Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 09.05.2025 20:39

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 5636 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 134, 135, 136, 137, 138, 139, 140 ... 376  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? Elame ennast välja 2010.
PostitusPostitatud: 27.08.2010 09:12 

Tahaks südmest tänada bemari (tumesinise touringu) juhti, kes mul täpselt tundaega tagasi, männiku teetööde alas, kivi viskas ratta alt, vastutulevana, täpselt mulle esitulesse cabriol, joptvajumat, just sai tutikad tuled ette ostetud ja paigutatud..... Tegelt ka Aitähh :hail :rokib ma täiega õnnelik nüüd :kill

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.08.2010 09:18 

ma arvan et ta tegi meelega seda. eemal pani selle kivi endale rehvimustrivahele ja siis täpselt õigel hetkel suunas sulle. :rokib
arvatavasti ta meelega ei teinud ju seda? kui just lammas ei kihutanud hullupööra.

aga mina tänan siis eilseid autojuhte ka, kes öösel mulle armu ei andnud kui ma paduvihmaga tsikliga linnavahel olin. te tõesti ei pea sõitma täpselt rea keskel vagude sees nii et see vett 10 m mõlemale poole pritsib...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.08.2010 09:32 
Kasutaja avatar

Sõbraga on kokku lepitud, et kell 11 hakkame sõitma hiiumaale.
Poiss just helistas ja teatas, et tal asjad (loe kortermaja) ees väljas ja ootab. :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.08.2010 11:13 
Kasutaja avatar

Ruc1990 kirjutas:
Tahaks südmest tänada bemari (tumesinise touringu) juhti, kes mul täpselt tundaega tagasi, männiku teetööde alas, kivi viskas ratta alt, vastutulevana, täpselt mulle esitulesse cabriol, joptvajumat, just sai tutikad tuled ette ostetud ja paigutatud..... Tegelt ka Aitähh :hail :rokib ma täiega õnnelik nüüd :kill

e30? :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.08.2010 11:38 

ei tundus et kas e39 facelift v gramm uuem 5seeria(ei pand tähele), seal tee nii sodi et ei old aega väga vaadata, märkasin aint et mingi pemm lendab pohuistlikult vastu ja kõik(vblla isegi oli kiirupiirangus 50kmh tal), ise ukerdasin vaikselt ca 30kmh seal ja hoidsin meeleheitlikult pikivahet et kivi ei saaks, aukude jälgimisega oli liigapalju tegemist ja ei taiband kohe järele ka lennata talle..
Harjumaal romulates pole ühtegi astra f kaasreisijapoolset esituld firmalt Bosh, ei taha teissugust ka ette riputada niiet täna siis öösel pean tulema türilt keila 1 tulega. Vägameeldiv olukord... Tuju nii hea präegu...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.08.2010 11:46 
Kasutaja avatar

Ruc1990 kirjutas:
ei tundus et kas e39 facelift v gramm uuem 5seeria(ei pand tähele), seal tee nii sodi et ei old aega väga vaadata, märkasin aint et mingi pemm lendab pohuistlikult vastu ja kõik(vblla isegi oli kiirupiirangus 50kmh tal), ise ukerdasin vaikselt ca 30kmh seal ja hoidsin meeleheitlikult pikivahet et kivi ei saaks, aukude jälgimisega oli liigapalju tegemist ja ei taiband kohe järele ka lennata talle..
Harjumaal romulates pole ühtegi astra f kaasreisijapoolset esituld firmalt Bosh, ei taha teissugust ka ette riputada niiet täna siis öösel pean tulema türilt keila 1 tulega. Vägameeldiv olukord... Tuju nii hea präegu...

Muu firma tuli ei kõlba, selleasemel sõidad pigem ühe tulega?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.08.2010 12:09 

ei meeldi väga sõita ringi nii et ees on erinevad tuled. See kuu juba teiskorda sain kivi, eelmine lõi akna ämblikusse, just mõõdasõitu oodates, niiet see oli omasüü et pe*ses elasin eessõitjal, Aga tra närvi ajab kui tilgud vaikselt 30ga 50 alas just et läbi hullude aukude ei peaks laskma ja et kivi ei saaks eessõitjalt ja siis tleb keegi vastu kes laseb julgelt pohuistlikult (ala stiilis, mul pohui, läbisõiduvaba veermiku garantii olemas) ja viskab golfipallist kõvasti suurema kivi täpselt esitulesse niiet tuletükke lendab üle auto, ning uued tuled oli ka ees, Lisaks ma aastast 2006 töötu ja väike laps ka keda tuleb ülalpidada, niiet pole raha et koguaeg mingeid lambi asju parandada.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.08.2010 12:59 
Kasutaja avatar

Pead siis automarki vahetama,millel tulesid rohkem saada.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.08.2010 13:02 
Kasutaja avatar

kui mingi peaks kusagil 30 alas nt suurema kiirusega mööda sõitma ja mulle aknasse mingi ämbliku tekitama,siis jätaks nr meelde ja helistaks miilitsasse kohe.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.08.2010 13:22 
Kasutaja avatar

analyzethis kirjutas:
kui mingi peaks kusagil 30 alas nt suurema kiirusega mööda sõitma ja mulle aknasse mingi ämbliku tekitama,siis jätaks nr meelde ja helistaks miilitsasse kohe.

Ja kuidas sa mõtled seda pärast tõestada. Samahästi võis see ämblik sul seal juba mitu kuud ju olla.

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.08.2010 13:37 
Kasutaja avatar

analyzethis kirjutas:

See on ju teine asi, antud inimesel oli kiirus mingi 30 ringi 50 alas ja vastutulev auto sõitiski tõenäoliselt 50'ga, ega tema siis süüdi pole, et see kivi sealt lendas.
Kui mul auto kannatab siis ei hakka mina ka kehval teelõigul kohe kiirust alandama.. siiski kuna enda auto ei kannata üldse ühtegi auku ega kivi siis seal kus teised sõidavad 50 alas 30'ga ,sõidan mina juba 10-20'ga :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.08.2010 14:14 

selle liiklemis kiirus kohapealt niipalju et LE-s kirjas et liiklemis kiirus vali vastavalt teeoludele, antud teel oli 30 väga optimaalne minuarust(kohati liigagi kiire hoog juba), ja rivi ka taha ei tekkinud, pigem vajusin eestära vaikselt. Muidu mul kõik autod olnud madalduse ja jäikusega niiet oleks ma seal oma tavaautoga liigelnud täna(see keevituses hetkel) siis oleks mul kiirus rahulikult ca 10 old vast 8) kui mitte poleks teetöid nähes otsa ringi keeranud ning teist teed otsinud. Ning süü et kivi sain oli ainult minu tegelikult seaduse poolest, kuna ise ronisin liiklusesse ja ei kirjutand teise numbrit üles et kaebus esitada ja teetõid teostavalt firmalt tuli välja nõuda. Aga no kus on viisakus, krt ta nägi ilusti et talt kivi lendas(lendas autost kõvasti ettepoole ja suure kaarega) ja mul tuletükid nagu ilutulestik lendas igasilmakaares. kusjuures tegu oli ainsa autoga mis tuli hea hooga vastu, teised ikka roomasid ja slaalomitasid ümber aukude ja küngaste vaikselt. Igatahes, olgu, räägitud mis juhtus ja välja elatud end :rokib

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.08.2010 14:19 
Moderator
Kasutaja avatar

See peab ikka erilise kullipilguga olema, kes enda rataste alt lendavaid kive näeb/jälgib.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.08.2010 14:21 

Nägin unes ,et Jeremy Clarkson ostis mu buumeri 23k'ga ära.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.08.2010 14:33 
Kasutaja avatar

Ruc1990 kirjutas:
selle liiklemis kiirus kohapealt niipalju et LE-s kirjas et liiklemis kiirus vali vastavalt teeoludele, antud teel oli 30 väga optimaalne minuarust(kohati liigagi kiire hoog juba), ja rivi ka taha ei tekkinud, pigem vajusin eestära vaikselt. Muidu mul kõik autod olnud madalduse ja jäikusega niiet oleks ma seal oma tavaautoga liigelnud täna(see keevituses hetkel) siis oleks mul kiirus rahulikult ca 10 old vast 8) kui mitte poleks teetöid nähes otsa ringi keeranud ning teist teed otsinud. Ning süü et kivi sain oli ainult minu tegelikult seaduse poolest, kuna ise ronisin liiklusesse ja ei kirjutand teise numbrit üles et kaebus esitada ja teetõid teostavalt firmalt tuli välja nõuda. Aga no kus on viisakus, krt ta nägi ilusti et talt kivi lendas(lendas autost kõvasti ettepoole ja suure kaarega) ja mul tuletükid nagu ilutulestik lendas igasilmakaares. kusjuures tegu oli ainsa autoga mis tuli hea hooga vastu, teised ikka roomasid ja slaalomitasid ümber aukude ja küngaste vaikselt. Igatahes, olgu, räägitud mis juhtus ja välja elatud end :rokib

Oled aastast 2006 töötu,sul on kaks autot ja laps,ning j6uad veel autot lasta kuskil teeninduses keevitada,aga 400kr esituld ei raatsi osta :kill

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 5636 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 134, 135, 136, 137, 138, 139, 140 ... 376  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 16 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis