Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 18.05.2025 10:15

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 5201 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130 ... 347  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mobiiltelefonide arutelu
PostitusPostitatud: 09.09.2013 00:00 
Kasutaja avatar

Samsungi kell on eriti mõttetu vidin. Vaata photopointi blogis olevat videot. Ekraan on kehva tundlikusega, ekraani lukustamise võimalust ei ole jne. Lõppsõnas öeldakse väga hästi, et vähemalt nüüd on uks lahti tehtud ja on ainult oodata, kui teised tootjad edasiarendustega kaasa tulevad.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.09.2013 00:02 
Kasutaja avatar

See samsungi smartwatch tundub jube läägine...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.09.2013 00:25 

MDB kirjutas:
Lõppsõnas öeldakse väga hästi, et vähemalt nüüd on uks lahti tehtud ja on ainult oodata, kui teised tootjad edasiarendustega kaasa tulevad.

Njaa, selles osas ütleks, et uks on ammu lahti tehtud. Sony'l oli aastaid tagasi Sony Liveview, mis küll ainult kuvas infot, ise näppida ei saanud ning ka juba Smartwatch (I-gen), mida said juba nii siduda androidiga, et saad updatesid vaadata ja möllata. Seega Sony'l juba pmst kolmas edasiarendus, lihtsalt tänapäeval nuputelefonidel suurim mõju kui kunagi varem ning telefonid juba liiga suured alati käes hoidmiseks, seega pööratakse ka sellele rohkem tähelepanu. Aga muidu jamh, eks neid igast Google ja Apple tooteid tuleb nüüd oodata vist.

Hetkel ütleks siiski, et Sony'l parim lahendus. Jah, tollel ei ole kaamerat, mikrit, kõlarit ja värke, aga kurat, olen nõus iga kell nõus vahetama pervo-fotokaamera ning knightrider-kõne tegemise selle vastu, et ma ei pea kella ära võtma kui nõusid pesen või pessu lähen.

Fb.com/WROMD
Fb.com/EltonLauringMusic

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.09.2013 00:26 
Kasutaja avatar

Njah, olgem ausad, tegelt pigem peaks hakkama nutikust oma elust välja suruma, segab "normaalselt" elu. Iga fb update peale on tore küll piiks saaada,aga päris elus on see suht mõttetu asi kokkuvõttes. Isegi checkin telefoni koguaeg ja IT teemalisi asju on kodus päris palju,nii mõnedki ajale nüüdseks jalgu jäänud ja kapis...

ise kindlasti seda kella ei ostaks. Kuigi, olen päris kindel,et tulevikus on see vägagi teema,kui asjad saadakse palju õhukestemaks jne.

Preagugi on paljud asjad ulmeraamatutest juba.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.09.2013 00:44 

Mina mõtlesin suuruse osas taskust/mujalt võtmist. Ala autoroolis, bussis, loengus istudes näiteks pole alati kõige mugavam oma 4.3tollist telefoni kätte saada ilma veits vingerdamata/püsti tõusmata ning ei, ma ei kanna mingeid skinny teksaseid, täiesti tavalisi. Muidu telefoni käes ikka mugav hoida, lihtsalt alati kui telf käes, ei viitsi laulu vahetamiseks või update checkamiseks taskust välja koukida.
Aganu, eks ta on, kuidas kellele.
Kui pole nutimaailmaga nii integreerunud, siis tõesti pole mõtet. Minul näiteks käivad enamus asju läbi nutika, kas siis meilid, millele mõnele kohe vaja vastata, täielik suhtlus üle facebooki(sms'id maksavad ning alati ei viitsita helistada) ja samuti on mul kogu graafik, tunniplaanid, tööajad, meeldetuletused jne. telefonis ning elan selle järgi.
Ütlen ausalt, et ilma nutitelefonita oleks mul päris raske, kuid ei ütle seda, et hakkama ei saaks - suvel olin ilma nutikata ligi 5-6nädalat ning sain küll hakkama, kuid pidin pidevalt telefoni laenama kas meilide lugemiseks või kiirelt netis käimsieks, kuna arvutit polnud alati ligiduses :)
Seega minule see kell ideaalne lisaväärtus ning tasub end ära - mõnele teisele vähem nutikaga integreerunud inimesele on tõesti mõtetu.

Ainuke probleem on see, et analoogkellast on kahju, ei mõtle välja, enam kuna seda saaks kanda.

Fb.com/WROMD
Fb.com/EltonLauringMusic

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.09.2013 09:07 
Kasutaja avatar

Nutikella puhul peaks oluline olema ka välimus ja aku vastupidavus. Selle galaxy gear'il peab aku vastu ~10 tundi mis on täiesti naeruväärne ja vastuvõetamatu.
Sony Smartwatch 2 puhul peaks see olema ~4 päeva mis on juba natuke mõistlikum.
Elton, sul kui Sony fännina soovitaks kindlasti nende kella võtta, see gear'i junn tundub läbikukkumine. Aga jah, ise vist ootaks selle asjaga veel, Apple peaks ka varsti midagi turule tooma ja loodame, et nad tõstavad lati jälle kõrgemale.

Edit:// Tänases digitunnis räägiti, et aku peab vastu ikkagi üle 20 tunni, mis ka siiski just kõige parem pole. Lisaks, töötab ainult hetkel Note 3 ja S4'ga, hiljem hakkab töötama ainult Samsungi telefonidega. :kill

Viimati muutis Priidik199, 09.09.2013 21:22, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.09.2013 10:08 
Kasutaja avatar

Ma ei mõista miks sellele smartwatchile üldse kaamerat , kõlarit , mikrofoni vaja on ?
Imo nad võiks tõesti pigem aku peale rohkem panustada kui mingitele kaameratele , mida reaalselt seal vaja pole.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.09.2013 20:34 
Kasutaja avatar

Kui apple oma välja tuleb, siis kindlalt ostab. Siis ei pea enam nagu pderast iga liigutuse jaoks telefoni taskust välja tirima. Saab normaalset elu elada.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.09.2013 21:27 
Kasutaja avatar

Ma siin seadsin pilgu peale Huawei Ascend P6-le, millest saaks telefon, mida Eesti sim-iga kasutada. Ma korra olen sisselülitamata telefoni käes hoidnud ning tundus väga mõnus, just ta iPhoneliku korpuse tõttu.
On kellegil siinsetest see telefon ja oskab kiita-laita?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.09.2013 22:07 

Kasutaja RustyZ omab teda ja siiamaani on kiitnud väga teda.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.09.2013 22:21 

iPhonel nüüdsest siis kaks uut mudelit 5C ja 5S.
5S kolm tooni valge, kuldne, hall ja sõrmejäljelugeja jpm.
5C minuarust :kill

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.09.2013 23:27 

ccve kirjutas:
iPhonel nüüdsest siis kaks uut mudelit 5C ja 5S.
5S kolm tooni valge, kuldne, hall ja sõrmejäljelugeja jpm.
5C minuarust :kill

5S ka midagi uudset ei toonud, natuke võimsamaks aga sellest peaks juba ammu küllalt olema ja sõrmejäljelugeja, mis muudab asja natuke turvalisemaks.

5S, the "S" stands for "same".

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.09.2013 07:10 
Kasutaja avatar

Ei leia ka mina ühtegi põhjust 5e pealt 5S-i peale kolimiseks, jään pigem 6te ootama. Ootasin just seda esitlust, et vaadata, mis siis uut pakutakse, kuna naisele plaanis iPhone kinkida, kuid paistab, et tavaline 5 on talle enam küll.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.09.2013 07:56 

Sama siin ei midagi põrutavat.. Pigem ootan ka 6-e ära

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.09.2013 09:59 
Kasutaja avatar

Tegin siis eile enda Optimus Blackile factory reseti, arvestades et kaotan ära kõik pildid, sõnumid, programmid etc.
Sain siis telefoni tööle. oppa lappam style - kõik programmid, pildid alles, mis kadunud.. kontaktid :kill
Edit: olin arvestanud kontaktide ja programmide kadumsiega. ... aga kui ühed alles jäävad ja vajalikumad ära kustuvad siis on küll selline irooniline naeratus suul ja mõtled miks küll ?

Loodetavasti on kontaktid ikka sünkroniseeritud ning need saan valdavalt arvutiga ühendades tagasi ikkagi.. natukene kiiremaks läks telefon taaskord ning äkki elab nüüd pool aastakest veel üle

Telefon on mul tõesti tarbeeese ning seda ei viitsi uuemate moekärgatuste pärast vahetama hakata kui ta põhimõtteliselt ikkagi toimib - e-maile saab lugeda, hädapärast pildistab ( viimane kord lläks pildistamiseks aega 30 sek et fotokas tööle hakkaks ), molliraamatusse saab piiluda kirjutada... foorumit lugeda, jalka livescore näeb ... ainuke asi et raibe hakkab aiglaseks jääma ..

Edit2: suvel jätsin enda nutifoni laadija sõbra autosse ja kasutasin tööjuurest võetud nokia aastast 2003 mingisugune pisikene mis helistab, näitab taskulampi ja kalkuleerib ka ... nädal aega sai ilma laadimata üle elada ... seda telefoni küll ära ei viska mitte mingil juhul.. ulme relv

Martin

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 5201 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130 ... 347  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis