Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 09.05.2025 02:20

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 14034 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127 ... 936  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? €lame €nnast välja 2012 (VOL1)
PostitusPostitatud: 15.02.2012 11:55 
Moderator
Kasutaja avatar

neG kirjutas:
Olen ise sarnase asja läbi elanud ja ma kujutan ette, et kui ma peaks nüüd iga kuu mingeid makseid tegema siis poleks mul rahagi et endale riideid selga osta..

Ja minu seisukoht on ka samas, et liikluses läbi autoakna(või telefoni teel jne) kõvatamise eest tuleb olla valmis vastutama.

Lõid kellegi maha?

Kas läbi autoakna kõvatamise eest peab vastutama oma eluga?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.02.2012 11:56 
Kasutaja avatar

Lõin a24 lahti ja esimese asjana hakkas silma a-klassi mesa kuulutus, mis põles 4. veebruari hommikul merivälja teel maha : http://www.auto24.ee/used/983230 Nii et kui kellegil on soov 100 euri eest osta hunnik põlenud vanarauda, siis laske käia :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.02.2012 12:03 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Palju selle eest vanarauas saada võib parimal juhul.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.02.2012 12:05 
Kasutaja avatar

neG kirjutas:

+1

Kahju näha, et ajaleheartiklid nii kallutatud on.. "Rullnokk peksis surnuks.."
Õnnetu juhus tõesti.

E: Siiski, šokivangistus kuu või 2 oli õige selle asja eest, aga normanil ma reaalset süüd ei näe.

Olen ise sarnase asja läbi elanud ja ma kujutan ette, et kui ma peaks nüüd iga kuu mingeid makseid tegema siis poleks mul rahagi et endale riideid selga osta..

Ja minu seisukoht on ka samas, et liikluses läbi autoakna(või telefoni teel jne) kõvatamise eest tuleb olla valmis vastutama.

Kas inimese suremine ei ole piisavalt reaalne, et kellegi süüd tuvastada?
Ja kui oled kõvatamise tagajärjel inimese tapnud, siis ei ole enam vaja vastutada?
Sul on ühes lõigus mitu teineteist välistavat arvamust, mina küll aru ei saa, mille eest sa võitled.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.02.2012 12:05 
Site Admin
Kasutaja avatar

oopc kirjutas:

~160€ tonn

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.02.2012 12:07 
Kasutaja avatar

oopc kirjutas:

Umbes niipalju saabki, kui praegu pakutud on. Boonusena ei pea polstrite utiliseerimisega tegelema ning kerenumbrid saab leedukatele maha ärida.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.02.2012 12:08 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Palju selline veel kaaluda võib umbes ,lihtsalt puhas huvi asja vastu :D
To infidel see boonuse värk oli iroonia jah :D Ma täpselt ei jaga asja aga tundus naljakas. :D

Viimati muutis oopc, 15.02.2012 12:10, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.02.2012 12:09 
Kasutaja avatar

infidel kirjutas:
oopc kirjutas:

Umbes niipalju saabki, kui praegu pakutud on. Boonusena ei pea polstrite utiliseerimisega tegelema ning kerenumbrid saab leedukatele maha ärida.

Mina olen ilma usteta ja mootoriteta kerede eest kuskil 80-100 euri saanud (Passat B3, Bora, G3 jne). Aga arvestades, et oksjoni tingimustes on, et pead veel enda nimele ka igal juhul kirjutama, siis küsitav see ära tasumine.

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.02.2012 12:12 

Nojah +transport kui sellise raua vedamiseks veel omal tehnikat otseselt pole ja kuluv aeg.Samas neid kes vanarauda otsivad ehk mingeid vrakke siis hobikorras päris põnev.leiad kusagilt metsast ja viid ära 100e on raha.Suht lahe hobi oleks.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.02.2012 12:17 
Moderator
Kasutaja avatar

Esitasin kah tuludeklaratsiooni ära.
Väikese irooniaga soovitan endale muretseda mõni laps (alates teisest lapsest tuleb üks tulumaksuvaba miinimum juurde) ja suure intressiga eluasemelaen, siis saab rohkem tagasi :)

Umx

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.02.2012 12:52 
Kasutaja avatar

Umx kirjutas:
neG kirjutas:

Lõid kellegi maha?

Kas läbi autoakna kõvatamise eest peab vastutama oma eluga?

Vastutama ei pea kindlasti eluga. Eks se oligi halbade asjaolude kokkulangemine et see tüüp surma sai. Eks teda taheti kergelt hoiatada et ei tasu igale vennale sõrmega vehkiuda.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.02.2012 12:55 
Kasutaja avatar

Täna juhtus see et sooritasin sõidueksami :rokib

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.02.2012 12:56 

Muncap kirjutas:
Täna juhtus see et sooritasin sõidueksami :rokib

Ootame siis loa peal olevat viimast numbrit...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.02.2012 13:01 
Kasutaja avatar

traur kirjutas:
neG kirjutas:

+1

Õnnetu juhus tõesti.

E: Siiski, šokivangistus kuu või 2 oli õige selle asja eest, aga normanil ma reaalset süüd ei näe.

Ja kui oled kõvatamise tagajärjel inimese tapnud, siis ei ole enam vaja vastutada?
Sul on ühes lõigus mitu teineteist välistavat arvamust, mina küll aru ei saa, mille eest sa võitled.

Sai küll väga segane tekst. Ma mõtlesin rohkem kui kirja sai pandud.
Eelnevas tekstis võis jääda mulje et keegi minu süül surnud, ei ole.

Aga kokkuvõtvalt tahan ma jõuda selleni, et poleks ju õige, et keskmise sõrmega provotseeritakse, provotseerija lööb esimesena ning vastulöögist kukub nii õnnetult, et hr norman peab minema mitmeks aastaks trellide taha ja maksma igakuiselt raha mida tal poleks võtta..

Ise ei tunne kumbagi osapoolt.
Väga kahetsusväärne muidugi, et üldse jalad-käed käiku läksid.

Minuarust see juhtum võrreldav ühe aastatetaguse juhtumiga, kui mingit Tallinnas mammit rööviti mitmekesi, tuli üks vanapapi lasketiirust, püstol kaasas. Esialgu läks toore jõuga appi rüselusele, aga mingist hetkest oli oht enda elule ja kasutas püstolit, varas sai kuuli kõhtu ja vanapapi mõisteti süüdi ning peab maksma haiglakulusid. Näidati mõned aastad tagasi pealtnägijas.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.02.2012 13:10 

neG kirjutas:
traur kirjutas:
neG kirjutas:

+1

Õnnetu juhus tõesti.

Sai küll väga segane tekst. Ma mõtlesin rohkem kui kirja sai pandud.
Eelnevas tekstis võis jääda mulje et keegi minu süül surnud, ei ole.

Aga kokkuvõtvalt tahan ma jõuda selleni, et poleks ju õige, et keskmise sõrmega provotseeritakse, provotseerija lööb esimesena ning vastulöögist kukub nii õnnetult, et hr norman peab minema mitmeks aastaks trellide taha ja maksma igakuiselt raha mida tal poleks võtta..

Ise ei tunne kumbagi osapoolt.
Väga kahetsusväärne muidugi, et üldse jalad-käed käiku läksid.

Minuarust see juhtum võrreldav ühe aastatetaguse juhtumiga, kui mingit Tallinnas mammit rööviti mitmekesi, tuli üks vanapapi lasketiirust, püstol kaasas. Esialgu läks toore jõuga appi rüselusele, aga mingist hetkest oli oht enda elule ja kasutas püstolit, varas sai kuuli kõhtu ja vanapapi mõisteti süüdi ning peab maksma haiglakulusid. Näidati mõned aastad tagasi pealtnägijas.

Ei suuda nagu olla kuidagi tolerantne löömameeste suhtes, kes igal võimalusel oma jõudu peavad demonstreerima. Arusaadav, et oled trenni teinud ja nüüd vaja endale ja jumal teab kellele veel tõestada, kuivõrd hästi sa omandatud oskusi kellegi peal kasutad. Eelpool on tehtud juttu osapoolte vahelisest vaidlusest, artiklist loen mina välja sellise asja, tsiteerin:
Raul vastab (Normani sõnul), et ta ei näidanud ühest bussist mööda sõites suunatuld. Täpsemaid tagamaid ei tea, kuid selline olukord kus oled möödasõidul ja eesolev auto ilma igasuguse märguandeta manöövreid tegema hakkab, ei ole kuidagi normaalne viisaks liiklemise mõistes.
Olen seda artiklit korduvalt lugenud ja jään seisukohale, et inimese tapnud noormees oleks saanud ennast ka tagasi hoida. Kui sa tead, et oskad lüüa ja sinu löök on suunatud, siis talitse ennast. Seda enam, et ei tuntud huvi maas labava kodaniku vastu ja kui seda pealt näinud nasiterahvas poleks noormehi takistanud oleksid nad suure tõenäosusega lihtsalt minema sõitnud.

http://www.ekspress.ee/news/paevauudise ... d=63792782

Mitu tunnistajat kuulevad kõva pauku. Raul kukub nagu niidetult ja jääb selili asfaldile lamama.
Merike näeb Normani ja Rauno nägudel rahulolevat ilmet. Noormehed istuvad Citroëni, et minema sõita.
Merike teatab, et kutsub politsei. Ta kuuleb vastuseks, et kutsugu siis. Poisid paistavad väga üleolevad.
Rauli suust jookseb verd, ta ei saa õieti hingata.
Merike tõmbab Citroëni ukse lahti ja ütleb, et tulge nüüd, vaadake, millega hakkama saite, ta ju ei tõuse üles! Löömamees Norman ehmub ära. Merike käsib Raunol kiirabi helistada, too puikleb esmalt vastu, kuid naine ütleb, et poisid peavad kutsuma, sest nemad seda tegid.
Häirekeskus saab kõne kell 17:29. Rauno teatab: “Mees kukkus pikali peaga mööda maad. Ja veri jookseb suust ka.”Kiirabi töötajad pärivad, mis juhtus. Norman Varema ütleb, et mees kukkus. Merike teatab seepeale, et ei kukkunud, vaid poisid lõid teda.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 14034 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127 ... 936  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis