aivo28 kirjutas:
Tsiteeri:
Kui sul jääb trahv maksmatta, siis minu teada see võgnevus kestab kauem ja haigekassat nad omale siis ei, pangast laenu ka ei saa.
kui ka mingi miinimumpalga omale saavad, siis midagi sellest ikka maksavad ära ja pangast laenu ikka ei saa ega liisingut, pluss sellele firmale võib maksuamet selga lennata musta palga kahtluses, nad ka teavad juba mis toimub.
kle pangast ei saa enivei laenu,kui sul ametlikku sissetulekut ei ole. tööl saab käiia ka nii,et naine on paberite järgi tööl aga sa ise näiteks reaalselt teed seda tööd. ja teiseks ei pea alati olema kuskil firmas tööl,saab ka ise asja ajada.
katsu nüüd süsteemist natuke üle/mööda vaadata. kõigi inimeste jaoks ei ole politsei jumal,vaid lihtsalt aegajalt jalgu tekkiv tüütu piniseja. sa part nagu oleks kõva usumees või karmi ema käe all ilma isata kasvand,pedantliku korra ohver?
vaata, haigekassat sa omale siis ei saa ega pensioni.
Politsei ei ole tüütu piniseja, vaid korra tagaja, jumal kohe kindlasti mitte, sinu suhtumist arvestades ei imesta, miks trahvide vastu oled, ei saa ju enam rullnokatseda.
Nagu ma ka enne ütlesin, politsei üle virisevad ikka need, kes ise rikkujad on ja enda niksimiseks politsei poolt täiega põhjust annavad.
Kui liikluses olukord ei parane, siis ma ei imestaks, kui tõesti varsti politseikooli astuksin:P