Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 04.05.2025 16:07

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 3278 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130 ... 219  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? Elame ennast välja.
PostitusPostitatud: 12.08.2009 19:21 
Kasutaja avatar

part1 kirjutas:
http://www.virumaateataja.ee/?id=151620
vaadake mida ehitajad tegid, selliseid uudiseid on küll ja kõigest pole uudist tehtudki.
kes julgeb veel ehitajaid kaitsta?
need olid need vastikud ülemakstud ehitajad, kes tööd ei osanud teha, ja ma ei ole kade.
Samuti tooksin välja kaks rasket liiklusõnnetust, mis juhtus eile hilisõhtul ja teine täna varahommikul, kaks noort inimest surnud ja mõlemal olid ebaturvalised autod.
http://www.ohtuleht.ee/index.aspx?id=341516
http://www.ohtuleht.ee/index.aspx?id=341476
Vat, kuhu kihutamine viib, mõelge rahvas.

Ehituse kvaliteet on suht seotud tellija rahakotiga. Kui makstakse vähe, on ka kvaliteet all.. Kvaliteedile vastavalt kõrgema hinnaga pakkumist ei kannata ka teha, sest mõni solkija teeb ikka odavama pakkumise ja toob mingid lätlased siia ehitama, hoitakse kokku kasvõi kinnitusvahendite jms pealt... Kvaliteetselt ei ehita praegu mitte keegi, sest hinnad on ilgelt maas.

BMW ja Audi nüüd ebaturvalised küll pole, aga jah idiootsuse vastu ei aita miski (vabandan hukkunute lähedaste ees). Ka turvalisuse etalonideks peetavate Volvodega on surma saadud, kiirus ja joobeaste peab lihtsalt piisav olema selleks (või mõni vastutulev idikas peab olema piisavalt idikas).

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.08.2009 19:40 

Ei tahaks küll nokkida, aga automargid olid ka arvatavasti asjaga seotud.
Kui ei taha, et nendel automarkidel halb silt küljes oleks siis ütleks, et TÕESTAGE VASTUPIDIST!
Lõpetage see roolis "vänt" olemine...

Mina isiklikult norin just nende õnnetuste pärast, mitte sellepärast, et ma vihkaks neid automarke...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.08.2009 19:42 
Kasutaja avatar

buumi ajal oli kõik ehitus kallis.

Miks mina pole turvalisusest õige inimene rääkima huvitav? Ma olen sellega vägagi kursis, mõni mees ei tea mida ta suust välja ajab.

Ma ikka väidan küll, et konkreetsed BMW ja Audi pole turvalised, ma vaatan et mõni mees võtab turvat margi järgi, paraku auto mark ei näita turvalisust mitte karvavõrdki.Sinu lemmik mark ei ole kõige turvalisem kulla rullnokk.
Vanad autod ei olegi turvalised, pealegi pole mina aru saanud mille poolest seda volvot on niiväga turvaliseks peetud, tõesti midagi ta vanasti oli parem, aga vahe oli väike.
Õige turvalisuse saavutas volvo alles peale 2000 aastat, kuid siis saavutasid selle teised kah.

Surma saab muidugi iga autoga kui kiirus piisav, aga konkreetsed masinad on ebaturvalised, vaadake esmalt seda audit euroncapist ja siis otsige E34 matse youtubest.

http://www.euroncap.com/tests/audi_a4_1997/14.aspx
vaadake seda testi ,vaadake videot, tärne ja punkte on ka vähevõitu, turvaline pole see auto kuskilt otsast.

siia juurde toon veel ühe kalli auto turvatestid, nimelt mercedese omad.
http://www.euroncap.com/tests/mercedes_ ... 97/18.aspx
veel hullem

Siin ka esimese kurvasilmse mersu turvatest, üsna kurb tulemus.
http://www.youtube.com/watch?v=Vp2N0gce0-k

Viimati muutis part1, 12.08.2009 19:49, muudetud 2 korda kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.08.2009 19:48 

Kas sa part lõunamaale ei peaks hakkama juba lendama,sügis käes juba?Saaks ehk foorumis pisut rahu ja vaikust,hala oleks kordades vähem siin. :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.08.2009 19:56 
Kasutaja avatar

Keerasin väga hea sõpruse perse,tundub et suht lõplikult.Vähk olla on uhke ja hea!

Lootsin küll üle pika aja kaine olla,aga tuju saab ju alkoholi ja sõprade seltsis tõsta.

Aaa ja siis käisin linnas täna päeval.Sõitisin mööda puusepa tänavat ja ees mingi memm suri oma ventoga.Äääküll,ootasin ootasin jõudsime valgusfoori alla.(sealt tohib vasakule,kesklinna poole sõita vaid ühes reas)Nii tuli läks roheliseks to venis ja venis ja keeras teise sõiduritta,mõtlesin et pohhh,mina keeran siis esimesse ritta.Kiirendasin mööda ja järsku kõks käis ära.Vaatasin et tagastange valuvelg tagatiib saanud kannatada.Pohh kindlustusteema...Ja memm hakkas rääkima siis et ma ju nägin ta suunatuld.Kuradi loll,algul oli ju keeramise ajal tal suunatuli vasakule,hääküll.Tal oli esitiib puru,ja hakkas rääkima et ma sõitsin talle tagant ette :lol
Lõpus lasin tal kindlustupaberid ära täita ja end süüdi kirjutada.Ei tunne end süüdi,tõesti võimatu oli seda vältida.Mammi arvab et kidlustus hakkab nüüd otsustama kes süüdi.Käisin ka kindlustuses ära,to ütles kohe et siin pole mingit kahtlust.Päikest mammi!

