Ruc kirjutas:
Sena92 kirjutas:
Tere ei hakka kõiki masinaid siia loetlema aga mis olid omal ajal päris korralikud röövlid ja mida sai pikem....
jne.
Kui keegi kohtab Tallinas või Keila kandis Tigra 340-ATM. Siis tehke palun pilt ja saatke mulle.Saan lohutuseks näidata naisele milliseks ta vana auto muutunud on.Ükskord nägin aga ei jõu...
Seesama tigra, 340ATM on hetkel jälle päevakorras, tal kere oli lõplikult läbi omadega, veljed jäid alles, ülejäänu sai maha müüdud, niipalju sain vahepealseid omanikke kätte, et kusagile jürikanti läx varuosadeks. Aga no tyri ja paide rapla raibe.. Auto ümberkirjutamist või mahakandmist pole toimunud.
Endalgi üks selline "ghost car" oma nimel, mida lihtsalt ei eksisteeri enam (läks varuosadeks). Ja kuna mingeid lammari tõendeid vms pole, siis peabki käima seda koguaeg ajutiselt maha võtmas.
Kui eelmine kord käisin, siis ütlesin ka ARKis neile, et no pole midagi teha, seda autot pole enam olemas, mul aind dokid alles. Ja küsisin, et no kas tõesti peab siis elu lõpuni käima seda autot ajutiselt arvelt maha võtmas iga 2a tagant? Vastuseks tuli "jah".
Kuigi nüüd vist selle uue kindlustusseadusega nad lähevad ise arvelt maha automaatselt kui kindlustust ega midagi autol peal pole pikemat aega? Või rakendatakse mingi sundkindlustus ja ühel heal päeval potsatab priske arve postkasti?
Pole jõudnud süveneda sellesse viimasel ajal, aga tegelikult oleks mul aeg jälle uuesti minna ARKi, sest kaks aastat on mööda läinud.