Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 12.05.2025 05:39

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 940 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 63  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Auto, mida sa endale kunagi ei ostaks.
PostitusPostitatud: 21.05.2010 23:32 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Annad sõna ,et enam ei tule sinu masina parkk irooste täpikestega sõidukit :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.05.2010 10:32 
Kasutaja avatar

geeni kirjutas:
BMW ei ostaks kuna välimus annab soovida( v.a e30 talutav) Audi on teinud ainukesena normaalsemaid autosid juba varakult millega ei ole häbi sõita .Ülejäänud on minusilmis :kill
Mitte, et ennast väga puudutatuna tunneks, aga mida inimesed näevad 80 B3-s? B3mest ei hakka rääkimagi. B4 väheke parem, aga ikka "vana". Kui see siit välja jätta, et ise oman E36-te siis minu arust E36 ikka igas mõttes parem kui Audi 80 B4. Olen omanud ka B4ja. S4 väheke parem kui tavaline C4, aga ega see C4 ka nüüd seest väga arenenud pole võrreldes sigariga. Tavaline C4 minu meelest ka vägagi ajast maha jäänud. A4jast ning C5 A6-st hakati juba midagi salongis ning välimuses muutma. V8 kohta pole ühtegi halba sõna. Päris paljudel juhtudel on, aga ka nii, et BMW-d ja Audit teevad maha inimesed kes ei jõua neid osta. Muidugi teada asi on ka see, et BMW omanikud teevad maha Audit ja Audi omanikud teevad maha BMW-d. Olen omanud 3me Audit ja BMW-sid (rohkem kui 3) ja algul olid ka eelarvamused Audist ning ei meeldinud, aga pole neil häda midagi. Väljaarvatud esivedu mis on vist mu enda kompleks. Nelivedu igati OK. MB kohta ei oska ei halba ega head midagi öelda, räägitakse, et uutemate MB-de omanikud jooksevad pidevalt servise vahet (töötab tuttav Silberis). Heaks küljeks võib lugeda sõidumugavust ma arvan. Toyota kohta ma pole ka veel kuulnud ühtegi halba sõna kellegilt. Väljaarvatud inimestelt kellel Corolla või Carina mida ei hooldata ja laguneb kätte ära. Land Cruiseril pole ka häda mitte kui midagi, tuleb lihtsalt saada korralikult hooldatud auto ning seda ka edasi ise hooldada. Minu poolsed vabandused kui kellegile ei meeldi, et sai nüüd palju teksti, et mis on hea, aga ei saanud ütlemata jätta.

Autod mida ei ostaks/ ei sooviks :
Vanemaid Forde ning Opeleid ei ostaks (lihtsalt ei näe neis midagi). Renault, Daewoo, Peugeot-d, Hyundai, Daihatsu, Ssang Yongid, enamus Fiatid, Honda Civic (triikraud), kuni 90ndate keskpaigani Mazdad ning Mitsubishid, alla 2000 aasta Saabid (välimuse pärast), vanad Skodad, Audi A2, ühtegi Suzukit ei ostaks, alla 98 aasta Volvod .
Ssang Yong Musso ja Daewoo Musso, üks sama auto. Elurõve auto, vabandust kui kedagi solvan, aga no rõvedamat autot ei saa teha. Olen isegi kaks korda rooli pidanud istuma. M-i pikenduses asi minu puhul pole :). Mõned autod lihtsalt hakkavad VÄGA vastu.

Auto puhul loebki minu jaoks : mootor, välimus, salong ning üldpilt kokku. Igal juhul nüüd ma ei pea seda postitust enam täiendama kuna sai vist suht. põhjalikult kõik välja toodud :). Keegi tunneb ennast puudutatuna siis sorry, aga nii on :). PS! Paljud neist autodest mis siin kirjas on ka tuttavatel ning nad teavad mis neist arvan. Lõppude lõpuks on ikkagi nii, et iga inimene ostab ja sõidab millega tahab ja see mida teised ütlevad on kolmanda või neljanda järguline alles.

Saab24 - Saab originaal varuosad & muu.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.05.2010 11:33 
Kasutaja avatar

djstr kirjutas:
Mitte, et ennast väga puudutatuna tunneks, aga mida inimesed näevad 80 B3-s? B3mest ei hakka rääkimagi.

nendega sõidavad inimesed, kes vajavad töökindlat autot reaalselt ringi liikumiseks ja samas ei tunne vajadust oma auto au igal võimalusel kaitsta, nagu teadagi mis automargi kasutajad.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.05.2010 11:57 
Kasutaja avatar

Auto, mida kunagi endale ei ostaks...

No siiamaani olen järginud vaistu ja kui süda põksuma hakkab, siis on tunne õige..
Küll aga on kindlad kriteeriumid - ma pean end mugavalt tundma, ei meeldi väikesed autod, millel 2 ust.. Prantsuse toodangut ei eelista, kuna olen pidanud nii eelviimast Megane'i, kui ka 308't.. Mõlemad ühtmoodi vigadega - küll elektroonika nöökis, küll olid muud jamad. renoo võtmeta käivitamine on küll tore, kuid mitte -30 juures, kui auto elektroonika lihtsalt ei reageeri ja nii mõnigi kord pidin tööle minema bussiga. 308 kannatas tüüpilise ülelaadimise all, aju vahetati mitu korda, lagunes ka muud moodi.. Garantiis käis rohkem, kui naabrimehe 20.a vana Vectra...
W126 kerega mesad on küll kaunid, kuid mina seal mugavat asendit ei leidnud. Audid on oma konsoolidega jalaruumi ära rikkunud, ma ei saa jalga kuhugi panna... Pealegi mootorid ei ole minu maitsele. Tulnuk-Civic ei istu samuti ning LÄnkarid on minu jaoks välistatud. Küll aga ostaks Lexus Rx300...
VW Golf 5 ei kõlba kuhugi. Talvisel ajal läks süütepoole pea iga kuu.. Lausa narr oli teha kliendivisiiti ja paar minutit hiljem siis treila otsas jälle Saksa Autosse veereda.. Lisaks ei olnud väike mootor üldse ökonoomne, et ma pigem käisin tööle hoopis isikliku autoga.
Üldiselt nõustun Mph'ga, sõita saab iga autoga, kuid kui asi puudutab isiklikku aspekti, siis valid ikka auto, mis endale meeldib. Siiani samuti läbi peetud vene raud, jaapani raud, korra on õnnestunud maitsta ka ameeriklasi.. Kindlasti ei ostaks ma ka endale pooletoobist linnamaasturit. Isegi Suzuki Swift on X5'st suutlikum, seda näitas ka just möödunud talv, kui X5 istus hanges kinni ja Swift teda välja tiris. Samuti meeldib mulle vanakooli Vitara, hetkel pakutakse parempoolse rooliga mosset (mille ilmselt ka ära võtan ehk..) ning kõik tagaveolised autod imponeerivad, olgu ta või 50ndate pobeda.. 7-seeria Turbo-Volvo on ka lahe pill. :)
Ja mis on Sierral viga - kui on heas korras, tehnika töötab, siis väga hea auto mida pidada. Fordile omane elektroonika nöök käib vahest asja juurde.
Ehk siis, kõik on konkreetses inimeses kinni. Siin ei saa nii, et keegi ütleb,e t talle BMW ei meeldi ja siis ei tohi see kellelegi meeldida.. Mulle ka need ei meeldinud, kuniks sain ühe endale. Tegemist on väga hea autoga. Vaikne, stabiilne.. Kuid kui hakata ükskord remontima, siis eelistan lihtsamat ja rahakotile vähem põntsu panevat.. Kellele ema, kellele tütar.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.05.2010 12:23 

BussiJänes kirjutas:
djstr kirjutas:
Mitte, et ennast väga puudutatuna tunneks, aga mida inimesed näevad 80 B3-s? B3mest ei hakka rääkimagi.

nendega sõidavad inimesed, kes vajavad töökindlat autot reaalselt ringi liikumiseks ja samas ei tunne vajadust oma auto au igal võimalusel kaitsta, nagu teadagi mis automargi kasutajad.

B3 mõte on selles, et püsib ühes tükis, ei roosteta kätte ära ning jupid väga odavad. Mingit mugavust ega imelisi sõiduomadusi sealt muidugi ei leia. Aga teiste säästuautodega võrreldes, vectra A, G II, sierra jne on tegu isegi suht hea autoga.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.05.2010 14:26 

mario. kirjutas:
LÄnkarid on minu jaoks välistatud. Küll aga ostaks Lexus Rx300...
/---/
Kindlasti ei ostaks ma ka endale pooletoobist linnamaasturit.

:err

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.05.2010 14:39 

BussiJänes kirjutas:
ma kunagi aastaid tagasi kasutasin natuke aega ühte opel kadetti, 1,3 ja ka ilmselt 44kw, aga mööda sõita kellestki polnud küll probleem, ja nii ulmelistest kiirendusnumbritest polnud ka haisugi.

Sõidetud päris mitu aega 1,8-se turbota diiselEscordiga millel passis ka 44 kw võimu oli. Kannatas mööda sõita küll kui vaja oli.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.05.2010 17:09 

See üldpilt on päris valus määraja. Ma ei tea ühtegi sellist autot, mis kõigile nendele kriteeriumitele vastaks-siis peaks paljudest markidest kokku panema, mõnelt mootor mõnelt kere 3ndalt salong ja veoskeem jne. Kuigi, kui nüüd väga pingutada....siis minu silmis hea kombo ideaalilähedale on bmw 530d Mpaketiga, must, individual oranzi sisu ja puitliistuga. Mitte et ma bemmifänn oleks, aga kuidgi hea kombo tundub. Eks toredaid eriseeria ja vähelevind mudeleid ole teistelgi tootjatel...

Aga et väga OT poleks, sis mina ilmselt ei oska endale autot, mille poole puudub tõmme. Ei olegi nii väga margis või mudelis kinni. Igal margil ja mudelil on mõne eksemplari puhul miskit, mis paneb järgi vaatama. Kui mõned ostavad endale plangu masina ja hakkavad ise tuunima, siis mina olen pigem selline, kelle jaoks peab ostes autos juba mingi x-faktor olema, mis mind tõmbaks selle konkreetse eksemplari poole. Reeglina on selleks mingid väikesed erinevus, mis eristavad teistest linnapeal liikuvatest sama mudeli omadest. Aga kuna mul on paranoia pisikeste autode vastu ja asju, rahvast jne on ka tihti, siis väikeautod langevad suure tõenäosusega alati ära, kui siis aint põllule niisama paugutamiseks :rokib

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.05.2010 18:24 
Kasutaja avatar

Krss sai asjale pihta küll mis ma oma jutuga mõtlesin. Mul ongi raske autosid osta/vahetada või mida iganes, sest palju kriteeriumeid. Millegi arvelt tuleb, aga järele anda, sest vastasel juhul vist tõesti ei oleks millegiga sõita. On olemas kahte tüüpi inimesi : 1)autoga punktist a punkti b 2)autoga , mis meelejärgi, hea, mugav ning kõike muudki, punktist a punkti b. See on selline kokkuvõtvam lause. Ei oska nagu täiesti lahti ka seletada miks on nii ja miks on naa, aga selline oleks jah minu list mida ei ostaks. Muidugi kui olukord nõuab või muud üle ei jää eks siis tulen ikka pulti istuda. Vahepeal pidi roostes valge 4 ukselise 1.3 Golf 2-ga ka liikuma :), elas üle, aga rohkem ei taha.

Saab24 - Saab originaal varuosad & muu.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.05.2010 20:14 

Tata Nano või mis iganes auto see ka ei ole see on kindel et seda ma ei soetaks endale mitte kunagi, muude autode üle ei kurda, aga eks ikka sakslased on need parimad on nad siis esi taga või neliveolised :rokib rootsi masinad on ka head eriti vanad volvod nüüd muidugi ei tea mis sealt jaapani poole pealt tulema hakkab midagi head ei looda.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.05.2010 19:18 
Kasutaja avatar

maxtor's kirjutas:
Sõidetud päris mitu aega 1,8-se turbota diiselEscordiga millel passis ka 44 kw võimu oli. Kannatas mööda sõita küll kui vaja oli.
kunagi ise olles sellist omanud, ütleks küll et ikka sellega saad kiiremini maanteel surma möödasõitu tehes, kui tiigripuuris emalõvi õrritades

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.05.2010 20:04 
Kasutaja avatar

kuda sa emalõvi tiigripuuri meelitad?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.05.2010 20:20 
Kasutaja avatar

Kiire autoga saab iga poolearuline ka mööda sõidetud, aga et natuke liikuses mõelda ja vaadata, kus möödasõitu alustada, seda paistab siin paljudelt kasutajatelt palju oodata olevat.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.05.2010 20:24 
Kasutaja avatar

BussiJänes kirjutas:
Kiire autoga saab iga poolearuline ka mööda sõidetud, aga et natuke liikuses mõelda ja vaadata, kus möödasõitu alustada, seda paistab siin paljudelt kasutajatelt palju oodata olevat.

tolle 44kw masuudipressiga, pidid tartust alustama möödasõitu ja tallinnas sais selle lõpetatud. ma ei ütlegi et kõik need mikromootorid sitad on, lihtsalt minule ei sobi diiselauto

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.05.2010 20:37 

Praegune 1.6 on ikka tunduvalt võimsam püss jah ?

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 940 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 63  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 15 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis