ladafan kirjutas:
Kui suur on tõenäosus, et mul võetakse load ära ? Nimelt sain nüüd jälle kiiruseületamise eest trahvi. Sõitsin linnas 30+-3 üle.
Olin väga väsinud ja pidin öösel ühed sõbrad hollivuudi viima. Endal kerge gripp ja enesetunne ei olnud parim. Kõik foorid vilkusid ja hetkeks ei saanud muhvigi aru. Järsku märkasin kanalisatsiooniluuki, et sellest mööda põigata lisasin hetkeks gaasi ja mida näen, keegi jookseb teele. Noo persse küll.. hakkab jälle pihta oli sel hetkel ainuke mõte. Veeti siis autosse ära ja sattusin ikka väga koiniva politsei otsa. Algul öeldi ,et 900kr kohe ära. Ma olin sellega nõus täpselt sinna maani kui küsiti ,et kas eelnevaid rikkumisi on. Kahjuks üks teise astme kiirus oli veel all 25km üle. Pärast seda jutt kohe muutus, summa, millest jutt käima hakkas oli mitte vähem kui 5000kr. Lõpuks ütles ,et talle tundub ,et ma ei õpi ja teeb maksimumi ära, sest ta sattus segadusse kui küsisin makse pikenduse kohta. Noo okei, võtame siis tavamenetluse. Poliiisia rääkis ,et siis lähevad arvatavasti load mul kuuks või kuskil nii hoiule. Peaksin kirjutama patukahetsuskirja vms, et ehk see päästab mind. On kellelgi sarnaseid kogemusi, ilma autota ma lihtsalt ei saa. Pean koolis ja tööl käima... Noo masendus tuleb peale, tee veel teistele teeneid..
Sõber lasi politsei eest ära autoga, 50+üle. Kirja läks siiski küll kiiruse ületamine. Sai 3 või 6kkri trahvi ja load jäid alles.
Aga eile lõin näpu, mutrit lahti keerates, töö juures ära, nii et nüüd suur verevalum küüne all ning valu on ka päris jube sellise pisikese asja peale.
Deeemmm...