Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 03.05.2025 20:10

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 3278 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 219  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? Elame ennast välja.
PostitusPostitatud: 03.05.2009 19:25 
Kasutaja avatar

Ausalt öeldes mind see närvi ei aja, arvestades venelaste suhteliselt suurt % Eesti elanikest ja nende saamatust õppida selgeks eesti keel, siis venekeele oskus on vajalik töökohal, mis eeldab erinevate inimestega suhtlemist.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.05.2009 19:43 

.Alar. kirjutas:
Ausalt öeldes mind see närvi ei aja, arvestades venelaste suhteliselt suurt % Eesti elanikest ja nende saamatust õppida selgeks eesti keel, siis venekeele oskus on vajalik töökohal, mis eeldab erinevate inimestega suhtlemist.

tegelikult tuleks need molud minema saata ja mitte teenindada kui nad on eestis enamuse oma elust elanud ja ei oska eesti keelt.
aga praegu ei saa mongolile ka halvasti öelda kui ta midagi valmis ostma on :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.05.2009 20:29 
Kasutaja avatar

Mr47 kirjutas:
Mõnel debiilikul oli vaja Järvevanal ikka väga kiire kusagile... Tekitas tee keskele kolmanda raja, et minust mööda sõita, kui ma juba niigi väheke üle lubatu kulgesin :kill

edit: YAY, need noormehed, kes mult BMW ära ostsid, pole seda paberivaba ARK andmetel ikka oma nimele teinud... :kill

Ega se juhuslikult roheline pajero polnud

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.05.2009 21:08 
Kasutaja avatar

tõsiselt.. ma hakkan varsti oma kodutänavasse siili maha ehitama.. kuradi tsiklipeded oma vingumisega rikuvad mu rahuliku naabruskonna ära. tahan akna lahti teha,lebotada ja oma põlenud selga jahutada, aga näed, vaikuse rikuvad ära 3 tsiklisti, kes kiunuvad ühest tänava otsast teise.. krt.. mootorratturitel soovitan Aardla tänavasse enam mitte sattuda.. vastasel juhul hangin endale vastavad vahendid, et siin vaikust natukenegi saada.. :waah

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.05.2009 21:48 
Kasutaja avatar

mario. kirjutas:
tõsiselt.. ma hakkan varsti oma kodutänavasse siili maha ehitama.. kuradi tsiklipeded oma vingumisega rikuvad mu rahuliku naabruskonna ära. tahan akna lahti teha,lebotada ja oma põlenud selga jahutada, aga näed, vaikuse rikuvad ära 3 tsiklisti, kes kiunuvad ühest tänava otsast teise.. krt.. mootorratturitel soovitan Aardla tänavasse enam mitte sattuda.. vastasel juhul hangin endale vastavad vahendid, et siin vaikust natukenegi saada.. :waah

Ma ise armastan vaikust ja rahu. Kui naaber saeb puid ei häiri, aga just häirivad need mopeedid krt.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.05.2009 21:57 
Kasutaja avatar

mario. kirjutas:

Tallinnas kolisid kunagi samasugused rahuarmastavad "isakesed" Kentmanni tänavale, panid terve tänava täitsa lukku, et keegi ei sõidaks ja segaks neid. Ainult, et nemad on Ameerika Saatkond :D.
Sinul aga Tartus soovitan pöörduda Raja tn. asutusse oma murega, usun, et võimaldatakse väike puhkus vaikses pehmete seintega toas ja pärast seda enam ei tohiks tekkida tahtmist tsiklitele siile panna :help

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.05.2009 22:19 

Kuskandis Hr. Mario elab kah??
Mõtlesin väiksele öisele tiirule minna...3-4 paiku :wink:
Ahjaa....torud on mul tühjad :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.05.2009 22:40 
Kasutaja avatar

perfectenemy kirjutas:
mario. kirjutas:
mootorratturitel soovitan Aardla tänavasse enam mitte sattuda..

lased ühest otsast teise aina, ainult et 3-4 ajal hakkab 3-da tiiru peale igast aiast sulle juba kivisi lendama :lol

Tuleb sõita kiiremini kui kivi lendab :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.05.2009 22:53 
Moderator
Kasutaja avatar

Aardla tänav ju suhteliselt s*tt paarutamiseks. Väike lõik on ainult normaalne tee, edasi on mõlemil pool kuumaastik :D

Aga elan end kah välja. Maru niru on sellise ilmaga päev läbi toas tööd teha, sest kuupäevad peksavad selga :twisted:

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.05.2009 23:07 
Kasutaja avatar

Kox kirjutas:
Kuskandis Hr. Mario elab kah??
Mõtlesin väiksele öisele tiirule minna...3-4 paiku :wink:
Ahjaa....torud on mul tühjad :D

pese silmi - Aardla tn.

ja nagu aamen kirikus, jälle nad on kohal.. krt kui palavik on 39, ei ole just meeldiv seda plärinat kuulata..
loodetavasti,kes iganes seal ka ei kihuta, loodan, et mõne rekka otsa põrutab...

3-4 ajal mul on savi, siis ma juba magan.. kõige hullem on 10-12, kui ma just hakkan valmistuma.. krt teine leht peavalu tablette on otsas..

aga jumala eest, mul on poogen, kui ikka närvi ajavad, lohistan end tänava äärde ja viskan karbitäie stendinaelu tee peale..

niih, keegi oskas veel rakette ka lasta...
Raja tänaval olen ma korduvalt juba käinud. Ei leita ravi kuidagi mulle. Rohkem ma sinna ei lähe.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.05.2009 23:19 
Kasutaja avatar

No ikka ei joppa...
Nägin, et üks kena blond neiuke hääletab ja mõtlesin, et võtan peale. Keerasin ringi ja sõitsin tema poole, ise juba vaikselt mõtlemas, et kuidas telefoninumbrit küsida jne aga niipea kui olin ta peale võtnud, sain aru, et ta pole ainult väljast blond vaid ka seest... selline tekst tuli, et oleks tahtnud 2km eemal maha panna... ühesõnaga tüng krt :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.05.2009 08:25 
Kasutaja avatar

Preferento kirjutas:
No ikka ei joppa...
Nägin, et üks kena blond neiuke hääletab ja mõtlesin, et võtan peale. Keerasin ringi ja sõitsin tema poole, ise juba vaikselt mõtlemas, et kuidas telefoninumbrit küsida jne aga niipea kui olin ta peale võtnud, sain aru, et ta pole ainult väljast blond vaid ka seest... selline tekst tuli, et oleks tahtnud 2km eemal maha panna... ühesõnaga tüng krt :D

Kaitsemanööver :D

Mina jällegi ei suuda oma korterivõtmeid üles leida. On alles jama..

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.05.2009 08:34 
Kasutaja avatar

Preferento kirjutas:
No ikka ei joppa...

Deem, kust sa sellisegi leidsid? Kui üleeelmine nädal mitu korda Tartu vahet uhasin siis olid tee ääres kas kambakesi, karvased või kambakesi karvased :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.05.2009 08:54 
Kasutaja avatar

Eriti närvi ajab see et linnud on auto katuse täis s*ttunud, no kurat mina nende pessa ei s*tu ju, miks on neil vaja mu auto täis lasta. Eriti kergem küll ei saanud, aga jagatud mure pidi pool muret olema, kes tuleb appi kakat puhastama :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.05.2009 08:55 
Kasutaja avatar

.Alar. kirjutas:
Preferento kirjutas:
No ikka ei joppa...

Deem, kust sa sellisegi leidsid? Kui üleeelmine nädal mitu korda Tartu vahet uhasin siis olid tee ääres kas kambakesi, karvased või kambakesi karvased :)

Viimati kes mul hääletasid olid miskid kaks karvast ca 16 aastast nolki(no rämedad mikrid peas mõlemal).
Aga jah, vähemalt hääletasid õiges kohas, ei salli kui hääletaja hääletab seal kus on autol max kiirus üles võetud. Need olid täpselt kurvi peal.
Aga eniveis oli tagaiste asju täis :)

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 3278 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 219  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 6 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis