Auto, mida kunagi endale ei ostaks...
No siiamaani olen järginud vaistu ja kui süda põksuma hakkab, siis on tunne õige..
Küll aga on kindlad kriteeriumid - ma pean end mugavalt tundma, ei meeldi väikesed autod, millel 2 ust.. Prantsuse toodangut ei eelista, kuna olen pidanud nii eelviimast Megane'i, kui ka 308't.. Mõlemad ühtmoodi vigadega - küll elektroonika nöökis, küll olid muud jamad. renoo võtmeta käivitamine on küll tore, kuid mitte -30 juures, kui auto elektroonika lihtsalt ei reageeri ja nii mõnigi kord pidin tööle minema bussiga. 308 kannatas tüüpilise ülelaadimise all, aju vahetati mitu korda, lagunes ka muud moodi.. Garantiis käis rohkem, kui naabrimehe 20.a vana Vectra...
W126 kerega mesad on küll kaunid, kuid mina seal mugavat asendit ei leidnud. Audid on oma konsoolidega jalaruumi ära rikkunud, ma ei saa jalga kuhugi panna... Pealegi mootorid ei ole minu maitsele. Tulnuk-Civic ei istu samuti ning LÄnkarid on minu jaoks välistatud. Küll aga ostaks Lexus Rx300...
VW Golf 5 ei kõlba kuhugi. Talvisel ajal läks süütepoole pea iga kuu.. Lausa narr oli teha kliendivisiiti ja paar minutit hiljem siis treila otsas jälle Saksa Autosse veereda.. Lisaks ei olnud väike mootor üldse ökonoomne, et ma pigem käisin tööle hoopis isikliku autoga.
Üldiselt nõustun Mph'ga, sõita saab iga autoga, kuid kui asi puudutab isiklikku aspekti, siis valid ikka auto, mis endale meeldib. Siiani samuti läbi peetud vene raud, jaapani raud, korra on õnnestunud maitsta ka ameeriklasi.. Kindlasti ei ostaks ma ka endale pooletoobist linnamaasturit. Isegi Suzuki Swift on X5'st suutlikum, seda näitas ka just möödunud talv, kui X5 istus hanges kinni ja Swift teda välja tiris. Samuti meeldib mulle vanakooli Vitara, hetkel pakutakse parempoolse rooliga mosset (mille ilmselt ka ära võtan ehk..) ning kõik tagaveolised autod imponeerivad, olgu ta või 50ndate pobeda.. 7-seeria Turbo-Volvo on ka lahe pill.

Ja mis on Sierral viga - kui on heas korras, tehnika töötab, siis väga hea auto mida pidada. Fordile omane elektroonika nöök käib vahest asja juurde.
Ehk siis, kõik on konkreetses inimeses kinni. Siin ei saa nii, et keegi ütleb,e t talle BMW ei meeldi ja siis ei tohi see kellelegi meeldida.. Mulle ka need ei meeldinud, kuniks sain ühe endale. Tegemist on väga hea autoga. Vaikne, stabiilne.. Kuid kui hakata ükskord remontima, siis eelistan lihtsamat ja rahakotile vähem põntsu panevat.. Kellele ema, kellele tütar.