Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 02.05.2025 01:29

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 2549 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 170  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Kus pesulas pesete oma autot.
PostitusPostitatud: 02.04.2010 08:57 

Umx kirjutas:
Kas libedale pinnale jääb sodi halvemini kinni kui karedale?

Ei hakka sodi nii kergelt külge.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.04.2010 09:04 
Kasutaja avatar

olikul kirjutas:
Mis pesu hinnast sa jaurad ?
Rääkisin kui kasutada või võtta pesupakett koos kuivatusvahaga säilib auto tunduvalt kauem puhtana

no sel juhul muidugi, kui vahatada ja poleerida jms. Aga mis "normaalsest" pesu hinnast me siis räägime? Samahästi võin survepesu ja lapiga puhtaks nühkida auto, kuivatada ja garaazi seisma panna. Säilib veel kauem puhtana. Kaks korda kuus lähen lükkan tolmu maha ja ongi kena auto.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.04.2010 09:21 

Tule taevas appi :evil:

Et päris ot poleks, siis mina kasutan http://www.kipscarry.ee/ teenuseid, masina 20.

Viimati muutis mesak, 02.04.2010 09:24, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.04.2010 09:40 
Kasutaja avatar

paneaga kirjutas:
Kella 5 paiku läksin eile Laki tänavale huvi pärast ja pöörasin otsa ümber. Mina olen kannatamatu inimene ja ei viitsi järjekorras passida, kui see ületab 3 autot. Jäi ära seekord :)

mina käisin, siis esimesel korral oli 1 auto järjekorras. Läksin ka minema. Teisel korral ajas üks maastur end just välja. Täpne ajastus.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.04.2010 11:48 
Eliit

Ma lasen igal autopesul kuivatusvaha peale ja on tulnud küll tagasisidet,et kuidagi kauem püsis puhas.
Suvine leotus,pigileotus. Kui vaja,siis ka veljehape velgedele. Svamm shampooniga(auto,veljed,rehvid,uksevahed). Kuivatusvaha.
Kuivatus veekaabitsaga,õhuga, kuivatuslapiga. Mõni üksik nire suudab vahest välja joosta autot liigutades,enamuses jääb hea kuiv ikkagi.
Ja seda kõike ainult 195 eegu eest kliendile :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.04.2010 12:34 
Kasutaja avatar

30 minutit kestab väga korralik sõiduauto välipesu. Aga jah ma olen pannud igakord ka viimase kihina vesivaha peale. Kuivatusvaha ka muidugi kuna see kiirendab kuivatamist. Aga jah mida rohkem vahatatud auto seda vähem mustus sinna kinni jääb

pigipesu
leotuspesu
vahasampoon
veljehape
kuivatusvaha
vesivaha

Veljed lasen siis alguses pigipesuga üle siis veljehappega ja lõpuks sampooniga veel siis jääb väga puhas

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.04.2010 12:54 
Eliit

Ma saan kah enamasti jah 30-40 minutiga hakkama.

Veljed tahavad jah pigi,hape ja shampoon. Veljehape minuarust nagu pigi väga ei taha eemaldada alati. Pigipesu võtab paremini ikka. Hape rohkem piduritolm jms.

Shampooniga üle käies jäävad kuidagi läikivamad.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.04.2010 12:58 

No ja siin enne võrreldi tavaleotust ja survekaga üle. :D :D
Mul on siiralt heameel, et siin enamus inimesi siiski teavad kuidas tuleb autot pesta ja kuidas ta ka puhtaks saab.

Kõike paremat ja, et autod oleks vahused :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.04.2010 13:57 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Ma usun ka ,et puhtale ,siledale autopinnale jääb mustus raskemini külge ja masin säilib kauem jne.Aga lihtsalt inimeste eri vajadused ,ise ma ka heameelega teeks kõigile liikuritele super pesu hoolduse aga see pole odav ja tallinna väliseid olusid arvestada siis kahju ,et masin ei säili suuremalt jaolt valimata ilmast puhas väga kuigi loomulikult oleks sellele vaatamata või just siis vajalik masinat hooldada super tasemel ,et olud linnas nii mustad on.See paraku ikka päris kallis.Pikk ja keeruline teema.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.04.2010 13:59 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Aga rääkige teie kes olete käinud seal laki säästukas ,et kuidas rahul ja milline see odav pesu tulemuselt ja vahenditelt välja näeb.Kas see pesula jääb laki tn-l NORMA poole.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.04.2010 14:06 
Kasutaja avatar

Siin ju oli arutelu selle pesula kohta :? Äkki loed nii leht tagasi vms nii nagu ma aru sain siis Norma juures kuskil kurvipeal pidi see olema

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.04.2010 15:36 
Kasutaja avatar

oopc kirjutas:
Aga rääkige teie kes olete käinud seal laki säästukas ,et kuidas rahul ja milline see odav pesu tulemuselt ja vahenditelt välja näeb.Kas see pesula jääb laki tn-l NORMA poole.

VAJUTA SIIA SIIS NÄED Seal kus auto on.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.04.2010 17:46 

Leidsin selle üles päris korralik reklaam ,asukoht täitsa viiskaks kohas ja ruumid ,pole sopa mülkas.Töölisi tundus ming 5 pealine rühm.Pärast sai lakitänavalt kadaka teele pööratud ja mustamäe tee suunas tsipa sõidetud ja jäi sealgi silma paremat kätt suurem oranz silt auto pesu 50.- aga ainult survekaga üle.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.04.2010 17:58 
Kasutaja avatar

Eilsest pesen enda autosid nüüd ise jälle.. Eile sai kohe alustatud kahe länkari pesuga ja siis ka audi. See viimane tundus küll eriline mänguasi pärast länkarite pesu :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.04.2010 20:38 
Kasutaja avatar

Nii südantsoojendav on vaadata, et peale pea 2-te pesemata kuud on auto puhas ja loomulikult hakkas ka sadama :kill

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 2549 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 170  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 5 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis