http://www.postimees.ee/739418/raske-ku ... pankrotti/http://www.ekspress.ee/news/paevauudise ... d=63792782Tsiteeri:
Tasakaalukas ja rahulik pangatöötaja Raul tõstis augustis 2009 Tallinnast Sakku sõites millegipärast keskmise sõrme, kui tema autost põrutas mööda punane Citroën kahe noormehega.
Tsiteeri:
Tuttavad iseloomustavad teda targa, intelligentse, korraliku ja rahuliku mehena, kes tüli ei otsi. Seekord tõstab aga Raul miskipärast keskmise sõrme, kui punane Citroën temast Männikul mööda põrutab
Vaevalt, et täiesti rahulik hing üleöö mõtleb lampi vehkima hakata...
Tsiteeri:
Lähedal trepil suitsu teinud postkontori töötaja Jana tunnistab uurijale, et Citroëni juhtinud noormees küsis, “miks sa mulle fuck’i näitasid”. Raul vastas, et võib näidata palju tahab. Seejärel oli juttu liikluseeskirjade rikkumisest.
täiesti tõendatud, et ise ei hakatud tüli niisama nokkima.
Tsiteeri:
Kui Raul end ettepoole kallutab, tõlgendab Norman seda ähvardusena ja rabab mehe riietest. Kallaletungist üllatunud Raul lükkab poisi eemale, too tõukab vastu
huvitav kas tekkis terviserike või milleks ta ettepoole end kallutas?
Tsiteeri:
Raul lööb jalaga vastu poisi kintsu ja Norman virutab jalahoobi Raulile kaela piirkonda.
kes ründas esimesena?
Tsiteeri:
Ohvri vend avastab internetist, et Norman Varema on tegelenud tai poksiga. Muay Thai jalalööke loetakse tugevaimaks maailmas. Venna arvates pidi Norman Varema tai poksi vallates Rauli lüües mõistma, et see võib lõppeda surmaga. Vend palub kuritegu ümber kvalifitseerida tapmiseks.
kas ma olen ainuke, kes mõtleb, et tegelt poleks siit pidand isegi vb reaalset karistust määrama? ma olen selle "uudist" korduvalt lugend ja pole viitsind kommenteerida, aga täna nagu võtaks natuke sõna. hetkel tundub mulle rohkem nii, et selle Rauli sõbrad/tuttavad on rohkem asja muutnud enda jaoks paremaks.
sorry kui kellegi tundeid riivan, aga see on minu arvamus. samuti arvan, et kui noorhärra Norman poleks poksiga varem tegelend, oleks suht puhta poisina saanud kohtusaalist lahkuda.
muideks, pole ma eriline kraakleja, viimane kaklus jääb päris ammuse aja taha. toimus see vist mul 4 klassis. lihtsalt ei meeldi see ühepoolne arvamus ja siis promomine.
samuti mainiks, et poisid juba 9600 euri tasund, mida juhtub EV ikka üliharva!