Tra.. mingid a´la 15 aastased Tatid on koguaeg mul siin maja ees ühes vanas Mondeos istunud. Üldjuhul on seal mingi kari sees ja siis istutakse poole ööni ja muusika mängib. Ok, las istuvad. Eile aga käisin maja ees naisega suitsu tegemas kui nägin, et teise maja juures see Fordi peldik sõidab, sõitis ta siis kuskil nii üle, et tagumine summuti pütt eraldus auto küljest hirmsa pauguga ja jäi tripi külga järgi lohisema. Tegi ta selle lohiseva pütaga veel ka ühe tiiru ümber minu kortermaja kui tahtis tänava äärde omale kohale tagasi parkida. Jõudes parkimis kohani peaagu suri see raibe välja. Pika käiamisega saadi ront käima ja kuna sellel suvekad all siis ratas käis ringi ja hakkas end tänavaäärde parkima kuniks käis korralik põmakas ja pill seisis. Naine nägi ilusti, kuidas tatid lihtsalt Golfile tagastange nurka riivasid. ( golf liikus paigast ) Ma siis läksin kohapeale uudistama ning Golfi stange nurkas ainult kriimud, fordil aga suunakas puruks, esitiib kõver ja tagastange ka nurgast lahti + katki. ( riivas julmalt küljega ). Tatt tuli autost välja ja ma laususin talle kohe konkreetsed sõnad, et nüüd läheb trepikotta ja otsib omaniku üles ja kurdab muret. ( Menti ma helistama ei hakanud, sest ausalt öeldes ei taha nendega tegemist ise teha. pärast käi ja tunnista kaks kuud nende vahet ) Peale seda jalutas tüüp rahulikult minema ja panid maja taha jooksu. Õhtul oli see raibe mingi tunnike taas kadunud ja siis aknast nägin kui tagasi ilmus, kustutasid jalaga oma rattajälgi ja panid minema. Nüüd käisin suitsul, ja see fordi raibe tiksub taas tühikäigul omakoha peal.

Antud Golf millele otsa pandi see on läinud ning usutavasti omanik ei märkandki midagi. Kuid mulle käib vastu karva nende tattide suhtumine. Selline tunne et hiljem lähen torkan raipel kummid läbi siis on rahu majas.
Tattidel on ikka nahaalsust. Krt ma enda omasidki tänavaääres hoidnud ja ei taha mõeldagi kui mu kilosed müügiautod kõveraks sõidetakse.