Tsiteeri:
keegi kasutaja kes ütles nii

eks tunneb ise ära.
Kui sul on sitaks plönni siis sa ostad mingi ferrari vms kiire eurooplase, mitte vaese mehe supersportauto skyline
Kui sul on sitaks plönni siis sa ehitad mingi bigblock usaka dragi jaoks, mitte ei ürita japsiga
Kui sul on sitaks plönni ja tahad WRC-s võita, hangid sa sidruni või fordi, mitte EVO
Kui sul on sitaks plönni, et F1-s võistelda, võtad sa jälle ferrari või mclareni, mitte honda või toyota
Kui sul on sitaks plönni, et mugavalt sõita, võtad sa kas rollsi või maybachi, mitte lexuse
Kui sul sittagi plönni pole, aga tahad streetrace foorumis kõvatada siis jah civic kõlbab täiesti
________________________________________________________________________________________________________________
nii seda lugege ka hoolega,eriti veel purjus natuke olete vms :
Tsiteeri:
Mul oli keldris 18 pudelit viskit ja naine käskis mul viimse kui ühe kraanikaussi tühjaks valada, või muidu... Ma ütlesin, et kohe hakkan valama...
Keerasin esimesel pudelil korgi pealt ja valasin viski kraanikaussi, välja arvatud ühe klaasi jagu, mille ära jõin...
Siis keerasin teiselt pudelilt korgi ja tegin sama, välja arvatud üks klaasitäis, mille ära jõin...
Seejärel keerasin korgi kolmandalt pudelilt ja valasin viski kraanikaussi, mille ära jõin...
Ma tõmbasin neljanda pudeli korgi kraanikausi alla ja valasin pudeli klaasi, mille ära jõin...
Siis tõmbasin pudeli järgmiselt korgilt ja jõin sealt ühe kraanikausi ning ülejäänu valasin alla klaasi...
Seejärel tõmbasin kraanikausi järgmisest klaasist ja valasin korgi pudelisse...
Siis keerasin kraanikaussi koos klaasiga, valasin joogi pudelisse ja jõin voolamist...
Kui olin kõik tühjendanud, panin maja ühe käega tasakaalu; lugesin ükshaaval üle klaasid, korgid, pudelid ja kraanikausid ja sain kokku 29. Aga kuna siis astusid läbi majad, lugesin ma kõik uuesti üle ja sain lõpuks kõik majad ühte pudelisse, mille ma ära jõin...
Ma pole üldse mõlkoholi aju all...:S Hõkk... Ma tean, et ma ei tea, kes on mina ja see jota, kellega ma siin seisan kauem, kui ma
jaksan...
________________________________________________________________________________________________________________
Tsiteeri:
Vene uusrikas kihutab oma mersuga ja miilits peatab ta kinni ning ütleb:
"Kodanik, te ületasite lubatud sõidukiirust, nüüd peate trahvi maksma."
Uusrikas imestab ja ütleb: "Mis trahvi, ma olen ju Vasja."
"Ole või Ivan, aga trahvi peavad ikka kõik rikkujad maksma."
"Sa ei saa aru, kõik tunnevad ju mind, ma olen ju Vasja. Isegi Boris Jeltsin tunneb mind." ajab uusrikas
ikka oma rida.
Sõidetigi siis Kremlisse asja tõestama, tõkkepuud tõsteti üles, kõik lõid Vasjale kulpi. Jeltsin tormas välja kallistas Vasjat ja ütles: "Tere Vasja, kuidas läheb? Tule sisse, võtame klaasikese."
Aetigi Borissiga paar sõna juttu ja võetigi po-stakanu. Militsionäär vaatas ja ainult imestas. Kerge auru all
uusrikas hakkas nüüd hooplema: "Tead militsionäär, Bill Clinton teab ka mind!"
"Ah jäta nüüd, Bill ja tunneb sind."
"Tunneb jah. Lähme Washingtoni ja ma tõestan sulle."
Pika veenmise peale jäi miilits nõusse Washingtoni reisima. Vaevalt said nad lennukist maha, kui Bill Clinton oli isiklikult lennujaamas vastas ja ütles: "Hello, Vasja, How do You do?"
Militsionäär vaatas kõike seda imestunult pealt. Oldi paar päeva kohapeal ja uusrikas jälle hooplema: "Tead miilits, Rooma Paavst tunneb ka mind!"
Et seda tõestada tuli aga Vatikani lennata, kus paavst pidas parajasti rahvale kõnet. Kuulati seda natuke ja
uusrikas ütles: "Tee minust mälestuseks üks pilt, ma lähen seisan Paavsti kõrvale, pärast ma teen sinust kah pilti."
Läks siis uusrikas paavsti kõrvale, tervitas teda ja tuli tagasi, kuid militsionäär oli vahepeal ära minestanud.
Uusrikas toibutas teda ja küsis: "Mis juhtus, sm. militsionäär?"
"Oeh, sellest saan ma veel aru, et Boriss tunneb sind, et Clinton tunneb sind ja isegi paavstiga olete tuttav, aga sel
ajal kui sa paavsti kõrval seisid ja ma üritasin pildistada, tuli siia üks neeger ja küsis minult, et kes see vanamees
Vasja kõrval seisab? Ja siis ma minestasingi..."