Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 08.05.2025 23:53

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 14034 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130 ... 936  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? €lame €nnast välja 2012 (VOL1)
PostitusPostitatud: 15.02.2012 23:28 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
To Alar:Mis mure minuga on .Pane mulle pän kui see sind rahuldab.Ega minul midagi teha pole ,et siin selline süsteem ja ma pänni võin saada burgeri söömise eest.
Sellised korraloojad siis jummala uhkusega võin puhata-selg sirge.
On siin kusagil punaselt seaduses kirjas ,et kahte postitust ei või teha .Kui nii on siis minupoolt sügav vabandus ja nõustun karistusega.Loodetavsti saab kogu foorum väga hästi kaitstud korraga kus mitte miskit pole ebareeglipärast.
Mõtted tulevad erinevatel aegadel ja kas kõik on sunduslik ühtedesse postitustesse panna .Ühes postis räägid aiast ja teises august aga siis räägid kõiges ühes -jah on seda ka ette tulnud .Või erinevad küsimused ja üldse mis kõik.
Kõik on nii seaduslik,korrektne ja ma ainuke lammas,täitsa võimalik aga mina seda paraku ei usu.Ma ei viitsi vigu otsida aga olen kindel ,et keegi moderaator on ka kusagil mingi näpuka teinud see oleks lihtsalt ebaloogiline nii ideaalne inimene.
Aga nüüd pani üks moderaator seemne mulda ja kohe kasvas vars ja puhkes õide .
Võinuks kohe peale puhkust uuesti puhkusele saata aga selle saatmisega niipalju vaeva näha ja oma aega kulutada ,et leida koht ja põhjus minule.

Viimati muutis oopc, 15.02.2012 23:35, muudetud 2 korda kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.02.2012 23:29 

Miks te vaidlete, Top Gear hakkas TV3 pealt, vaadake parem seda.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.02.2012 23:30 
Kasutaja avatar

Pole sinuga probleemi, lihtsalt ei pea iga mõttevälgatuse jaoks uut posti tegema, muuda eelmist. Ühest kohutava kirjapildiga postitusest täitsa piisab.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.02.2012 23:38 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Tahan Corbet tänada vihje eest ja püüame ikka hästi läbi saada siin netis.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.02.2012 00:19 

Jäin just kopsakast tulumaksutagastusest ilma, sest ei teadnud, et tulud peavad olema poole suuremad kuludest.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.02.2012 00:20 

Tervitus kõigile kes kella 22.00 ajal täna Mere Puiesteel said MUPO hoiatustrahvi 20 EUR parkimise eest vanalinna poolsel alal.

Kellaaeg ja ilmastik ning nädalapäev oli just selline, et suurem hulk turiste bussitäite viisi :think oli just linna saabumas, siit ka :waah Tallinna 'mõistliku' liikluskorralduse aadressil. Teine pool teest oli loomulikult autosi täis pargitud.

Pilt

:kill

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.02.2012 00:26 
Kasutaja avatar

.Alar. kirjutas:
oopc, tõsiselt, õpi "Muuda" nuppu kasutama või saad puhkust jälle!

Sellele puhkusele oleks pidanud ta juba tükk aega tagasi saatma,pole just teemat kuhu ta ei kirjuta ja ega kui uus post on oopci poolt,siis sinna ma ei kiika :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.02.2012 10:13 
Kasutaja avatar

krsss ma kahjuks ei nõustu sinuga selle et foorum parem ja puhtam saab.
Selge on see et see Foorum on paras möla nurk tervikuna. võrreldes seda audi või bmw foorumiga siis see siin on nagu külalaat.
pole suht vahet mis moded, adminid teevad. see on ja jääb selliseks.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.02.2012 10:24 
Kasutaja avatar

krss kirjutas:
BirboRacyng kirjutas:
Minu arvates idiootne,lähen küll idiootide peale autos vahest närvi ja olen ka jumala savilt näppu näidand... kui keegi tunneb end möödasõitu teinud terroristi näol ära ,jah see olin mina ja kui peaks ka edaspidi keegi sellist tsirkust tegema näitan samamoodi!
Näita näita, aga arvesta tagajärgedega, sest alati on kusagil keegi, kellel on veel suurem ego. Praktiliselt kõik olukorrad, mille peale näppu näidatakse, sinna sobiks oluliselt paremini auto helisignaal - see mõjub paremini, ei vihasta teist inimest (ehk vähemalt mõtleb oma eksimuse üle) ega mõju isikliku solvanguna. Kui koer haugub Su peale, siis ei lasku ju tema tasandile käpakile ega haugu vastu, üritad ikka inimeseks jääda - miks siis liiklusmölaka pärast iseennast nii palju alandama hakata? Vahet pole, kas keegi hiljem ära tunneb, iseendale pead ju peeglis ikka iga päev otsa vaatama...

Krss say'd it all. Helisignaal on tõesti parem kui keskmine sõrm.
Tean mõnda, kes peaks selle näpu eest ilma pikema jututa auto kinni, samas liiklevad ise korralikult.

Muidu eilen lõuna-ameerika top gear oli aegade parim mis nähtud.
Clarksonil Range Rover, Hammondil Toyota, Mail Suzuki ja nende uhavad läbi vihmametsade, kõrbe, mäed jne.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.02.2012 10:41 
Kasutaja avatar

Kombimiis kirjutas:
http://www.postimees.ee/740894/ema-ja-isa-kaotanud-mees-jai-surmakutsar-laiksoole-volgu/

Geniaalne riik! Mis tunne peaks sellel mehehakatisel olema kui ta võtab vastu 7000 euri mehelt kelle vanemad ta surnuks sõitis?
Liita see et Londonis lasti Kalojann kautsjoni vastu vabaks!

Mis p*sa sees meie lapsed ja lapselapsed peavad siis elama?! Kuhu läheb meie riik üheskoos nendega kes siia on jäänud?

Londonis kautsjoni vastu vabastamine oli SB kohtu otsus, mitte meie.
PN lugu polnud seekord üldse objektiivne, IMO.
Pidage meeles, et meelega ei sõidetud kedagi surnuks.
Minu arvates vana võttis korraga liiga suure suutäie. ("Pean oma vanemate tapjatele maksma 7000€ :'(" - tegelikult tahtis ta moraalset hüvitist saada asja eest mille eest Eesti riik/seadusandlus ei ole kunagi hüvitsi maksnud ning pidi lõppude lõpuks tasuma kohtukulud kuna kaotas, kui advokaadid ei selgitanud et võimalus kaotada on reaalne siis järelikult valis advokaadi kes oli huvitatud ainult enda töö jätkumisest)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.02.2012 10:50 
Kasutaja avatar

R-go kirjutas:
Kui ikka juba ühe näpuvibutuse peale nii äksi täis minnakse, et jälitama ja kinni parkima hakatakse siis tuleks hakata rahustite peale mõtlema.
Enam ei julge autoga sõites varsti silma või kõrva kah sügada, mõni löömahimus kukeke loeb äkki sellest liigutusest midagi endale sobivat(mitte sobivat) välja.
Ja neid tatte pole mõtet kellegil õigustada,krt. kui tegu tehtud siis vastuta.
See ei õigusta kellegi löömist, et tema tegi,tema alustas,tema näitas keskmist sõrme.Neist seal ükski ei käinud minu teada enam kolmandas klassis.
Minu isiklik arvamus on selle kohta, ennast talitseda ei suutnud,tegu tagasi võtta ei saa, nüüd ole mees ja kanna oma karistus ära.

mul endal oli Järvevanal sarnane olukord. Sõidame koos naisega Ülemiste poole. Rääkisin naisel parajasti lugu oma sõbrast, kes liikluses ühele veoauto juhile näppu näitas. Loomulikult vestluse käigus ajasin ka ise näpu püsti. Paremal rajal sõitev tüüp läks selle peale ähmi täis. Tõmblema ei hakanud, järele ka ei sõitnud aga seda oli näha kuidas juht rooli taga äkitsi sahmima hakkas.

Ja sellest loost mida rääkisin võiks mõni inimene midagi kasuliku kõrvataha panna.
Sõber sõitis siis naise ja kahe väikese lapsega kuhugile. Mingil ristmikul enne foorumi reastus ta vähe äkilisemalt mingile veoautole ette. Veoka juht andis signaali ja sõber ajas näpu püsti selle peale. Foor läks roheliseks ja sõitis edasi. Tegi veel mõned möödasõidud ja jäi järgmise foori taha seisma. Järsku märkas, et ridade vahelt jookseb mingi vana tema auto poole. Jõuab temani ja sikutab autoukse lahti ning kohe lööb. Sõber sai kiirelt turvavöö lahti ja tuleb autost välja ja lööb vastu. Too äbarik lendab selle peale teise auto alla külili maha. Täpselt detaile enam ei mäleta. Aga tõenäoliselt sõbra naine kutsub kohale politsei. Tehakse avaldused. Kuna too veoka juht jäi löögi tagajärjel ilma osadest hammastest ja osad puruks ka teeb ta avalduse minu sõbra vastu kehavigastuste tekitamise pärast.
Kogu pikaks veninud kohtuprotsess lõppepki sellega, et pääseda kriminaal süüdistustes kehavigastuste tekitamise eest on mu sõber nõus kompenseerima kõik tekitatud kahjud.
Sõber on ühe soliidse firma väärikal ametikohal. Oleks süüdimõistetud siis oleks pidanud uut tööd otsima hakkama.
Ma ei ole küll küsinud, aga tõenäoliselt ta enam liikluses näpuga ei vehi. Ise ka hoian käed pigem roolil. Mõni erand tulegb küll vahel sisse.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.02.2012 10:56 
Kasutaja avatar

neG kirjutas:
Minu arvates vana võttis korraga liiga suure suutäie. ("Pean oma vanemate tapjatele maksma 7000€ :'(" - tegelikult tahtis ta moraalset hüvitist saada asja eest mille eest Eesti riik/seadusandlus ei ole kunagi hüvitsi maksnud ning pidi lõppude lõpuks tasuma kohtukulud kuna kaotas, kui advokaadid ei selgitanud et võimalus kaotada on reaalne siis järelikult valis advokaadi kes oli huvitatud ainult enda töö jätkumisest)

yeah!

kui riigikohtu lahend on juba varem tehtud, siis see oli täiesti oma risk (ja kui aus olla siis päris suur). Samuti mõelga sellele, mida ütles Laiksoo isa telefoni teel. Olgem ausad, see oli lihtsalt kohutav õnnetus. Ja need vingujad kes siin vinguvad on niikuinii vaid poolest või veerandist aru saanud. Seda lahendit ei taheta lasta võita, kuna varsti elame me muidu samasuguses lolluses nagu USA, kus keegi viib heroiini asemel sõbrale suhkrut ja peab sõbra kaifi kaotuse pärast maksma sõbrale mitu miljonit dollarit!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.02.2012 11:02 

Näpp püsti mehi on igasuguseid, eelmine suvi, sõitsin põhjarannikul ja minu ette jäi aeglasemalt liikuv Sharan, üks hetk mõlemilt poolt taga akendest pikalt näpud püsti, okei, mis siis ikka. Kuna möödasõidu võimalust ei olnud sõitsin ta taga edasi ja no ~5 min juba vehitakse rahvusvahelisi käemärke mulle :? sõitsin jeepiga mööda kraaviperve paremale kõrvale talle, et vaadata kes need tegelased on siis..
..Pereema ja tema puberteedi ikka jõudnud pojad tagaistmel, kes kiirelt aknaid kinni väntama hakkasid :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.02.2012 11:10 

Mani kirjutas:
neG kirjutas:

yeah!

kui riigikohtu lahend on juba varem tehtud, siis see oli täiesti oma risk (ja kui aus olla siis päris suur). Samuti mõelga sellele, mida ütles Laiksoo isa telefoni teel. Olgem ausad, see oli lihtsalt kohutav õnnetus. Ja need vingujad kes siin vinguvad on niikuinii vaid poolest või veerandist aru saanud. Seda lahendit ei taheta lasta võita, kuna varsti elame me muidu samasuguses lolluses nagu USA, kus keegi viib heroiini asemel sõbrale suhkrut ja peab sõbra kaifi kaotuse pärast maksma sõbrale mitu miljonit dollarit!

Sa ise vist pole ka erinevatest õigussüsteemidest veeranditki aru saanud ;)
Nii äärmustesse ei maksa minna, eriti kui need äärmused oleks Eestis võimatud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.02.2012 11:14 
Kasutaja avatar

Tegelt pakuti eilses pealtnägijas üks lahendus välja, aga kui inimene alustab juttu 2 miljoniga lihtsalt sellepärast, et teine mees natuke rikkam, siis....

ja mis lahendust sa siis näed? mõistame vangi, võtame load ära ja siis veel kogu raha kah?

muideks mx7k, soovitan kuulata veel http://etv.err.ee/arhiiv.php?id=125313 14:20 seki juurest ja edasi. muidugi ei sa võrrelda heroiini ja inimest, aga point jääb suht samaks!

Viimati muutis Mani, 16.02.2012 11:35, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 14034 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130 ... 936  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis