Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 09.05.2025 02:21

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 14034 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126 ... 936  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? €lame €nnast välja 2012 (VOL1)
PostitusPostitatud: 15.02.2012 00:14 

Mõtlesin 1993.a Ford Mustang GT osta, et sellele Sierra 2.3-liitrine diisel vahele visata. Rahakott on tänulik ja veerandmiilil ka vahet ei märka.

Edit: Thunder paneb homme GTO'le volkari 1.9SDi peale, ei saa mina siis kehvem olla ju.

Viimati muutis Lihapirukas, 15.02.2012 00:18, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.02.2012 00:15 

Lihapirukas kirjutas:
Mõtlesin 1993.a Ford Mustang GT osta, et sellele Sierra 2.3-liitrine diisel vahele visata. Rahakott on tänulik ja veerandmiilil ka vahet ei märka.

ära enam mõtle jumala eest... :kill

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.02.2012 00:17 
Kasutaja avatar

Jutt jumala õige ju :think

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.02.2012 00:26 

diislitega tehakse jõudu mehed! bensiiniga võite oma pintsleid pesta

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.02.2012 00:29 

Sõitis täna tagant liisingpill Saab sisse, kahju hakkas tüübist veits. Kärukonks päästis enda auto, kuid saabile maksis esistange ning ühe üpriski käkrus numbrimärgi.

Ülevalpoolel sõimlevatele tilgakatele. Näidake ise ette mõni mootori swap ning siis minge oma õigust taga ajama ;)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.02.2012 00:31 

marten. kirjutas:
diislitega tehakse jõudu mehed! bensiiniga võite oma pintsleid pesta

Muide, sama ütles soome poiss Teemu kelle driftiv diisel mersu teeb nii mõnelegi kallile drifti projektile minekuga silmad ette.

EDIT: disla vs bensuka vaidlust ei promo!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.02.2012 01:11 

Sain 200m enne lõpp-punkti 40€ trahvi, tööaja ületamise eest.

Ja sina kes sa sõidad sinise luukpära GE kerega Mazda 626'ga ning minu nina alt Jüri ringil läbi jõudsid põigata, siis seal ringil EI SÕIDETA vasakult(sisemiselt) rajalt Jüri peale maha vaid välimiselt. Vedas sul ainult sellega, et see loll poolautomaat ei suutnud käiku sisse ragistada ja ma ei saanud normaalselt kiirendada.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.02.2012 02:27 

Tulin just sõpra lumevangist päästmast.. "mõnusalt" täis on ikka tuisanud teed.. :err

Ahjaa, palju õnne mulle sünnipäevaks kah :-P

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.02.2012 02:33 
Kasutaja avatar

Täna pidin olude sunnil enamuse päevast Tallinnas liikuma. Mida põrgut teil toimub seal??? Liiga palju UK liiklussaateid vaadatud? Vasakus reas on kõige aeglasemad venivillemid ja paremal on inimlikult liikuvad tegelased? Mingi uus nähtus või koguaeg nii olnud ja ainult mina pole kursis? Igatahes viimased närvid said selle peale otsa kui väikse lumetörtsakaga tõmmati kiirust veel 2x vähemaks. 90% sõidab utiil tüüpi rehvidega või on Tallinna kõvad liiklushullud reaalsed vagurad talleksed, kes värisevad kahe lumehelbe pärast? Ausõna, ma ei ole agressiivne ega ka närviline liikleja, aga peale tänast päeva tundub Tartu liiklus ikka palju sujuvam, kiirem ja proffessionaalsem olevat. Vanasti käis Tartu suunas sõim, et venivillemid ja oskamatud... Sain välja elada, tänan.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.02.2012 07:36 
Kasutaja avatar

Laimes kirjutas:
Ülevalpoolel sõimlevatele tilgakatele. Näidake ise ette mõni mootori swap ning siis minge oma õigust taga ajama ;)

eks seal on kerget kadeduse nooti kuulda :D

mul ka mõni sõber vaatab mokk töllakil, kui rekkamehe käest 100 liitrit kütet toon 80 euro eest.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.02.2012 07:54 
Kasutaja avatar

http://www.postimees.ee/739418/raske-ku ... pankrotti/

http://www.ekspress.ee/news/paevauudise ... d=63792782

Tsiteeri:
Tasakaalukas ja rahulik pangatöötaja Raul tõstis augustis 2009 Tallinnast Sakku sõites millegipärast keskmise sõrme, kui tema autost põrutas mööda punane Citroën kahe noormehega.

Tsiteeri:
Tuttavad iseloomustavad teda targa, intelligentse, korraliku ja rahuliku mehena, kes tüli ei otsi. Seekord tõstab aga Raul miskipärast keskmise sõrme, kui punane Citroën temast Männikul mööda põrutab

Vaevalt, et täiesti rahulik hing üleöö mõtleb lampi vehkima hakata...
Tsiteeri:
Lähedal trepil suitsu teinud postkontori töötaja Jana tunnistab uurijale, et Citroëni juhtinud noormees küsis, “miks sa mulle fuck’i näitasid”. Raul vastas, et võib näidata palju tahab. Seejärel oli juttu liikluseeskirjade rikkumisest.

täiesti tõendatud, et ise ei hakatud tüli niisama nokkima.
Tsiteeri:
Kui Raul end ettepoole kallutab, tõlgendab Norman seda ähvardusena ja rabab mehe riietest. Kallaletungist üllatunud Raul lükkab poisi eemale, too tõukab vastu

huvitav kas tekkis terviserike või milleks ta ettepoole end kallutas?
Tsiteeri:
Raul lööb jalaga vastu poisi kintsu ja Norman virutab jalahoobi Raulile kaela piirkonda.

kes ründas esimesena?
Tsiteeri:
Ohvri vend avastab internetist, et Norman Varema on tegelenud tai poksiga. Muay Thai jalalööke loetakse tugevaimaks maailmas. Venna arvates pidi Norman Varema tai poksi vallates Rauli lüües mõistma, et see võib lõppeda surmaga. Vend palub kuritegu ümber kvalifitseerida tapmiseks.

kas ma olen ainuke, kes mõtleb, et tegelt poleks siit pidand isegi vb reaalset karistust määrama? ma olen selle "uudist" korduvalt lugend ja pole viitsind kommenteerida, aga täna nagu võtaks natuke sõna. hetkel tundub mulle rohkem nii, et selle Rauli sõbrad/tuttavad on rohkem asja muutnud enda jaoks paremaks.

sorry kui kellegi tundeid riivan, aga see on minu arvamus. samuti arvan, et kui noorhärra Norman poleks poksiga varem tegelend, oleks suht puhta poisina saanud kohtusaalist lahkuda.
muideks, pole ma eriline kraakleja, viimane kaklus jääb päris ammuse aja taha. toimus see vist mul 4 klassis. lihtsalt ei meeldi see ühepoolne arvamus ja siis promomine.

samuti mainiks, et poisid juba 9600 euri tasund, mida juhtub EV ikka üliharva!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.02.2012 08:32 
Kasutaja avatar

Heigo kirjutas:
Täna pidin olude sunnil enamuse päevast Tallinnas liikuma. Mida põrgut teil toimub seal??? Liiga palju UK liiklussaateid vaadatud? Vasakus reas on kõige aeglasemad venivillemid ja paremal on inimlikult liikuvad tegelased? Mingi uus nähtus või koguaeg nii olnud ja ainult mina pole kursis? Igatahes viimased närvid said selle peale otsa kui väikse lumetörtsakaga tõmmati kiirust veel 2x vähemaks. 90% sõidab utiil tüüpi rehvidega või on Tallinna kõvad liiklushullud reaalsed vagurad talleksed, kes värisevad kahe lumehelbe pärast? Ausõna, ma ei ole agressiivne ega ka närviline liikleja, aga peale tänast päeva tundub Tartu liiklus ikka palju sujuvam, kiirem ja proffessionaalsem olevat. Vanasti käis Tartu suunas sõim, et venivillemid ja oskamatud... Sain välja elada, tänan.

eks tallinna kandis see ´´zombie laine´´ (loe tipptund) on nagu loomakari, 1 ees, teised taga, ja m6ned siis yritavad maailma päästa, eks see vasak rida enamasti busside pärast hõivataksegi, pahatihti on teine rida isegi s6idetavam,esimene rida näiteks vabakal on m6eldud talveti vist ainult atv´dele v6i mis iganes kitsama sillaga masinatele.

pika peale harjub ära, ainus asi mis neil hetkeil jääb enamasti m6tetuks on ridasi vahetades ettepoole j6uda, ikka leidub kompanjone kes s6idavad 40ga k6rvuti eraldi reas ja ei grammigi kiiremini...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.02.2012 10:39 
Site Admin
Kasutaja avatar

mastr kirjutas:
wax kirjutas:
sai ka deklar ära tehtud. viis sotti nagu maast leitud.

Ja ma olin oma 360 üle õnnelik :D
Mis kuradi bisnist sa ajad?

Kirun, ja maksan iga kuu ~500€ eest eluasemelaenu ja intresse

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.02.2012 11:28 
Kasutaja avatar

Hendri kirjutas:
Mani mina isiklikult olen nõus sinuga, aga nüüd oled sa ka killerpätt teiste jaoks...
Ega see teine vend ka nüüd nii paipoiss ei ole... Ta ju ütles, et "näitan palju tahan" ja seepeale lõi veel esimesena, siis Norman lõi vastu, aga ebaõnn, et ta lüüa oskab ja teine kuklaga maha kukkus...
Aga ma ei ole hakanud väga sõna võtma, niikuinii nähakse selles asjas suuremalt jaolt lihtsalt mingit road rage ja siis meelega tapmist nagu tal oleks korduvalt peal trambitud vms...

Samuti ma ei õigusta mingit krdi kõigile liikluses järgi lendamist ja molli kütmist, aga no see asi on nii ühepoolseks tehtud...

+1

Kahju näha, et ajaleheartiklid nii kallutatud on.. "Rullnokk peksis surnuks.."
Õnnetu juhus tõesti.

E: Siiski, šokivangistus kuu või 2 oli õige selle asja eest, aga normanil ma reaalset süüd ei näe.

Olen ise sarnase asja läbi elanud ja ma kujutan ette, et kui ma peaks nüüd iga kuu mingeid makseid tegema siis poleks mul rahagi et endale riideid selga osta..

Ja minu seisukoht on ka samas, et liikluses läbi autoakna(või telefoni teel jne) kõvatamise eest tuleb olla valmis vastutama.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.02.2012 11:43 

wax kirjutas:
mastr kirjutas:
wax kirjutas:
sai ka deklar ära tehtud. viis sotti nagu maast leitud.

Ja ma olin oma 360 üle õnnelik :D
Mis kuradi bisnist sa ajad?

Kirun, ja maksan iga kuu ~500€ eest eluasemelaenu ja intresse

Hahaa, siis ma pole üldse kade :D
Õnneks esialgu pole plaanis veel pangaga rahasid ühte seifi panna 20ks aastaks.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 14034 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126 ... 936  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 5 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis