küsiks natuke nõu targematelt ja nutikamatelt telefoni omanikelt:D
Nimelt on plaan lähiajal ka liituda ikka selle nutiajastuga EMT´s, aga mõtlesin, et uuriks natuke tekkinud küsimustele vastuseid inimeste käest, kes seda teenust juba omavad. Nimelt on mõned asjad mulle natuke ebaselged. Muidugi võiks ju EMT läbi astuda ja küsida, aga ei taha päris rumalat muljet ka seal letiääres jätta

- seepärast natuke taustainfot soovingi. Tänud juba ette kes vastata viitsivad..
Ütleme, et kui ma tahan liituda selle EMT Nutipakett 3 (kuutasu 21.-), kas siis nende pakutavate telefonide seast seal nimekirjas saan ma juurde valida selle tasuta või pean lisas sellele Nutipakett 3 kuutasule veel telefoni välja maksma? Näiteks ma valin sealt Nutipakett 3 omale telefoniks "Samsung GT-i9001 Galaxy S Plus "- siis kas see telefon on mulle tasuta või pean ma lisaks paketitasule veel mingit kuutasu maksma? Sest kui näiteks selle telefoni peale klikata, siis seal näitab ära sellise lause, et "Seda toodet saad osta ka koos paketiga Nutipakett 3 (Sissemakse 0 EUR)". Loen mina välja, et sissemakse on 0.- eurot, aga kas siis lisandub mingi kuumakse ka veel telefoni eest?
Ühesõnaga tehke lollile selgeks palju nad siis ühes kuus võivad selle Nutipakett 3 näitel minult kokkuvõttes raha küsida. Kas piirdub see selle 21.- või lisandub sinna veel midagi ?
Tänud ette,