Hapnik kirjutas:
Plussiks veel kindel tööaeg (ei ole seda ohtu, et nv ja õhtud perega koos veetmise asemel tööl veedad.
mul on tänagi 50:50 võimalus, et ülemus tõmbab kõne peale ja käsib töölt läbi käia. Veel sitem on nendel, kes käivad kuskil vahetustega jobutööl, kus liinid kunagi ei seisku. Nendest muidugi pole mingit oma bisnesi loomist ka oodata. Kui pea ei lõika, siis keha kannatab.
acx sõidab praeguse tarbimiskultuuri lainel niikauaks kuni seda on. Järjekord on uksest välja ja ümber kvartali, praegu tuleb kogu raha kokku roobitseda, selle eest juudikulda osta ja siis kui masu-täpe-pupu tuleb, naerda inimeste üle, kellel on ainult liisingu-laenuvarad. Isegi kui pangad ei jõua neid kõiki inimestelt välja nõuda nagu acx ennustas, siis pole need juriidiliselt nende omad, mis nullib nende leivarahaks müümise võimalused.
järgmise masuga on see, et see võiks võimalikult kiiresti tulla. Sest mida rohkem seda edasi venitatakse, seda rängem see tuleb. Kõige rohkem kannatavad muidugi tavainimesed. Üht asja ei tohi aga unustada, süüdi ei ole asjas riigid ega pangad, vaid inimesed. Random Hero pank laenab acx pangale miljoni ja acx Bank laenab Random Hero pangale miljoni. Mõlemal on nüüd miljon arvel ja miljon võlga. Kiidame ennast hea majandusaasta eest, võtame kõik dividendidena välja ja joome maha. Kui maksuamet vms tuleb, siis näitame, et kõik on JOKK, mina jõin ainult raha maha, mis ma ise laenasin, kohe maksan tagasi kui ma oma võlad olen kätte saanud. Tänapäeva majanduses jääb 3 võimalust:
1:kuulutan pankroti välja ja naeran oma dividenidkuhja otsas.
2: riik annab acx'ile mulle laenatud miljoni tagasi ja mulle miljoni abirahaks, et ma saaks oma äri jätkata
3. kõik osapooled laenavad uuesti teineteisele, JOKK, tasuta raha, meie võlad on kuskil võlakirjades, mille eest vastutavad kõik teised peale meie.