Viimati muutis Mani, 12.08.2009 20:35, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.08.2009 20:27 
Kasutaja avatar

Tsiteeri:
Õige turvalisuse saavutas volvo alles peale 2000 aastat, kuid siis saavutasid selle teised kah.

Volvo oli võrreldes konkurentidega juba minuarust 70-80nendatel (võin aastatega puusse ka panna) omast ajast turvalisuses ees

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.08.2009 21:04 
Kasutaja avatar

kj kirjutas:
Tsiteeri:

Volvo oli võrreldes konkurentidega juba minuarust 70-80nendatel (võin aastatega puusse ka panna) omast ajast turvalisuses ees

Need tühised turvalisuse asjad, mida volvo nii hirmsasti reklaamis, andsid vaid hädise koma koha, volvo turvalisusele juurde.
Tõesti oli autosid, mis olid väga kohutava turvalisusega, kuid see ei muuda tõsiasja, et summaarselt võttes ei suutnud volvo 70 ja 80ndatel mitte mingit turvalisust pakkuda, mis suudaks inimese vähegi suuremas avariis ellu jätta.
See turvalisus tekkis alles 2000 ja peale, kusjuures esimese generatsiooni volvo s80 ei olnud midagi hiilgavat oma turvalt, külgturva oli suht kõva, aga esiots oli kesine natuke.

Mina ei olegi aru saanud, kuidas selline maineka turvalisuse kuulsusega firma nagu Volvo, sai teha oma kalli mudeli, nagu on seda S80, nõnda kehva turvalisusega.
2007a S80 on juba turvalisem, aga kui palju seda ma e itea.
Näiteks 2003a opel vectra ja toyota avensis, on sama aja volvo s80-st tublisti turvalisemad.

Viimati muutis part1, 12.08.2009 21:05, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.08.2009 21:05 
Kasutaja avatar

Täitsa kopp on ees remondi kohtadest.See et nädal tagasi avastasin et stangele pole kinnitus polte tagasi pandud siis täna mõtlesin et vaatan huvipärast õli taset tõmban siis õlivarast ja kätte jäi ainult rõngas mida oli üüritatud siis tagasi liimida .Täitsa pekkis küll. :angry :angry :angry

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.08.2009 21:36 

hiisx kirjutas:
Täitsa kopp on ees remondi kohtadest.See et nädal tagasi avastasin et stangele pole kinnitus polte tagasi pandud siis täna mõtlesin et vaatan huvipärast õli taset tõmban siis õlivarast ja kätte jäi ainult rõngas mida oli üüritatud siis tagasi liimida .Täitsa pekkis küll. :angry :angry :angry

Aga ongi nii, ise pead naaskel olema, kõike uurima, kontrollima ja vajadusel pinda käima. Muidu saad igal pool peksa.

On tegu siis autoremondi, majaehituse, plastilise kirurgia, kanalisatsioonitööde või muuga, sa pead olema kõiges vähemalt sama pädev kui töömehed, sest keegi ei jäta juhust kasutamata.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.08.2009 22:31 

sc0u7 kirjutas:
hiisx kirjutas:

Aga ongi nii, ise pead naaskel olema, kõike uurima, kontrollima ja vajadusel pinda käima. Muidu saad igal pool peksa.

On tegu siis autoremondi, majaehituse, plastilise kirurgia, kanalisatsioonitööde või muuga, sa pead olema kõiges vähemalt sama pädev kui töömehed, sest keegi ei jäta juhust kasutamata.

Või leidma piisavalt vabu vahendeid, et sellega usaldusväärsus ja ausus kinni maksta.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.08.2009 22:35 
Kasutaja avatar

hiisx kirjutas:

Sellepärast, ma oma autosid ise remondingi, ise tehtud hästi tehtud.
Teenindused võtavad niipalju pappi, teevad kehvasti ja ma ei usalda ka neid.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.08.2009 22:57 
Kasutaja avatar

Mulle tuli täna telefonikõne õhtul, nii uskumatu kui see ka pole. Vaadati minu CV-d CVkeskuse lehe pealt ning pakuti tööd :o Kuna olin päris kaua aega töötu, siis kahjuks pidin tänasele pakkumisele ära ütlema. Seda põhjusel et Esmaspäevast töötan taas oma eelmises töökohas.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.08.2009 23:04 
Kasutaja avatar

Sattusin täna politsei reidi. Mina puhusin aparaadi nulli (tallinnas tehnika tänava viaduktijuures kell ~21:45).

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.08.2009 23:15 
Kasutaja avatar

sheriff kirjutas:
Sattusin täna politsei reidi. Mina puhusin aparaadi nulli (tallinnas tehnika tänava viaduktijuures kell ~21:45).

Vot oli alles elamus :beer
Minu tänane elamus:
Lakkusin terve päeva, ei sõitnuki autoga ja ei pidand kuhugi puhuma ka :devil

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.08.2009 23:40 

Sa part ole natukene vaiksem ja ära tembelda kõiki rullnokkadeks ja sinu teadmiseks margid bmw ja audi ei kuulu minu eelistuste sekka,oma kihutamisvajaduse rahuldan ka rajal.
Sellega seoses ainukesed negatiivsed asjad tänase päeva juures olidki kahtlane ilm,pardi ülbe sõnavõtt ja see et rootslastest kohtunikud on parajad homod.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 3278 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130 ... 219  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 7 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis