

:D :D :D :D Oeh, pikk laud, paar kasti viina ja saaks korraliku baarikakluse :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.01.2011 00:56 
Moderator
Kasutaja avatar

Vaevalt. Verbaalselt on palju tõenäolisem raksuminemine kui füüsiliselt. Tundub ju nagu natuke nõme kakelda selle pärast, et kellelegi Su auto ei meeldi?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.01.2011 00:58 

Mina kaklen ainult verbaalselt, ütlen kohe ära :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.01.2011 00:59 

Hendri kirjutas:
Sellessuhtes on Sandori jutt õige. Ärge unustage foorumi nime. Olgugi, et oleme kõik haritud ja intelligentsed inimesed, ei tohiks see foorum olla küll see, kus ruulivad sellised autod.
Pole midagi selle auto vastu, aga nagu ka Sandor mainis, et sa ei lähe maci foorumisse nokiaga kõvatama...

Streetrace'ga pole siin juba ammu midagi pistmist. Tavaline iga auto foorum, millele vanast ajast jäänud nimi, kui midagi sellist õhtuti linna peal veel tehti.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.01.2011 01:03 

Hendri kirjutas:
Kamoon Zissu, mis ma valesti ütlesin. Ma ei öelnud ju, et see auto ei tohi siin lugejate autode teemas olla, et ainult alla 8seki pillid ja 20l+ 100km, lihtsalt kas sa ei leia, et natuke vale on tõesti tulla peale suruma suurte ja kalliste autode mõttetust ja kulukust foorumis kus ideepoolest peaks koos olema just kiirete autode fännid.

Mitte, et ma nüüd ilgelt kibestunud oleks, et mul endal küttekulu üle 10l/100km ja vana pann, vaid ei saanud sõna mitte sekka öelda. Lihtsalt minu arvamus sellesse teemasse.

Muidugi on vale, ma ei vaidle sellele vastu. Juhuslikult ma ka algul härra aygoga taidlesin. Lihtsalt, inimese moodi ei saa siis kirjutatud või? Kas peab kohe tatti pritsima iga väikse auto suunas?

Ehkki see tatipritsimine on mingil määral tingitud muidugi härra enda sõnavõttudest kuid siiski. Oleks üle? Peale selle, ma olen kindel, et Computech kaifib seda, et kõik nii põlema lähevad
Ja pihi.net on kinni :(

Lepime ära :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.01.2011 01:15 
Kasutaja avatar

Mulle pole väikeste autode vastu midagi..Lihtsalt see Mikrolink (vms, selle venna kasutajanimi ) suhtumine autodesse ja nende omanikesse(a'la sul on auto mis võtab rohkem kui 5l sajale - sa oled mõttetu mees kelle prioriteedid paigast ära) hakkas vastu.
Siinkohal küsiks teema autorilt, kas sul pruuti ka on?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.01.2011 08:48 

Sandor kirjutas:
Mulle aga endiselt ei jõua kohale mida v***u sa siia tulihingeliste tänavakiirendajate foorumisse oma ökoriisiraketiga tulid?Lootsid, et "võetakse omaks" või tahad maailma parandada? Käid kuskil maci foorumites ka oma Nokiaga(või vastupidi vms) mac'e maha tegemas ? Pead leppima sellega , et ilmselt verbaalset peksu saad siin niikaua kuni seda Aygot omad või oma suhtumist muudad.
PS! Auto on auto, aga kui sa tunned tungivat vajadust koguaeg selgitada/kaitsta teistele, milleks selle ostsid ja kui kui mõttetud kõik ülejäänud on, siis on sul ilmselt mingid kompleksid.

Peace!

Olen ma öelnud, et mul midagi selle "verbaalse bashimise" vastu on? Fun-fun-fun. Lihtsalt liiga isiklikuks ei maksa minna oma solvangutega. Mitte, et see mind kuidagi häiriks, aga risustad teemat oma hülgemölaga.

Keegi siin mainis midagi intelligentsete inimeste kohta siin foorumis. Nende rohkusega see foorum just ei hiilga, aga mõni pärl siiski leidub.

Teema lõpetuseks tahaksin lisada ainult seda, et ei olegi kellegi asi millega keegi sõidab, kus elab või mida sööb. (va siis see hooldamata auto teema või kõlbmatute rehvide asi) Mind isiklikult see absoluutselt ei huvita kuidas keegi oma rahadega hakkama saab või ei saa. Ongi minul praegu ja ka tulevikus lihtsam, sest lihtsalt konkurents on olematu. Nagu ma juba enne olen maininud siis ajan oma asja ja mind ei huvita, mida keegi ütleb või teeb. Miks peaks siis kedagi teist huvitama see, mida üks teile kõigile täiesti tundmatu isik (kes võib olla ka koer) kusagil kirjutab või väidab? Miks minna sellest nii leili? See kõik oligi taotluslik ja ei juhtunud kogemata. Äkki ma ei olegi kuidagi Computech.ee'ga seotud? Äkki oli see lihtsalt kattevari? Äkki olengi mina Mikk16, kes tõmbas kõiki täpselt samamoodi orki?

Miks siin teemas nt kodanik cabrio või raintuul mind omasooiharaks ja vastikuks ökomeheks sõimamas ei käinud? Sest neid lihtsalt ei huvita.

Järgmine kord mõelge enne tõsiselt järele, kui sellistele provokatsioonidele allute ja sellest "põlema" lähete.
Ütles midagi? Avaldas arvamust ja püüdis mind kuidagi "õpetada"? MIS SIIS!? Muutub elu sellest nüüd? Ei.

Viimati muutis Computech, 19.01.2011 10:10, muudetud 2 korda kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.01.2011 09:44 
Kasutaja avatar

Minuarvates on tõsine vastuolu selle teema peakangelase sõna ja teo vahel. Et mind ei huvita, mis te minu autost arvate, aga ometi tulen siia oma valitud autole kiitust kuulama.
Inimesed küsivad reeglina nõu üldse kahel juhul, kui neil on nõu vaja, või siis, kui neil on oma valikule teiste kinnitust vaja. Ja esimesel juhul küsivad inimesed protsentuaalselt üliharva midagi.

Minuarvates ei tule egoismiks lugeda seda, kui ma elan nii nagu mulle meeldib. Egoismiks peaks lugema olukorda, kus ma tahan, et kõik teised elavad nii, nagu mina tahan.
Rääkides autoostmisest, finantsvabadusest ja samal ajal koostades intelligentsete inimeste edetabelit siin foorumis - mul oleks sellepeale soovitus: vaimset arengut ei saa käsitleda mingil etapil kui kohalejõudmist. See on pidev teekond. Ja ka väga põhjapanevate avaldustega vehklejatel ei tasuks arvata ennast tingimata sellel teel väga kaugele jõudnuks.

Oma valikute ainuõigeks ülistamine teistele pähepatsutavas võtmes ja patroneeriv kõnepruuk sinna juurde on parimal juhul hilisteismeline katsetus, kuskohas täpselt on see piir. Aga seda ei saa lugeda isegi erinevate maailmade kokkupõrkeks, see problemaatika on siin teemas olemas ainult niikaua, kui provokatsioon jätkub.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.01.2011 10:49 

Sandor kirjutas:
Mulle aga endiselt ei jõua kohale mida v***u sa siia tulihingeliste tänavakiirendajate foorumisse oma ökoriisiraketiga tulid?Lootsid, et "võetakse omaks" või tahad maailma parandada?

Palun luba naerda. :D :D Ütle seda kõigile kes oma bussidest ja krdi asjadest siia teema teevad, naljamees :kill

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.01.2011 13:23 
Kasutaja avatar

Noh see ökopunn vs bensujoodik on teil tore arutelu, aga computechi valiku jaoks räägib kinldasti veel üks kasutegur.
Olgu teiel 10+ aastat vana ükskõik kui heas korras, siis igal kulunud detaili tõrketõenäosus on kohe suurem. Kui Computechi ettevõtlus on rajatud ringiliikumisele ja täpselt kohale jõudmisele, siis on selge, et pidevalt vana auto remontimine läheks lõppkokkuvõttes kallimaks, kui peab oma "aega" hakkama partneritele hüvitama. Enamasti on ju lepingutes sees ka leppetrahvid, kus me oleme endale teatud ajaga teatud kohustused võtnud. Uue auto puhul saab vähemalt mõelda, et ma jõuan vajalikuks ajaks kokkulepitud punkti. Toyota puhul veel seda enam. Mul nii mõnigi tuttav on täiesti uue auto ostnud põhjendusega, et temal ei ole võimalik kuhugi hilined või pidevalt remondi vahet joosta. Isegi vahetasin oma E38 750 paar aastat vana Corolla vastu ja uue mudeli tulekul suisa tuttuue vastu. Lihtsalt ei viitsinud enam selle autoga jamada, kui 9 kuuga läks pea pool auto hinnast juppidena veel sisse ja ikka pidid mõtlema kuidas punktist A punkti B saada kui auto remondis. Ma küll kasutasin natuke ära automüüjaid, tänu millele ka lõppkokkuvõtes Toyota esinuds ühe uue auto müüa sai, aga seda ma ei hakka siin kommenteerima. Kes tahab see mõtleb ise välja selle skeemi. Peab mainima, et Toyotad olid ühed vastutulelikumad (eriti Elke).

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.01.2011 13:32 

dellu kirjutas:
Noh see ökopunn vs bensujoodik on teil tore arutelu, aga computechi valiku jaoks räägib kinldasti veel üks kasutegur.
Olgu teiel 10+ aastat vana ükskõik kui heas korras, siis igal kulunud detaili tõrketõenäosus on kohe suurem. Kui Computechi ettevõtlus on rajatud ringiliikumisele ja täpselt kohale jõudmisele, siis on selge, et pidevalt vana auto remontimine läheks lõppkokkuvõttes kallimaks, kui peab oma "aega" hakkama partneritele hüvitama. Enamasti on ju lepingutes sees ka leppetrahvid, kus me oleme endale teatud ajaga teatud kohustused võtnud. Uue auto puhul saab vähemalt mõelda, et ma jõuan vajalikuks ajaks kokkulepitud punkti. Toyota puhul veel seda enam. Mul nii mõnigi tuttav on täiesti uue auto ostnud põhjendusega, et temal ei ole võimalik kuhugi hilined või pidevalt remondi vahet joosta. Isegi vahetasin oma E38 750 paar aastat vana Corolla vastu ja uue mudeli tulekul suisa tuttuue vastu. Lihtsalt ei viitsinud enam selle autoga jamada, kui 9 kuuga läks pea pool auto hinnast juppidena veel sisse ja ikka pidid mõtlema kuidas punktist A punkti B saada kui auto remondis. Ma küll kasutasin natuke ära automüüjaid, tänu millele ka lõppkokkuvõtes Toyota esinuds ühe uue auto müüa sai, aga seda ma ei hakka siin kommenteerima. Kes tahab see mõtleb ise välja selle skeemi. Peab mainima, et Toyotad olid ühed vastutulelikumad (eriti Elke).

+1

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.01.2011 15:48 

Ma võrdleks autosid koertega, eriti just äärmuste osas, sest tihti kipub praktilisus ja viimnegi “mõistlik meel” kaduma lause “aga mulle meeldib ju” taha. Võtame näiteks ühe suurema koera, kellel turjast maani umbes 60cm ja kalub ta ka oma 50 kilo. Kutsukese omanik loomulikult räägib, et tema “Killer” (nimi loomulikult sümboolne ega oma mingit tähendust) on armas ja tubli ja keagi ei hammusta ja koera peab õpetama jms jutt, aga tegelikult on koer loom ja loll kui saabas, hakkab täiesti tühjast kohast “kaitsma” ja kui koera kardad, siis on loomulikult koeral õigust sind rünnata, sest see on normaane ja kui juhtubki, et peremehel/naisel tuleb oidu oma elajat ohjeldada, siis puudub tal selleks jõud, häälkäsklusest rääkimata. Sama kipub minema ka auto puhul, küll on gabariidid normaalseks parkimiseks mõistusele ületamatud ja hooldus ohjeldamatult kallis ning nii me saamegi need kes politseikroonika esikaanel ilutsevad. Ega need pisikeste asjade omanikud paremad pole – aga vähemalt ei pea nende pisikeste asjade pärast teised nõnda palju kannatama.
Ja kuidas see minu prs’t kotib kui keegi ei ole võimeline parkima ja kaks kohta kinni pargib või oma “meeletu” võimsusega ühel hetkel kurvis avastab, et füüsika ja ego polegi võrreldavad? Sedasi ta kotibki!
Mis aga puudutab seda soome ja rootsi “vabadust”, siis pigem on jäänud mulje, et tegu on üpriski kibestunud inimestega, kes on reeglite ja arvamustega liialt kasti surutud, et iga pisemagi võimaluse peale nad kaebavad, et teisel krt paremini ei läheks. Pärast kiipsmailiga sõbrana tänaval vastu tulla ja tsittsättides oma võidurõõmu nautida.
Ma ei pea kõiki suurte asjade omanikke vaimuhaigeteks, aga stereotüübid kipuvad liialt silma kargama.
Lisaks selle vana diisli ehitamine on ikka üpriski ruineeriv tegevus, isegi kui saad uue pumba 1k-3k krooniga, siis kunagi ei saa kindel olla selle töökindluses ja pumba kontroll maksab kohati sama raha mis pump ise ja ikka jääb võimalus, et 15 aastane tükk sureb kiiremini ja hakkab jälle trall pihta, et asi jonksu saada.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.01.2011 16:59 

Väga vabandan OT eest aga..
Mina küll ei pea normaalseks kui koer teda kartvat inimest ründab. Ja nö tühjast kohast ründamine on justnimelt omaniku tegemata töö. Jõuga ohjeldamist ei ole vaja, kui koer on normaalselt treenitud. Ma ei kasuta oma koerte puhul jõudu, just nimelt ainult häälkäsklusi. 10 aasta jooksul ei ole probleeme olnud, isegi mitte olukordi, kus see võiks tekkida.
60cm turjakõrgus ja 50kg on täiesti normaalne kooslus mitmetel tõugudel, neid näiteks tuua, mainides enne sõna äärmus, on mööda. Minu emane saksa lambakoer on 61cm ja ta on standardist väljas kui liiga suur koer.
Ja mina võtan küll koera selle järgi, et meeldib, praktilisus..no lambaid mul ei ole, vara pole vaja ka kaitsta - poleks pidanud sakslast võtma.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.01.2011 18:01 

Ütleme, et koer ja auto on praegu samad asjad ja jutt on pelgalt teema arendus. Kui armulise žižžu käest küsida, kes on vast piisavalt puutunud kokku erinevate penide ja nende omanikega, kas võid käsi südamele pannes öelda, et enamik penisid on pigem sõnakuulelikud kui kuulmatud (selle alla ka need pisikesed “krutskid” kus koer on allumatu)? Ma tõin selle võrdluse meelega, sest minule pole kahjuks kordagi jäänud silma koera kes on 100% kuulelik ja keda võiks usaldada jäägitult, et kannatama ei peaks kaaskodanikud. Mu naabrid tegelevad mingite penide tõuaretusega ja need küll käsu peale oma aiale karjuma tormamist ei lõpeta ja kui isegi inimesed kes on suuremalt oma elu korraldanud penide kasvatamisele ei suuda neid kuuletuma panna, siis mida oodata inimestelt kes on võtnud koera lihtsalt selleks, et ta on kuulus tapja või kutsikana nii ninnu. Miks ma üldse selle suuruse asja võtsin oli see, et pole üldse meeldiv kui seisad kuskil keset teed ja pead aimama, et kas tagumendile asetatud käed dogi suus on lihtsalt lutsimiseks või haukab ka, kui juba hambus on. Kohale jõudnud peremees kellele peni turi nabani ulatub on võimeline ainult koera paigal hoidma ja siis pagedes loodad, et loom taas “mõtlema” ei hakka. Ja nii kurb kui see ka pole, siis 50-60kg naisuke ei hoia ka oma lambakoera kuidagi kinni, jällegi kui loom on “mõelnud” minna. Kannatavad ikka teised, sest “mulle ju meeldib” ja “koer/auto PEAB olema ohjeldamatu, sest ainult nii saab ennast välja elada, pohui, et teiste arvelt”
Lisaks enda kordamiseks, et mure polegi ju nendega kes suudavad oma autot osta, hooldada, juhtida - ikka need väärkad kes peavad suuruse esimeseks panema ja siis juskui sellega on vaja teistest üle sõita.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.01.2011 18:19 

Vähe koeri sellisel juhul näinud või nendega lühikest aega kokku puutunud. Julgen väita endise ning nüüdseks lahkunud tiigerbokseri näitel, et 100% kuulekas oli.
Mis puutub rumalusse, siis inimesel oleks neilt palju õppida. Loom on tegelikult väga tark ning leidlikum, eriti valdkondades mis puudutab ohte. Katsu sa loomale kanget alkoholi pakkuda...peale nuusutamist põgeneb ta kohe eemale...inimene aga kallab hea meelega oma kõrist alla.
Läheb nüüd väga mööda küll antud teemast, kuid kuna kellegi koerad/kassid jms siiani veel SRis ei käi, peab ju neid ka kaitsma. :D

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 293 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 20  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 7 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis