R-go kirjutas:
Kui ikka juba ühe näpuvibutuse peale nii äksi täis minnakse, et jälitama ja kinni parkima hakatakse siis tuleks hakata rahustite peale mõtlema.
Enam ei julge autoga sõites varsti silma või kõrva kah sügada, mõni löömahimus kukeke loeb äkki sellest liigutusest midagi endale sobivat(mitte sobivat) välja.
Ja neid tatte pole mõtet kellegil õigustada,krt. kui tegu tehtud siis vastuta.
See ei õigusta kellegi löömist, et tema tegi,tema alustas,tema näitas keskmist sõrme.Neist seal ükski ei käinud minu teada enam kolmandas klassis.
Minu isiklik arvamus on selle kohta, ennast talitseda ei suutnud,tegu tagasi võtta ei saa, nüüd ole mees ja kanna oma karistus ära.
mul endal oli Järvevanal sarnane olukord. Sõidame koos naisega Ülemiste poole. Rääkisin naisel parajasti lugu oma sõbrast, kes liikluses ühele veoauto juhile näppu näitas. Loomulikult vestluse käigus ajasin ka ise näpu püsti. Paremal rajal sõitev tüüp läks selle peale ähmi täis. Tõmblema ei hakanud, järele ka ei sõitnud aga seda oli näha kuidas juht rooli taga äkitsi sahmima hakkas.
Ja sellest loost mida rääkisin võiks mõni inimene midagi kasuliku kõrvataha panna.
Sõber sõitis siis naise ja kahe väikese lapsega kuhugile. Mingil ristmikul enne foorumi reastus ta vähe äkilisemalt mingile veoautole ette. Veoka juht andis signaali ja sõber ajas näpu püsti selle peale. Foor läks roheliseks ja sõitis edasi. Tegi veel mõned möödasõidud ja jäi järgmise foori taha seisma. Järsku märkas, et ridade vahelt jookseb mingi vana tema auto poole. Jõuab temani ja sikutab autoukse lahti ning kohe lööb. Sõber sai kiirelt turvavöö lahti ja tuleb autost välja ja lööb vastu. Too äbarik lendab selle peale teise auto alla külili maha. Täpselt detaile enam ei mäleta. Aga tõenäoliselt sõbra naine kutsub kohale politsei. Tehakse avaldused. Kuna too veoka juht jäi löögi tagajärjel ilma osadest hammastest ja osad puruks ka teeb ta avalduse minu sõbra vastu kehavigastuste tekitamise pärast.
Kogu pikaks veninud kohtuprotsess lõppepki sellega, et pääseda kriminaal süüdistustes kehavigastuste tekitamise eest on mu sõber nõus kompenseerima kõik tekitatud kahjud.
Sõber on ühe soliidse firma väärikal ametikohal. Oleks süüdimõistetud siis oleks pidanud uut tööd otsima hakkama.
Ma ei ole küll küsinud, aga tõenäoliselt ta enam liikluses näpuga ei vehi. Ise ka hoian käed pigem roolil. Mõni erand tulegb küll vahel sisse.