Mina mõtlesin suuruse osas taskust/mujalt võtmist. Ala autoroolis, bussis, loengus istudes näiteks pole alati kõige mugavam oma 4.3tollist telefoni kätte saada ilma veits vingerdamata/püsti tõusmata ning ei, ma ei kanna mingeid skinny teksaseid, täiesti tavalisi. Muidu telefoni käes ikka mugav hoida, lihtsalt alati kui telf käes, ei viitsi laulu vahetamiseks või update checkamiseks taskust välja koukida.
Aganu, eks ta on, kuidas kellele.
Kui pole nutimaailmaga nii integreerunud, siis tõesti pole mõtet. Minul näiteks käivad enamus asju läbi nutika, kas siis meilid, millele mõnele kohe vaja vastata, täielik suhtlus üle facebooki(sms'id maksavad ning alati ei viitsita helistada) ja samuti on mul kogu graafik, tunniplaanid, tööajad, meeldetuletused jne. telefonis ning elan selle järgi.
Ütlen ausalt, et ilma nutitelefonita oleks mul päris raske, kuid ei ütle seda, et hakkama ei saaks - suvel olin ilma nutikata ligi 5-6nädalat ning sain küll hakkama, kuid pidin pidevalt telefoni laenama kas meilide lugemiseks või kiirelt netis käimsieks, kuna arvutit polnud alati ligiduses

Seega minule see kell ideaalne lisaväärtus ning tasub end ära - mõnele teisele vähem nutikaga integreerunud inimesele on tõesti mõtetu.
Ainuke probleem on see, et analoogkellast on kahju, ei mõtle välja, enam kuna seda saaks kanda.