kodinputkinmies kirjutas:
Alar Alar Alar saa nüüd üle eks? Toimetaja muutis nime, teksti sisu ja ka pisut fakte.
Siit tekib mul vägisi küsimus, misajast sina oled Rangeriks hakanud? Ja kas sul peale
arvutitaga istumise ka midagi teha on? Aga uudishimu pole patt ja ma ei pane seda
sulle pahaks.
eks sa ise ka natuke varjad nn "fakte":
Pealtnägija, 28.06.2010 14:44
Olles sõpradega parasjagu piletit ostmas, nägin seda komöödiat pealt, mida sa korraldasid ja kuidas röökisid ja kätega vehkisid, et “ärge minge sinna, seal tõmmatakse teile naise suguelund pähe” ja kui tulid turvad siis sõimasid kõva häälega edasi. Turvad rääkisid sinuga päris pikalt, aga täpselt nagu seinaga. Väitsid, et kaks õlut olid joonud, irw, kui need ei olnud 2l bokid, siis oli tegu mingi keemiaga.
Ainuke, mis sinu hääletooni langetas, oli see, kui sinu kaaslane sind vastu vahtimist lõi ja manitses mitte sõimama turvajaid. Kuulsin ise, kui turvajad korduvalt palusid sul maha rahuneda ja lahkuda, aga sina vehkisid ju edasi ja röökisid sõnu valimatult. Turvajad oleks võinud ju kohe sind ära väänata ja minema viia, nii, et ära hala siin midagi, et sulle liiga tehti .
Sinu käitumisest oli näha, et sa pole võimeline peale 2 õlut ennast normaalse inimesena üleval pidama ja seda , mis on kord, on võimalik sulle ainult käsitsi selgeks teha.Peol oli tuhandeid inimesi ja ainult 1 debiil otsustas ujuma minna. Sinu arust olid muidugi kõik ülejäänud ebanormaalsed ja ainult sina toimisid õigesti.Politsei ja turva oleks pidanud võsa taga vaikselt nohisema nii kaua kui sina oma kaunist keha ja ujumiksoskust teistele demonstreerisid.
Ma olen rohkem kui kindel ,et selline lontrus hüppab ka suvalises kaubanduskeskuses purskkaevu ja pärast nutab ja halab, kui turva ta ära viib, et tema arust rikuti kõik ta inimõigused selle teoga ära.P.S. Mina idiootidele alkoholi ei annaks.
edit: teemasse niipalju , et sai tundide kaupa tünnis 40 kraadises vees ligunetud. välja ei tahtnud tulla , kuna kohe oli parv sääski verd imemas.
nii siis mööduski jaanipäev õhtu kõrini vees sees ja õlle purk tünniserval.