jossu kirjutas:
Mida sa paugud, nagu öeldud. Mulle ei olnud mitte ühtegi asja ette heita, midagi ei ületanud, sõitsin täiesti korrapäraselt. Lihtsalt lauskontroll oli. Krdi äss endaarust... ja btw lubatud on 0,0 promilli. Alla 0,24 promilli on liht jääknähud kuid arvesse võetakse needki.
1. Sõidad piimakatega, siis issi kõrval eksole
2. Ei rääkinud ma eestis lubatud promillist, vaid siinsest kus kogu rahvas on mõrvarid, kuna 0.8 promilli on piir kus veel lubatud rooli keerata, 0.5 lubatud promilli riike on veelgi, pool eurot on mõrvareid täis.
Eestis on alla 0.5 jääknähud kui veel nokkida, ja minu silmis kindlasti mitte roolijoodik ega mõrvar, küll aga teevad piimahabed liikluses imetrikke, mis kindlasti vajaksid järelvaataja tähelepanu, ennem kui ülsi ridariässa linnas mängida. Sinu juhtumi puhul näed ment ei olndki väänaja, sai keefiri jutust aru, kui selline juhtum üldse aset leidis, kummaline kuidas see sinu kõrvu jõudis üldse, ilma lubadeta liikleja, pealegi veel piimahabe aga pole kindlasti liikluses lubatud nähe, eeldades et pole veel täisigagi kätte jõudnud ja veri vemmeldab alles.
Pardile soovin jõudu, aastalõpus võiks keegi teema koos hääletusega "Aasta foorumi ema"