arsi kirjutas:
Lugesin 17 lk jahu läbi
Olen autot juhtinud 12 aastat millest ca 6 aastat omasin samalaatset suhtumist nagu siin foorumis omavad 98% .
Politseiga suhtlesin tihetalt just need esimesed 6 aastat ja trahve maksan veel siiani , mis mul koguda õnnestus
Paraku on postitaja Part1 yks vähestest kes siin vähegi normaalset juttu ajab .....enamus tundub mulle olevat lihtsalt tilganäppijad
Ma ei oska muud öelda , et arenege ja arvestage liikluses teiste liiklejatega
....Ja nüüd antke minu pihta tuld

kui sa siin foorumis esimestes postitustes 98% inimkonnast enesest lollimaks nimetad, siis mis mulje see sinust endast jätab? õnnitlen sind sinu 12 -st sõiduaastast kuuel korjatud trahvide tasumise jätkuva edenemise puhul. ma pole teist nii ägedat pässi siin trehvanudki, kes teistele näppu vibutades ise aastakümnete taha ulatuvaid trahve maksma peaks. eks see ikka suurest teistest hoolimisest, ma arvan.
arenemine ongi siis seesama kärbsenäoga mentidele muudkui radarisse lendamine ja trahvirahade ebaproportsionaalselt suur tassimine riigi rahakotti? põnev lähenemine, teistele ma seda siiski eeskujuks ei seaks.
mina olen autorooli keeranud 20 aastat. eks trahve ole ka saadud. ära ka makstud. ma ei usu, et nende summade või põhjuste üleslugemine siin mind kuidagi mehemaks teeb.
kui endale hakkab tunne peale tulema, et tahaks tervet maailma õpetada, siis oleks viimane aeg vait jääda ja järgi mõelda. äkki ei olegi enese ülimaks upitatud "lai maailmavaade" muud kui peldiku uksevahelt välja piilumine?
teistega arvestamine ei tähenda siiski suurema osa inimeste jaoks mitte isehakanud miilitsatega jagelemist. vaid ka seda, et nähakse endast erinevaid ja ei tikuta kõigi elu korraldama. mulle ka ei meeldi kihutajad, vahelesurujad, suunatuleta liiklejad jne. samas lubatud piirkiirusega sõitjaid surmakutsariteks nimetanud ei ole minu silmis ka justkui mingi autoriteet, kiuslik jahupea pigem, kes omaenese eluga ise toime ei saa. eks sellisel puhul teki ikka soov ennast upitada teiste allakiskumise arvel. aga kuitahes palju sellise tegevusega tegelenu ei saa teiste repekti, nurutagu seda siis mil viisil iganes.
kui tahad teistest parem olla, siis ole. aga lase siis ka teistel seda märgata, ära ise ennast sellega upita.
kana ei kaaguta ka enne kui muneb.