Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 11.05.2025 07:51

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 332 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 23  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Valesti parkijad
PostitusPostitatud: 06.06.2009 10:16 
Moderator
Kasutaja avatar

KIVIKUJU kirjutas:
remo22 kirjutas:
ta vastas et ta pargib koguaeg nii,selleks,et teised parkijad tema autot ei kriibiks parklas.ajukääbik krt.

ÕIGE suhtumine :beer Mind ka ära tüütand need kriimud auto külgedel. Tappa neile tainastele, kes uksi ei oska korralikult lahti teha :angry

Pargi kaugemale siis või jalad ei kanna?Kui jalad ei kanna siis peaks sul olema seaduslik alus sinisele kohale parkida :wink:

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.06.2009 10:39 
Kasutaja avatar

Alwayslate kirjutas:
Kui jalad ei kanna siis peaks sul olema seaduslik alus sinisele kohale parkida :wink:

hetkel veel kannavad :wink:
Kuna aga igast ajuhälvikud saavad vastavaid parkimiskaarte, siis ka mul käib asjaajamine- kes meist siis debiilikut mängida ei oskaks :beer

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.06.2009 12:56 
Kasutaja avatar

kuulge, tegelt selle kaugele parkimise suhtes, mitu korda kaugemale parkinud, tagasitulles vaata, et ei leia enda autot ülesse enam teiste autode vahelt, olgugi et parkisid sinna täiesti tühja kohta ja üksinda.
:D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.06.2009 17:01 
Kasutaja avatar

noname kirjutas:
kuulge, tegelt selle kaugele parkimise suhtes, mitu korda kaugemale parkinud, tagasitulles vaata, et ei leia enda autot ülesse enam teiste autode vahelt, olgugi et parkisid sinna täiesti tühja kohta ja üksinda.
:D

kusjuures ma juba ammu huviga ootan ,et millal mõni tüüp ärplema tuleb ,et ma tema kõrvale parkida julgesid! :lol Hea meelega vestleks!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.06.2009 19:00 
Kasutaja avatar

Aga äkki ostke auto millel on küljeliistud asjapärast ja siis ei kraabita külgi ära :o

Muidu vaatan, et on tekkimas uus mood. Oodata parklas kuskil parkimisvahes(mitte parkimiskohal) nii, et teised ei saa välja sõita oma koha pealt :uhoh

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.06.2009 21:28 
Kasutaja avatar

storm909 kirjutas:
Aga äkki ostke auto millel on küljeliistud asjapärast ja siis ei kraabita külgi ära :o

Muidu vaatan, et on tekkimas uus mood. Oodata parklas kuskil parkimisvahes(mitte parkimiskohal) nii, et teised ei saa välja sõita oma koha pealt :uhoh

sa ikka saad pihta jutu poindile või lahmid huupi..? Kas mina pean hakkama endale autot ostma teiste saamatuse järgi? Valima suurte liistudega autot, et ehk siis keegi ei löö oma uksega vastu mu autot?
Vaata inimesi on 2 tüüpi, ühed kes hoiavad ja ehk hoolitsevad oma auto eest, teised kellel on autodest savi, see on tarbe ese, peaasi, et sõidab.
Ja need viimased kahjuks ei oska hinnata teisemehe vara.
Kui mina pargin oma auto ilusti joonte vahele, ning siis tuleb see teise grupi esindaja, paneb oma pirukaga või mistahes autoga minu kõrgale, perse natuke paks all, sest just sai mc -ist tuldud ja paar purxi alla pistetud, praht tagumisele istmele loobitud ja nüüd teeb parklas ukse laia kaarega lahti, niipalju kui mahub.
Kas siis sinumeelest peaksin mina veel suurema liistuga autod ostma?
:lol

Ja nüüd tekib küsimus, miks peetakse nn. pättideks neid kes valesti pargivad , mitte neid kes teiste vara lõhuvad?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.06.2009 22:34 
Kasutaja avatar

Tsiteeri:
Ja nüüd tekib küsimus, miks peetakse nn. pättideks neid kes valesti pargivad , mitte neid kes teiste vara lõhuvad?

Selle pärast, et valestiparkijaid on lihtne tuvastada, nad on kergemini nähtavad, lihtsamalt tuvastatavad, aga paraku ei ole seda teiste vara lõhkujad.
alati on ju nii, et see kes jääb lihtsamini /ennem pihku on suurem kurjategija.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.06.2009 23:02 
Kasutaja avatar

noname kirjutas:
storm909 kirjutas:

Point oli selles, et selleks need jooned ongi, et nende vahele parkida mitte kuskile risti üle joonte, et jumala eest ei juhtuks mingit 1:10000 võimalust, et keegi su auto ära suudab kraapida, kui kardad seda, et kraabitakse siis jäta auto koju või osta küljeliistudega auto siis ei kraabita värvi maha. See on ikka eriti loll vabandus, et pargin kahele kohale selleks et teised värvi ei kriibiks :angry

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.06.2009 23:04 
Kasutaja avatar

storm909 kirjutas:
noname kirjutas:
storm909 kirjutas:

Point oli selles, et selleks need jooned ongi, et nende vahele parkida mitte kuskile risti üle joonte, et jumala eest ei juhtuks mingit 1:10000 võimalust, et keegi su auto ära suudab kraapida, kui kardad seda, et kraabitakse siis jäta auto koju või osta küljeliistudega auto siis ei kraabita värvi maha. See on ikka eriti loll vabandus, et pargin kahele kohale selleks et teised värvi ei kriibiks :angry

Kuule .. tallinnas on 1:10000 et su autot EI peksta ustega ära, selles suhtes on need jooned tehtud, et sa ka oma uksed sinna joonte vahele suudaksid jätta, mitte nendega üle joone, teiselpool olevat autot lõhuksid.
:kill

Ma leian, et jutt, osta küljeliistudega auto, siis teised su autot ära ei kraabi on kordades 10 lollim, kui see kahe kohapeale parkimine.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.06.2009 23:11 

irw misjutt - osta küljeliistudega auto või pargi linnaserva. ma üritan ka miskipärast joonte vahele auto parkida, ikka leidub mingi storm909 taoline lõss kes auto suudab ära mõlkida. õnneks suht odav auto ja valge ka.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.06.2009 23:13 
Kasutaja avatar

Huvitav, et mul pole kordagi pekstud, ju siis käin valedes poodides :o

[sarkasm]Jap ma ise paugutan täiega ustega kriibin ka kui välja tagurdan ja annan jalaga ka veel paar hoopi igakord kui pargin... no tõsiselt mõistus tule koju...[/sarkasm]

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.06.2009 00:59 
Kasutaja avatar

Emal oli kunagi Tartus juhus, kus Kõrvale parkinud blondiin tõmbas autole hea paugu sisse. Läks siis ema välja ja küsis, et mis nüüd saab? KAs tõesti ei suuda oma autost( auto oli piisavalt kaugel, aga ikka vaja oma auto uks lahti lüüa nagu oleks tegu lauda uksega) normaalselt välja tulla? Blondiini vastus oli lihtne, mis sa mammi halad siin :D No ja sinna see asi jäigi. Ise oleks ilusti "võtmega autost hooletult mööda läinud".
Krt tglt ajab närvi küll, kui ise poed nagu s*tt p*rsest välja, et mitte vastu teist autot väljumisel minna ja siis mingi lampi tegelane kukub oma lahvkaga peksma.
Minu arust kõige paremini on hetkel näha nende nn "auto on tarbeasi ja mul on jumala po*hui) inimeste autosi nt Saksa Autos. Kui neid autosid vaadata siis on küll küsimus, et mis inimestel ajude asemel on. Sõidan ja ruunan nii kaua kuni rattad alt ära kukuvad :help

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.06.2009 05:30 

küsiks et mix ma peaksin parkima kuskile mujale, et paljud meist ei arvasta teiste varaga? Ja neile, kellele ei meeldi risti parkimine, kas te peate alati letti saama või? pargi ise kuskile ääremaale, ja keegi pole risti :wink: 2 otsaga vorst! Ei kiida bemmijeebu mehe tegu otseselt heaks, aga pm. saan temast aru. Probleem on olemas! Ja kyljeliistud? Mis need on autol retsimiseks v? Kaitsevad kyll, kuid asi põhimõttes.....

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.06.2009 09:18 
Kasutaja avatar

storm909 kirjutas:

ära nüüd endale mõtlemisega liiga ka tee. Juba on tunda, kuidas sa väsima hakkad.

Näita mulle, kui palju inimesi ostavad auto KÜLJELIISTUDE järgi?? :lol :lol :lol

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.06.2009 11:41 
Kasutaja avatar

kusjuures ,mitu korda on tehtud ka nii ,et kui mõni geenius on oma auto parkinud nii et joon täpselt kõhuall, siis on mõlemale poole parkimiskohtadele veel kaks autot mahutatud (lähedale) ,üks ühte ja teine teistpidi ,nii et juht välja saab mõlemast autost! Ja siis oma asju ajama mindud ,tagasitulles veel ootavalt autopdelt kurja häälega küsitud ,et nahh sa siia kahe auto vahele oma sõiduvahendi toppisid ,siis on ju hea kuulata ,kuidas viimane põhjendab ,et ei ei ,mina olin siin juba enne ,ja pidasin vajalikuks omale kaks kohta hõivata! :lol

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 332 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 23  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 9 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis