Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 15.05.2025 23:47

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 12795 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134 ... 853  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? Elame ennast välja 2013
PostitusPostitatud: 13.02.2013 15:21 

Mina tahaks vinguda Laki autopesula üle.
Kolm korda on klaase üritatud toonida ja korralikult pole siiani õnnestunud.
Nüüd viimase korraga ei tööta enam 7-st kõlarist 4.
Padu venelased kõik koos seal putkas ja töö alla igasugu arvestuse.
Enam uuesti sinna tegemisele igatahes ei vii ja kõlarid peaks laskma kuskil heas kohas ära parandada ja arve neile saatma.
Kurja kirja neile juba saatsin, vaatame kas ka vastavad 15 päeva jooksul nagu kord ja kohus.

Ei soovita isegi vaenlasele. :bs

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.02.2013 15:44 

Järjekordne tõestus sellest, et naised ei saa öelda, et mehed on vastikud ja petavad oma naisi .. te naised olete täpselt samasugused, kui mitte hullemad... :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.02.2013 15:55 
Kasutaja avatar

karmo182 kirjutas:
Enam uuesti sinna tegemisele igatahes ei vii ja kõlarid peaks laskma kuskil heas kohas ära parandada ja arve neile saatma.
Kurja kirja neile juba saatsin, vaatame kas ka vastavad 15 päeva jooksul nagu kord ja kohus.

Sa nüüd puha tallinna vend? Rakveres ju toonitakse ka väga hästi klaase tõrmas ja normaalse hinnaga. Kõlaritel jäeti ilmselt lihtsalt juhtmed külge panemata.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.02.2013 16:04 
Kasutaja avatar

mihkel-m kirjutas:
karmo182 kirjutas:

Sa nüüd puha tallinna vend? Rakveres ju toonitakse ka väga hästi klaase tõrmas ja normaalse hinnaga. Kõlaritel jäeti ilmselt lihtsalt juhtmed külge panemata.

Noh tegelt peaks ikka enne ära ootama mis nad vastavad. Päris nii ka asi ei käi, et lendan suvalisse audiofirmasse sisse ja pärast viskan arve letti. Sellisel juhul peaksid siiski jätma neile võimaluse töökoda valida. Pärast võiks esindusse ka sõita, kus on kindlasti nõus uued kõlarid ka müüma hea meelega.

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.02.2013 16:11 
Kasutaja avatar

No seda nagunii, ma lihtsalt olin tagantjärgi tark. :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.02.2013 16:59 
Kasutaja avatar

Las ma pakun, et see sama advokaat on LKF kindlustusvaiete komisjonis ka päris tihti. Kunagi sai neid loetud ja siis käis küll see nimi minuarust päris tihti läbi. Julgelt 80-90% hinna üle vaidlustusest lõppes kindlustuse kasuks. Ekspert ütles, et nii on ja nii oligi. Enamus kipub arvama, et nende sõiduk on see kõikse kallim, kindlustus lähtub aga põhimõttest, et kõige odavam on hea küll, ehk siis mis hinnaga saaks samasuguse. Teine asi on see, et kui kunagi pead autot müüma ja huvilisi pole, siis saad aru, et see müügiportaali kõige odavam hind ei pruugi üldse kehv pakkumine olla.

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.02.2013 17:04 

dellu kirjutas:
Las ma pakun, et see sama advokaat on LKF kindlustusvaiete komisjonis ka päris tihti. Kunagi sai neid loetud ja siis käis küll see nimi minuarust päris tihti läbi. Julgelt 80-90% hinna üle vaidlustusest lõppes kindlustuse kasuks. Ekspert ütles, et nii on ja nii oligi. Enamus kipub arvama, et nende sõiduk on see kõikse kallim, kindlustus lähtub aga põhimõttest, et kõige odavam on hea küll, ehk siis mis hinnaga saaks samasuguse. Teine asi on see, et kui kunagi pead autot müüma ja huvilisi pole, siis saad aru, et see müügiportaali kõige odavam hind ei pruugi üldse kehv pakkumine olla.

Aga mille põhjal määrab kindlustus hinna, kui näiteks polegi ühtegi seda marki masinat müügis ja pole kunagi olnud ka eestis müügis?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.02.2013 17:27 
Kasutaja avatar

Täspelt see ongi nii suhteline, kuna 90% autode müügihinnast saab alla - see tähendab et ka sina oma autot müües suure tõenäosusega ei saaks seda mida sa arvad. Sa ju ei tea, mis korras need teised autod on või kui see heas korras üldse on suhteline. Ainuke mille peale saad rõhuda ongi see, et võrreldav oleks siis kõik sama varustus saadaval, nagu näiteks elektriaknad kliima jne. Kõige odavam selline mille leiad ongi sisuliselt kindlustuse alus hüvitamiseks. See sinu korras auto, isegi kui sillad on tehtud 3 kuud tagasi ja arved ka olemas, võib juba täitsa läbi olla ju kui igast august täeiga läbi kütta nagu paljud teevad (samas kui mina kehvadel teedel sõidan samal ajal a la 30ga ja pole silladetaile pidanud aastaid vahetama). Ja ei ma ei tööta kindlustuses, küll aga olen autosid müünud üksjagu ja natuke näinud ka kuidas see nõudlus toimib. Aasta tagasi hakkasin oma 96kw Borat müüma 5000 euroga, nüüd aasta hiljem sain lõpuks 2500ga lahti. Esiteks on küll turg langenud, aga teiseks on üldse huvi suht väike kui on sama ajastu masinaid odavamalt. Ei olegi väga vahet, kas sul on 66, 81, 74, 85 või 96 kw diisel. 2500ga oligi üks odavamaid omasuguseid ja siis lõpuks läks ka kaubaks. 2999 seejuures peale paari vahetuspakkumise midagi konkreetset polnud. Kindlasti on ka teistpidi erandeid, kus mõeldaksegi, et kõige kallim auto on kõige paremas korras, aga minu pea aastase müügi korral see küll paika ei pidanud. Seejuures mootoril olid kõik rihmad, rullikud vahetatud, kõik vedelikud vahetatud, kogu esisild üle käidud, sees mugav sportlik sisu jne.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.02.2013 17:42 
Kasutaja avatar

No mina olen oma põhjendused toonud, kindlustus pole ka siiski loll lüpsilehm, mida kõik arvavad, et saab lüpsta. Sorry aga 2,5k B5 66kw ei saa küll täna (kui ma õigesti mäletan mis sul oli).

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.02.2013 18:39 
Kasutaja avatar

Mitte, et kindlustustel alati peaks 102% õigus olema, aga eks see värk tundubki mõru kui sa maksad aastast-aastasse oma obrokit neile ja lõpuks kui juhtub siis hinnatakse sinu, endameelest kindlasti turu parimas korras ja uuevääriline auto, salapäraste kalkulatsioonide ja "eluvõõraste võtete" abil mingisuguse romula-saiaga samaväärseks. 8)

Ei tea konkreetsest juhtumist midagi, lihtsalt selline mõtteke.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.02.2013 19:46 

humoorikas mustlane oli eedeni parklas oma mahtuniversaaliga täna. Tuli mulle vastu, sõites vales suunas. Olin viisakas ja tõmbasin takso taha seisma, et heaküll lasen läbi. See sõidab kõrvale, jääb seisma ja KÕIK 7 mustlast, kes autos olid, vehkisid keskmist sõrme. Roolis oli mingi vend, kellel iga viies hammas oli alles veel ja sõimas ka midagi omaette nii, et tatti pritsis vastu küljeklaasi sisekülge tal. :D :kill Ma ei osand peale naermise midagi ette võtta. :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.02.2013 19:48 

Ime, et nad sind oma kingi-kaltsukotiga uimaseks ei tahtnud lüüa ja raha Narva/Tallinnasse/Valgevenesse sõiduks ei küsinud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.02.2013 20:45 
Kasutaja avatar

Sai täna üks popp tehnikavidin maha müüdud. Peale kirjavahetust(kahte kirja), mis sisaldas paari küsimust eseme kohta küsiti juba konto numbrit, et teeks ülekande ära. Küsisin üle igaks juhuks, et kindel et käest-kätte ei soovi diili teha? Vastuseks tuli et ah vahetpole, ma teen ülekande ära.
Petturitel tehakse ikka elu eriti lihtsaks. Uskumatu :kill Summa pold ka mitte just väike, vanas valuutas umbes 10 000kr.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.02.2013 20:50 

MaxVolume kirjutas:
Sai täna üks popp tehnikavidin maha müüdud. Peale kirjavahetust(kahte kirja), mis sisaldas paari küsimust eseme kohta küsiti juba konto numbrit, et teeks ülekande ära. Küsisin üle igaks juhuks, et kindel et käest-kätte ei soovi diili teha? Vastuseks tuli et ah vahetpole, ma teen ülekande ära.
Petturitel tehakse ikka elu eriti lihtsaks. Uskumatu :kill Summa pold ka mitte just väike, vanas valuutas umbes 10 000kr.

Ma googeldan alati enne ostu müüki isiku nime ja numbri üle, tavaliselt tuleb kohe välja kui mingi kass.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.02.2013 21:14 
Kasutaja avatar

Viisin taara ära ja eelmisest korrast alates olen vahepeal ära joonud vähemalt 60liitrit coca-coolat.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 12795 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134 ... 853  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 10 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis