Fluid kirjutas:
RCC kirjutas:
peugeot 2.0 HDi 60-70kW
keskmine näitab hetkel 5,2 kusjuures linnas mõistlikult sõites võtab alla keskmise. ma sõidan isiklikult palju kruusateedel ja sealt ka suurem kulu.
maanteel möödasõiduks vaja max 150-200m, väga mugav ja ökonoomne auto, kui ta nii palju ainult ei laguneks.

Mis seal siis nii väga laguneb? Mul oli pool miljonit sõitnud 406, minu käes kestis küll hästi. Üht-teist sai tehtud aga kõik olid kuluosad (pidurid, sarniirid, summuti)
ma ise võrdlen kõrval oleva sama aasta audiga. summutit ma ei nimetaks kuluvosaks? ja just seda olen kolmest erinevast kohast keevitanud :S, raadio mul keeldub töötamast, pakun et antenni yhendus on kuskilt katki. väga hästi töötab selle jubinaga mis läheb sigarisüüte auku ja teeb raadiot. pagassi luugi lukk ei tööta, sellised asjad mis võiks töötada, et mugavam oleks sõita. muu kohta polegi mul midagi eriti öelda. elektroonika jamas ka vahepeal, aga sellele leidsin lahenduse uue anduri näol. ja see käsipidurisüsteem(eraldi klotsid) on ikka igavene jura.
peugeot on peres olnud 2 aastat ja audi on ca 7-8aastat ja kulu on kokku olnud sama. järgmist autot valides mõtlen kaks korda..