Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 11.05.2025 02:38

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 5636 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 135, 136, 137, 138, 139, 140, 141 ... 376  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? Elame ennast välja 2010.
PostitusPostitatud: 27.08.2010 14:45 

Ega kõik autod sierrad pole, millele uue tule 400'ga saab...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.08.2010 14:54 

Pohlamoos19 kirjutas:
Ruc1990 kirjutas:
selle liiklemis kiirus kohapealt niipalju et LE-s kirjas et liiklemis kiirus vali vastavalt teeoludele, antud teel oli 30 väga optimaalne minuarust(kohati liigagi kiire hoog juba), ja rivi ka taha ei tekkinud, pigem vajusin eestära vaikselt. Muidu mul kõik autod olnud madalduse ja jäikusega niiet oleks ma seal oma tavaautoga liigelnud täna(see keevituses hetkel) siis oleks mul kiirus rahulikult ca 10 old vast 8) kui mitte poleks teetöid nähes otsa ringi keeranud ning teist teed otsinud. Ning süü et kivi sain oli ainult minu tegelikult seaduse poolest, kuna ise ronisin liiklusesse ja ei kirjutand teise numbrit üles et kaebus esitada ja teetõid teostavalt firmalt tuli välja nõuda. Aga no kus on viisakus, krt ta nägi ilusti et talt kivi lendas(lendas autost kõvasti ettepoole ja suure kaarega) ja mul tuletükid nagu ilutulestik lendas igasilmakaares. kusjuures tegu oli ainsa autoga mis tuli hea hooga vastu, teised ikka roomasid ja slaalomitasid ümber aukude ja küngaste vaikselt. Igatahes, olgu, räägitud mis juhtus ja välja elatud end :rokib

Oled aastast 2006 töötu,sul on kaks autot ja laps,ning j6uad veel autot lasta kuskil teeninduses keevitada,aga 400kr esituld ei raatsi osta :kill

Seepärast polegi plekki et osta uut tuld jälle, aga no mis teha, peab.. tundub et eestis kaasreisijapoolset tervet bosh tuld pole säilinud ühtegi, aint juhipoolsed. Auto pole teeninduses keevituses, tuttava, endise ralisõitja, meeskonna tehniku, ning präeguse laevakere meistri juures, usaldan teda rohkem kui teenindust kui aus olla(kvaliteedi suhtes vähemalt),,, Juhuotsasi vahest ikka tilgub, ning sealt sai ka põhi masin hangitud, (sa peaks ka EFSK kaudu teadma mind), kuid nigel seis suht koguaeg. Cabrio sai rohkem madala hinna ning huvipärast hangitud(nö, raha seisma pandud)..
Muidu mingit tundamtu nimega tuld pakuti jam 500.- eest(regullita, ning vist isegi e märgistuseta), bosh tuld eestist hetkel pole leidnud veel.. paar inimest õhtupoole vaatavad oma varuosadoonoritelt, aga see ka kogu lootus.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.08.2010 15:10 

analyzethis kirjutas:
kui mingi peaks kusagil 30 alas nt suurema kiirusega mööda sõitma ja mulle aknasse mingi ämbliku tekitama,siis jätaks nr meelde ja helistaks miilitsasse kohe.

Noh taoline juhus peres olnud, kus vana Toyota kastika ront lendas 70 alas ca 100'ga paremalt poolt teepervest mööda, niiet kivi aknasse lendas. Kõne politseisse ning auto peatati kinni, aga kuna tõendada ei saanud siis nii asi jäigi. Küll oli kutil terve kast kas mingit sala või varastatud kütet täis niiet päris puhtalt ta siiski ei pääsnud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.08.2010 17:14 
Kasutaja avatar

Tra mis ahv disainer ehitas geneka sisse vaakumpumba sõiduautol?selle italiano lööks küll maha.
Genekas jooksis laiali,mootori õli käib kah läbi geneka,seda ilmselt eriti sees ei ole

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.08.2010 20:29 
Kasutaja avatar

Kui suur on tõenäosus, et mul võetakse load ära ? Nimelt sain nüüd jälle kiiruseületamise eest trahvi. Sõitsin linnas 30+-3 üle.
Olin väga väsinud ja pidin öösel ühed sõbrad hollivuudi viima. Endal kerge gripp ja enesetunne ei olnud parim. Kõik foorid vilkusid ja hetkeks ei saanud muhvigi aru. Järsku märkasin kanalisatsiooniluuki, et sellest mööda põigata lisasin hetkeks gaasi ja mida näen, keegi jookseb teele. Noo persse küll.. hakkab jälle pihta oli sel hetkel ainuke mõte. Veeti siis autosse ära ja sattusin ikka väga koiniva politsei otsa. Algul öeldi ,et 900kr kohe ära. Ma olin sellega nõus täpselt sinna maani kui küsiti ,et kas eelnevaid rikkumisi on. Kahjuks üks teise astme kiirus oli veel all 25km üle. Pärast seda jutt kohe muutus, summa, millest jutt käima hakkas oli mitte vähem kui 5000kr. Lõpuks ütles ,et talle tundub ,et ma ei õpi ja teeb maksimumi ära, sest ta sattus segadusse kui küsisin makse pikenduse kohta. Noo okei, võtame siis tavamenetluse. Poliiisia rääkis ,et siis lähevad arvatavasti load mul kuuks või kuskil nii hoiule. Peaksin kirjutama patukahetsuskirja vms, et ehk see päästab mind. On kellelgi sarnaseid kogemusi, ilma autota ma lihtsalt ei saa. Pean koolis ja tööl käima... Noo masendus tuleb peale, tee veel teistele teeneid..

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.08.2010 20:59 
Kasutaja avatar

korduv rikkumine tähendab seda, et automaatselt oled sa pidev liiklusrikkuja. Kuna polnud ka kõige sõbralikum patrull, siis võid vabalt 1 kuu jalamees olla. See, et sa haigena hollivuudi tüürisid ei ole kergendav asjaolu.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.08.2010 21:41 
Kasutaja avatar

+30km/h ei juhtu ka just kogemata :D

Aga mis juhtus mis juhtus, sain tunniplaani teada mis järgmisest nädalast kehtima hakkab.. aasta esimene päev algab 10 tunniga :rokib

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.08.2010 22:06 

Pohlamoos19 kirjutas:
Tra mis ahv disainer ehitas geneka sisse vaakumpumba sõiduautol?selle italiano lööks küll maha.
Genekas jooksis laiali,mootori õli käib kah läbi geneka,seda ilmselt eriti sees ei ole

enamus japsidel samamoodi vaakumpump geneka küljes, eks ta paras nuss ole kui lekkima hakkab ja õli genekasse pääseb

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.08.2010 22:11 
Kasutaja avatar

Mul jooksis laager laiali :kill genekas ilmselt ise terve,nelja poldiga käib pump geneka külge

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.08.2010 22:58 
Kasutaja avatar

ladafan kirjutas:
Kui suur on tõenäosus, et mul võetakse load ära ? Nimelt sain nüüd jälle kiiruseületamise eest trahvi. Sõitsin linnas 30+-3 üle.
Olin väga väsinud ja pidin öösel ühed sõbrad hollivuudi viima. Endal kerge gripp ja enesetunne ei olnud parim. Kõik foorid vilkusid ja hetkeks ei saanud muhvigi aru. Järsku märkasin kanalisatsiooniluuki, et sellest mööda põigata lisasin hetkeks gaasi ja mida näen, keegi jookseb teele. Noo persse küll.. hakkab jälle pihta oli sel hetkel ainuke mõte. Veeti siis autosse ära ja sattusin ikka väga koiniva politsei otsa. Algul öeldi ,et 900kr kohe ära. Ma olin sellega nõus täpselt sinna maani kui küsiti ,et kas eelnevaid rikkumisi on. Kahjuks üks teise astme kiirus oli veel all 25km üle. Pärast seda jutt kohe muutus, summa, millest jutt käima hakkas oli mitte vähem kui 5000kr. Lõpuks ütles ,et talle tundub ,et ma ei õpi ja teeb maksimumi ära, sest ta sattus segadusse kui küsisin makse pikenduse kohta. Noo okei, võtame siis tavamenetluse. Poliiisia rääkis ,et siis lähevad arvatavasti load mul kuuks või kuskil nii hoiule. Peaksin kirjutama patukahetsuskirja vms, et ehk see päästab mind. On kellelgi sarnaseid kogemusi, ilma autota ma lihtsalt ei saa. Pean koolis ja tööl käima... Noo masendus tuleb peale, tee veel teistele teeneid..

Sõber lasi politsei eest ära autoga, 50+üle. Kirja läks siiski küll kiiruse ületamine. Sai 3 või 6kkri trahvi ja load jäid alles.

Aga eile lõin näpu, mutrit lahti keerates, töö juures ära, nii et nüüd suur verevalum küüne all ning valu on ka päris jube sellise pisikese asja peale.
Deeemmm...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.08.2010 00:59 

Siller kirjutas:

Aga eile lõin näpu, mutrit lahti keerates, töö juures ära, nii et nüüd suur verevalum küüne all ning valu on ka päris jube sellise pisikese asja peale.
Deeemmm...

Sarnane teema siin, valutas päris mitu päeva korralikult. Mul jäi väike näpp ühe tööriista vahele ning terve küüs on must, imeliku kuju on ka võtnud(nagu rulli tahaks end keerata veidi). Ei teagi nüüd, peab vist ootama kuni ise maha viskab selle pealt :think

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.08.2010 04:21 
Kasutaja avatar

Koledad kilomeetrid said maha sõidetud- vedasin peolisi edasi-tagasi
Parklas ootasin, millal järgmise ringi rahvas peale tuleb, samas parklas 3 värvides politseiautot + buss+ eravärvides buss.
Iseenesest suuremat sorti liikluseeskirjade rikkumine käis seal- kes paugutas 30 alas põhjagaasiga, kes asulas udukatega jne jne jne ja mida politsei tegi? Eravärvides buss vedas helkuriteta jalakäijaid kohale, pisteti autosse, 300 eeqne helkur ja järgmine bussitäis. Muu neid ei paistnud huvitavat. Mitte, et helkurita liiklejaid ei peaks seadusekuulekusele suunama, aga no...
Krt ja jube udu on õues :err

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.08.2010 13:52 
Kasutaja avatar

Magasin 12h järjest :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.08.2010 15:13 

magasin 16 tundi järjest

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.08.2010 16:21 
Kasutaja avatar

Magasin... ahh ei krt ei maganudki ju, sorri :kill

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 5636 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 135, 136, 137, 138, 139, 140, 141 ... 376  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 5 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis