Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 12.05.2025 08:05

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 293 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 20  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Ökopunn vs nafta hävitaja
PostitusPostitatud: 19.01.2011 18:41 

Oki, kui peremees õpib looma pealt elu, siis kes looma peaks kasvatama ja õpetama - kaitsmisest rääkimata?
Meitel siin külas aastaid tagasi ühed tüübid ristisid omal masina viinaga ära (hästi ristisid, aga puud krt kohale ei kutsunud ja see kargas hiljem ootamatult oma osa nõudma) ja kas peaks ka autosid nüüd targaks nimetama ja järeldama, et pudelit pähe puruks lüües võib see kahjustada nahka?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.01.2011 18:58 

See on nüüd sõnade väänamine. Ma väitsin, et loomi lolliks kutsuda on liig ja lisaks nende õpetamisele peaks mõnes valdkonnas neist inimene hoopis eeskuju võtma. Me ei ole kõikvõimsad asukad siin planeedil.( Auto ja elusolendi võrdlemine on nüüd küll ülim lollus.)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.01.2011 19:10 
Kasutaja avatar

17 lehekülge sellist möla? :? On ikka viitsimine..

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.01.2011 19:15 
Kasutaja avatar

+ 2lk koera omanikke :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.01.2011 19:50 
Kasutaja avatar

Kaheliitrised on mahlapakid !

Mootor peab olema mootori moodi ja kui sinna kütet osta ei jõua, tuleb enda elu paremaks muuta !

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.01.2011 20:11 

jannu kirjutas:

Mootor peab olema mootori moodi ja kui sinna kütet osta ei jõua, tuleb enda elu paremaks muuta !

vale vastus, õige mootor on alates 8´st silindrist!

Ja sinu 2.8 on tõeline rakett?

Viimati muutis 4wd, 19.01.2011 20:15, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.01.2011 20:26 
Kasutaja avatar

jannu kirjutas:

endal ei hakka imelik, seesugust kummalist juttu suust välja ajades?
milline see "mootori moodi" mootor välja näeb?
tean siis enda järgmise auto puhul seda jälgida.

Muidu mu 2.2'sel on ka sisselase ja väljalase ja pihustid jne. Suht mootor vist ikkagi, või mitte?

Üldiselt ei võta ma su sõnavõttu väga tõsiselt, sest see on jabur ja si avataril on bemm. (Mul ei ole bemmiomanike vastu midagi, senikaua kuni nad seesugust juttu ei aja)

Tangi oma 10 euri kaupa edasi ja Good Luck :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.01.2011 20:34 

Härrad liiguvad ise ilmselt suure suure mitmemitme liitrise buumariga ringi. Enda tutvusringkonnas olen aru saanud, et enamik neist suurte suurte mootoritega autodega liiklejatest nutavad tanklas... kui tanklas ei nuta, nutetakse siis kui tund hiljem on süttinud tanklasse pöördumist paluv märgutuli. Ärge võtke isiklikult. Lihtsalt olen näinud sellist asja. Loodan, et rahabossid ei pahanda. Lööge siis näkku kui väga tahate!

Aga vahe on ilmselt selles - Kes sõidab aastas 15 tuhat, kes 30 tuhat ja peale. Ning milleks siiski autot kasutatakse. Kas Praktiliselt, tibukate tegemiseks või siis mida iganes.

Teema on hea! Teema on selline mille üle ilmselt vaidlema jäädaksegi. (või siis kaklema)

Ilusat kulgemist teile kõigile!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.01.2011 21:00 
Kasutaja avatar

Teema on hea, kuid mõne mehe jutust võib jah lausa pea valutama hakata :D .
Kütusekulu kogemustes on suured näitajad olnud minul mootori ehitus ja auto kaal. Näiteks alfa 2.5 V6 võttis mul keskmiselt liitri võrra rohkem kütet kui kuuese 3.5 r6. Alfa oli 6-ne manuaal, bmw-l viiene.
Diisleid pole veel omanud seega nende pealt pean suu kinni hoidma. :) . Pole peale Euro vahetust kodumail käinud kuid põhjas tõmbab see 1.50€ liitri pealt küll nina krimpsu :err

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.01.2011 21:37 
Kasutaja avatar

InterFace kirjutas:
noh disla puhul on üks pluss veel ka sinine.
ise lasen suht pooleks . alati ei viitsi nende kanistrite ja värkidega jampsida seega tangin ka teinekord statis pool paaki vms.

Aga mis TOLL arvab sellest.

Siin Lõuna-Eestis peab koguaeg valvel olema.
Iseenesest sinine mul lemmik värv :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.01.2011 21:47 
Kasutaja avatar

InterFace kirjutas:
ei tea , pole kokku puutunud. praegusel hetkel on pool paaki õiget sees näiteks :D
esimene trahv on 3000eek. 9000eeguga (ehk umbes 9paaki) "säästad" sa 3000eek seega kui 9 paaki ära sõidan ja vahele jään siis olen nullis :D

No olen sel juhul 7a sõitmisega natuke rohkem säästnud

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.01.2011 23:47 

InterFace kirjutas:
noh disla puhul on üks pluss veel ka sinine.
ise lasen suht pooleks . alati ei viitsi nende kanistrite ja värkidega jampsida seega tangin ka teinekord statis pool paaki vms.

Aga miks on vaja kankudega jampsida? :D Säilita külm närv ja pane rahulikult püstol paaki.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.01.2011 01:32 
Kasutaja avatar

InterFace ja muud klemmid, kas te sellest annate aru, et see samasugune vargus nagu see tankla teema või siis poest kommi pätsamine.

endal on olemas traktor, millega niidan suvel heina, aga põhimõtte pärast ise pole ostnud enda nimele erikat. lihtsalt olen püüdnud vältida teemat, et näe saa oled ostnud. (loe: teen linnale/vallale teene ja hooldan oma valdusi) ma lihtsalt olen kartnud, et äkki hakataks mind nssima, kuna mul kaa diisel auto olemas. ei viitsi ma nendega teste teha, aga samas karta pole midagi :)
ma võin käe südamele panna ja üelda, et pole elus vale küttega sõitnud. Vb ühe korra, kui müüsin auto sõbrale maha järekasse. ja kuna to auto oli ainuke kärukonksuga, pidin korra laenama. siiani mõtlen sellele, et ma vist poleks suutnud tollile selgeks teha, et mina olen aus kodanik. mina auto omanik ja vale küttega.
ja siin mehed räägivad veel kuidas ostavad ja kallavad :kill

ja ei, ei ole ma mingi muster kodanik, lihtsalt püüan vältida mõttetuid jamasid.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.01.2011 02:13 

InterFace kirjutas:

ma ei tea miks ma selle siia kirjutasin aga lihtsalt tundus , et oleks vajalik ka oma arvamus välja öelda.
raudselt lendab potte ja panne igaltpoolt nüüd mu pihta aga sõu vat? põrisege oma 1.2tedega aga usinalt edasi - saabki kõrval sõites oma tuju tõsta ja irvitada , et on ikka peletisi olemas :D

Tsiteeri:

mis see siis kokkuvõtteks tähendab? eks igaühel ole oma prioriteerid kuid minuarust on debiilsem varjänt see , et võtad endale ilusa/kalli korteri/maja laenuga ja laperdad töö ja koduvahet mingi väikse ebardliku junniga (wow! uus auto ju tegelt) võrreldes sellega, et elad odavamas või üldse üürikorteris ja omad veits suuremat ja janusemat autot

Äkki kolid siis juba kuhugi agulikanti elama. Jääb rohkem raha alles, et endale veel janusem auto osta. Ehk saad siis isegi 750-ga sõidetud? Sul on küll prioriteedid "paigas". Enne sõidan enda suure ja januse autoga kui elamispinda soetama hakkan?

Tsiteeri:
ma ei tea miks ma selle siia kirjutasin aga lihtsalt tundus , et oleks vajalik ka oma arvamus välja öelda.
raudselt lendab potte ja panne igaltpoolt nüüd mu pihta aga sõu vat

Tsiteeri:
põrisege oma 1.2tedega aga usinalt edasi - saabki kõrval sõites oma tuju tõsta ja irvitada , et on ikka peletisi olemas :D

Vist hakkan juba aru saama mis masti inimesega tegemist. Natukene lihtlabane suhtumine tundub minu silmis.
Aga põrista siis enda suure diiselmootoriga edasi. Pole ime, et su läbisõidud nii suured kui ennast nii lõbustamas käid. :)

Ma tean miks ma selle postituse siia kirjutasin. Selline suhtumine ei saa lihtsalt külmaks jätta.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.01.2011 02:17 
Kasutaja avatar

aga äkki oleks siis aeg öko AYGO soetada?
tegelt ma saan aru mida sa silmas pead, aga auto omamine on privileeg. kõigil ei peagi olema autot ja juhiluba!

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 293 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 20  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 11 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis