Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 09.05.2025 02:13

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 382 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 26  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mida keegi teeb/tegi jaanipäeval?
PostitusPostitatud: 28.06.2010 12:07 
Kasutaja avatar

Tsiteeri:
eile 87 suurt plastik pudelis õlut ära joodud
:shock:
Sa veel kõvem mees, kui see 110 õlle jooja :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.06.2010 12:35 
Kasutaja avatar

kodinputkinmies kirjutas:
See aasta olin Pühajärvel...

Kui sa oma toimetamistest nii avalikult foorumis, kus pea kõik su õiget nime teavad, räägid siis miks sa ajakirjanduse jaoks oma nime muudad? http://www.delfi.ee/news/paevauudised/e ... d=31883885

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.06.2010 12:39 

Olin põhjarannikul mere ääres väikese seltskonnaga, metsateel mere äärde oli tekkinud mootorsõiduki keelu märk, vä. valdaja loal. kuna minu telgiks ongi auto, kiire kõne valda kust väideti et see märk pandi kohaliku maja ehitaja veoauto piiramiseks ainult, läksime rannani välja oma platsile mööda teed, hommikul ilmus mändide vahelt kuri tädike fotoaparaadiga ja lubas meid keskonna inspektsioonile tutvustada, palju õnne talle :kill viskasime oma prügikotid autodesse ja lahkusime

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.06.2010 12:56 
Kasutaja avatar

Sai jaanid viljandis rahulikult veedetud, jaani laupäev mõõdus amorte vahetades ja mõtlesin, et kuna jaanid ja kõik kiidavad, et auto remondi ajal hea õltsi juua siis sai omale üks purk aleksandrit poest võetud, kuna üldjuhul minu aastane alkoholi hävitamine piirdub umbes 6 pooliku pudeli õllega( joon nii aeglaselt, et teine pool lahtub ära ja kallan lurri minema) ja polnud terve päev sõõnud siis hakkas se kuradi purk kergelt pähe, kergest uimasusest oleks peaaegu kanalise kukunud :kill .
tüüpiline rahulik grill ja lõkkeääres istumine, tuld sai pärast toidetud istumisalustena kasutatud vaz2107 tüüpi sõiduauto sportistmetega. Üldiselt ajas tiba närvi, et pühad niimodi terve ärinädala ära rikusid aga noh vast kõik ülejäänud eesti pidulised said vähe pikemalt ennast argitoimetustest välja lülitatud ja kui mahajoodud raha keegi kokku kalkuleerima ei hakka ja päris makaronide tarbeks hoiupõrsast lammutama ei pea hakkama siis jääb loota, et rahvas on vähe rahulikum :rokib

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.06.2010 13:07 
Kasutaja avatar

Ahjaa, minu jaaniõhtu tähtsündmus - sai lastele demotud, et kui suuri puid autoga maha saab sõita. Päädis see sellega, et sai kuhugi teest 50m kaugusele kinni jäädud võssa :D
Pilt kah looduskaunist parkimiskohast:
Pilt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.06.2010 14:49 

Alar Alar Alar saa nüüd üle eks? Toimetaja muutis nime, teksti sisu ja ka pisut fakte.
Siit tekib mul vägisi küsimus, misajast sina oled Rangeriks hakanud? Ja kas sul peale
arvutitaga istumise ka midagi teha on? Aga uudishimu pole patt ja ma ei pane seda
sulle pahaks.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.06.2010 15:07 
Kasutaja avatar

kodinputkinmies kirjutas:
Alar Alar Alar saa nüüd üle eks? Toimetaja muutis nime, teksti sisu ja ka pisut fakte.
Siit tekib mul vägisi küsimus, misajast sina oled Rangeriks hakanud? Ja kas sul peale
arvutitaga istumise ka midagi teha on? Aga uudishimu pole patt ja ma ei pane seda
sulle pahaks.

eks sa ise ka natuke varjad nn "fakte":
Pealtnägija, 28.06.2010 14:44
Olles sõpradega parasjagu piletit ostmas, nägin seda komöödiat pealt, mida sa korraldasid ja kuidas röökisid ja kätega vehkisid, et “ärge minge sinna, seal tõmmatakse teile naise suguelund pähe” ja kui tulid turvad siis sõimasid kõva häälega edasi. Turvad rääkisid sinuga päris pikalt, aga täpselt nagu seinaga. Väitsid, et kaks õlut olid joonud, irw, kui need ei olnud 2l bokid, siis oli tegu mingi keemiaga.
Ainuke, mis sinu hääletooni langetas, oli see, kui sinu kaaslane sind vastu vahtimist lõi ja manitses mitte sõimama turvajaid. Kuulsin ise, kui turvajad korduvalt palusid sul maha rahuneda ja lahkuda, aga sina vehkisid ju edasi ja röökisid sõnu valimatult. Turvajad oleks võinud ju kohe sind ära väänata ja minema viia, nii, et ära hala siin midagi, et sulle liiga tehti .
Sinu käitumisest oli näha, et sa pole võimeline peale 2 õlut ennast normaalse inimesena üleval pidama ja seda , mis on kord, on võimalik sulle ainult käsitsi selgeks teha.Peol oli tuhandeid inimesi ja ainult 1 debiil otsustas ujuma minna. Sinu arust olid muidugi kõik ülejäänud ebanormaalsed ja ainult sina toimisid õigesti.Politsei ja turva oleks pidanud võsa taga vaikselt nohisema nii kaua kui sina oma kaunist keha ja ujumiksoskust teistele demonstreerisid.
Ma olen rohkem kui kindel ,et selline lontrus hüppab ka suvalises kaubanduskeskuses purskkaevu ja pärast nutab ja halab, kui turva ta ära viib, et tema arust rikuti kõik ta inimõigused selle teoga ära.P.S. Mina idiootidele alkoholi ei annaks.

edit: teemasse niipalju , et sai tundide kaupa tünnis 40 kraadises vees ligunetud. välja ei tahtnud tulla , kuna kohe oli parv sääski verd imemas.
nii siis mööduski jaanipäev õhtu kõrini vees sees ja õlle purk tünniserval.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.06.2010 15:13 
Kasutaja avatar

ison.ts kirjutas:
Mina idiootidele alkoholi ei annaks.

Läänemaal on ütlus (elust enesest), "Idiootidele antakse kapas sooja vett, mitte alkoholi" :D

Keegi täpsemalt viitab sellele, millest siin jutt käib? PS oleks hea :wink:

EDIT: Leidsin :hail

Omal ka häbi on? Kus see kõva mees nüüd jäi? :D :kill

PS! Seal kommentaariumis on keegi teine minu nime all kirjutanud :think

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.06.2010 15:18 
Kasutaja avatar

Ma ranger pole, kergelt maailmaparandajalikud kalduvused küll. Jutt on sellest, millest kodinputkimies kirjutas mõned lk tagasi. St tema ja Pühajärve peo turvameeste konfliktist.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.06.2010 15:19 

ison.ts sain ma praegu ikka õieti aru, et sina nägid seda pealt? Oled kohe päris kindel? Või äkki tsiteerid veel mõnda komentaari? Seal kirjutas ka keegi, et ma olen pedofiil. Miks sa siis seda siia ei kopinud?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.06.2010 15:23 
Kasutaja avatar

Ma näen, et ta siiski on kopeerinud kellegi kommentaari. Aga teeme nii, et jätame selle teema pikemalt arutamata siin ning lisame jaanipäeva üritustest juttu.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.06.2010 18:08 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Mis moodi sa sealt ära said.lastejõuga :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.06.2010 18:21 
Kasutaja avatar

Suur auto pika vintsitrossiga tõmbas. Natuke väiksem proovis ka aga see pigem tõmbas ennast mulle lähemale kui vastupidi.
Pääsemine
Pilt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.06.2010 18:40 
Kasutaja avatar

Ärme nüüd eriti erutu oma pajero junnist.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.06.2010 18:43 
Kasutaja avatar

:D Aitäh, et erutust maha tõmbasid, Marju. Kes erutub auto peale, kes oma "püstkoja" püstitamise peale, eks? Juttu oli jaanipäeva tegudest, see oli jaanipäeva tegu.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 382 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 26  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 9 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis