dellu kirjutas:
mihkel-m kirjutas:
karmo182 kirjutas:
Mina tahaks vinguda Laki autopesula üle.
Kolm korda on klaase üritatud toonida ja korralikult pole siiani õnnestunud.
Nüüd viimase korraga ei tööta enam 7-st kõlarist 4.
Padu venelased kõik koos seal putkas ja töö alla igasugu arvestuse.
Enam uuesti sinna tegemisele igatahes ei vii ja kõlarid peaks laskma kuskil heas kohas ära parandada ja arve neile saatma.
Kurja kirja neile juba saatsin, vaatame kas ka vastavad 15 päeva jooksul nagu kord ja kohus.
Ei soovita isegi vaenlasele.

Sa nüüd puha tallinna vend? Rakveres ju toonitakse ka väga hästi klaase tõrmas ja normaalse hinnaga. Kõlaritel jäeti ilmselt lihtsalt juhtmed külge panemata.
Noh tegelt peaks ikka enne ära ootama mis nad vastavad. Päris nii ka asi ei käi, et lendan suvalisse audiofirmasse sisse ja pärast viskan arve letti. Sellisel juhul peaksid siiski jätma neile võimaluse töökoda valida. Pärast võiks esindusse ka sõita, kus on kindlasti nõus uued kõlarid ka müüma hea meelega.
No nad vastasid, vastasid et saame jälle seal laki 6a kokku, sinu valitud ajal. Ütlesin et olen nõus sinna kohe sõitma, jätsin veel oma numbri et helistagu kui asjaga nõus.
Tuli mail et täna ei sobi, vastasin et siis homme. Vaatame mis siis sellele vastatakse.
Igatahes, täna juba garaasis uurisin ka vähe värki. Tagumisel mõlemal polstril on üks nurk katki rebitud, vist üks ääre kruvi sisse unustatud.
Olen ka kindel et unustati lihtsalt pistikud ühendada, aga esimesel kõlaril pistikut pole. Seal uued kõlarid, ilma pistikuta.
Lihtsalt ise olen selle jama pärast juba vähemalt 6 korda seal kohapeal pidanud käima....
Tulemus siiani ikkagi suht sitt.
Kuidas siis parem käituda oleks?
Lasen neil uuesti proovida ja ehk seekord õnnestub?
Tänud,
Karmo