Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 03.05.2025 21:55

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 2055 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124 ... 137  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Politsei ütlemised jms.
PostitusPostitatud: 29.06.2014 14:38 
Kasutaja avatar

Politsei nentis, et kaks pool aastat üv mitte omamist on natuke palju selle opeli jaoks, millega sõitsin :D Ka arvati, et ei näe kõige paremas korras välja see masin ja tahma pidi välja ajama kiirendades.

Kinni pidamine toimus muidugi hetk peale seda, kui ringteelt välja kiirendades peeglisse vaadates suure tahmapilve seest sinivalget superbi nägin :kill

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.06.2014 16:04 
Kasutaja avatar

tauri117 kirjutas:
Üle hulga aja kohtasin ka normaalseid politseinike.

Minuarust on tartus kõik mendid 5+, keegi udutulede, vahtralehtede või paberite vms eest sind nussima ei hakka. Ja see polegi oluline liiklusohutuse seisukohast.

Mingi kuukene tagasi oli selline lugu et sõitsin ringi ostu-müügi lepinguga ostetud passatiga, mis oli ajutiselt arvelt kustutatud. Ütlesin müüjale ostes et sõidan kuukene ja siis ostsustan edasi kas sõidan sellega pikemalt, aga tüüp jõudis juba varem maha kanda pilli, nagu selgus.

Võeti siis maha, sest tuled ei põlenud. Öeldi et pill pole arvel, sõita ei tohi. Seletasin ära et tõesti ei teadnud ja lähen siiasamma trenni - mine siis ja pane tuled ka põlema ja homsest saad trahvi kui sõidad :D

Ja taolisi mahavõtmisi "head teed, järgmine kord saad trahvi" on koguaeg :kill

Paar sõpra-sõbrannat sõidab ilma vahtralehdedeta ringi savilt, sest pole probleemi ära mämmerdada mingi vabandusega kui vaja.

Talvel ükskord kui ma oleks väga napilt mendile sisse sõitnud(libisesin vastassuunda), arvasin juba et nüüd läheb pahasti(hommikul kell 6, terve auto ebaadekvaatseid inimesi täis), kui ment käsi püstoli peale auto juurde jooksis, aga sooviti jällegi head teed lõpuks :D

Tartu liikluspolitsei väga normaalne, kui vaid ise rahulik ja kaine oled.

Samas kui kuskil külakolkas sõidan siis tahavaatepeeglist sinivalget nähes ma juba ootan, et tullakse haisema niisama ja peab kukrut kergitama.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.06.2014 16:25 
Kasutaja avatar

neG kirjutas:
//jutt.
10a tagasi kepiti küll tartus vahtralehtedega. ise jäin turu tn seal ropkas pikal sirgel kinni.. kuna kõrvalistuja arvas, et hea on uks sõidu pealt lahti teha, välja kõõluda sealt ja kuulata mis tagaosas koliseb :D ja seda just enne mente, tõmmati rajalt maha, käidi ümber auto, küsiti et miks?! nii tehti. no vastasimegi et tahtis kuulata mis taga koliseb :D no ja lõpuks hakati tõmblema, et mul vahtraleht taga oli väljalõigatud ja kleebitud luugile. pold probleemi, kuna tolleaegsel naisel olid papilehed ka pardakas veel, lükkasin sis luugi akna vahele seestpoolt,et ikka näha oleks NEILE KAH.

ja siis hoiatati veel takka, et sõidu ajal hoiame ikka uksed kinni...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.06.2014 16:46 

Tartus zavoodi ees ronisid sõbrad ja paar nende sõpra mu auto peale. Ütlesin,et teen siis kaks tiiru. Niikaua kui purjus inimesed otsustasid, kes esimese tiiruga ära viiakse, vahepeal jõudis üks politseibuss kõrvale sõita, kui autos oli 7 inimest :D Ütles, et võtke takso vms :D

Üldjuhul Tartu LIIKLUSmendid ja korravalvurid pole küll viimasel ajal millegi jaburaga silma paistnud. Võibolla lihtsalt nii palju tööd, et pole aega lollustega tegeleda.

Kriminaalmenetlejad võiks aga oma suure pohhuismiga minna iirimaale kalkuneid kitkuma. :kill

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.06.2014 16:21 
Kasutaja avatar

Sõitsin laupäeva varahommikul (umbes 4 ajal) Tartust Võrru ja 10 km enne Võru loivas tee peal 60ga sinivalge Superb. Püsikas 91 peal tiksusin vaikselt mööda ära, kui löödi disko peale..
P: Tere, konstaabel xxxx, puhuda julged ka?
M: pole probleemi
*0,0*
P: Tubli, me pole juba ammu näinud, et keegi meist mööda julgeb minna. Ohutut teed!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.08.2014 10:37 
Kasutaja avatar

Eile panime siis sõbraga raadil autod jutile ja kiirendasime 90'ni politsei silme all. Politseini jõudes siis ronis härra juba autost välja ja vehkis käpaga, et seisma jääksime.
Mina sain moraali selle eest, et ma vastassuunas sõitsin ja lisaks uuris turvavarustuse kohta. Rääkisin ilusti, et tulekustutit pole ja tõkiskingadest ei tea ka midagi.. sellepeale pakkus ta mulle korduvülevaatust, aga kui ütlesin, et ei näe selleks vajadust, siis käskis ta mul koju minna :D

Imelikud on nad ikka, isegi legaalselt ei tohi kiirendada. :uhoh Peab tulekustuti ja tõkiskingad muretsema ning uuesti katsetama, aga seekord möödasõidustiilis või kuidagi mõlema autoga "paremas reas" olles :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.08.2014 10:52 
Kasutaja avatar

Hoia suund sees, oled möödasõidul.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.08.2014 11:39 
Kasutaja avatar

Pigem peaks ikkagi proovima seda ühes sõidusuunas kõrvuti sõitmist, sest milleks on mul vaja 90ga sõitvast autost möödasõitu teha :evil:

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.08.2014 17:56 
Kasutaja avatar

Moose kirjutas:
Pigem peaks ikkagi proovima seda ühes sõidusuunas kõrvuti sõitmist, sest milleks on mul vaja 90ga sõitvast autost möödasõitu teha :evil:

Sina sõidad spido järgi 90 km/h mina navi järgi ~94 km/h.

Ise tegin Tln-Rakvere mnt kaherealisel möödasõitu mendist, spido järgi oli kiirus 97-98 km/h seda siis jaanuari kuus kuskil. Navi järgi 94 kuskil. julgesin lisada kuna +- mõõdikutel.

Viimati muutis Ricky, 28.01.2013 13:40, muudetud 3245 korda kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.08.2014 00:32 
Kasutaja avatar

Joppas sul, mina sõitsin korravalvuritest GPS järgi täpselt 90 km/h GPS järgi mööda, pikk see oli aga mööda sai (neil 82-83 rauas). Järgmine hetk suhtlesime teeääres kiirustest. Olen sellest siin varem kirjutanud, uuesti ei hakka.

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.08.2014 00:34 

Linnas olen küllalt mööda veerenud neist ca 60ga gepsu järgi. Siiani pole probleeme esinenud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.08.2014 02:36 

Ma olen pidevalt kitsedest mööda sõitnud ja paar korda näinud kuidas nad omavahel reissinud on.. korra hommikusel ajal fooritagant ka ise era skoda octavia rs ga surunud. Ise toppisin navisse aadressi sisse ja kui rohelise saabudes kõrvalt minema pani rehvivilinaga tekkis kohe mõte, et seda rõõmu ma kyll ei jäta mingile skoda jorrile, et oma wannabega mulke ära paneb ca 80-100 ga panin neist mööda ja järgmise foori all kui nad minu taha tulid nägin pèleglist, et kitsed rsk.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.08.2014 20:54 

moribundity kirjutas:
Ma olen pidevalt kitsedest mööda sõitnud ja paar korda näinud kuidas nad omavahel reissinud on.. korra hommikusel ajal fooritagant ka ise era skoda octavia rs ga surunud. Ise toppisin navisse aadressi sisse ja kui rohelise saabudes kõrvalt minema pani rehvivilinaga tekkis kohe mõte, et seda rõõmu ma kyll ei jäta mingile skoda jorrile, et oma wannabega mulke ära paneb ca 80-100 ga panin neist mööda ja järgmise foori all kui nad minu taha tulid nägin pèleglist, et kitsed rsk.

ei ole neil rs´i. RSi ilmselt oleks peeglist võimatu sul näha ka :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.08.2014 22:51 

Moose kirjutas:
Eile panime siis sõbraga raadil autod jutile ja kiirendasime 90'ni politsei silme all. Politseini jõudes siis ronis härra juba autost välja ja vehkis käpaga, et seisma jääksime.
Mina sain moraali selle eest, et ma vastassuunas sõitsin ja lisaks uuris turvavarustuse kohta. Rääkisin ilusti, et tulekustutit pole ja tõkiskingadest ei tea ka midagi.. sellepeale pakkus ta mulle korduvülevaatust, aga kui ütlesin, et ei näe selleks vajadust, siis käskis ta mul koju minna :D

Imelikud on nad ikka, isegi legaalselt ei tohi kiirendada. :uhoh Peab tulekustuti ja tõkiskingad muretsema ning uuesti katsetama, aga seekord möödasõidustiilis või kuidagi mõlema autoga "paremas reas" olles :D

see oli epic vaatepilt :D :D :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.08.2014 22:11 
Kasutaja avatar

Moose kirjutas:

Bmwmehed tegid sama nalja , neid ei puudutud. :D

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 2055 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124 ... 137  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis