Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 02.05.2025 23:07

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 401 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 27  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: AS Eesti Politsei aktsiad tõusid
PostitusPostitatud: 29.12.2008 15:16 
Moderator
Kasutaja avatar

Hea näide? Ei ole ju. Seger ongi ehtne näide, et sellisele ei mõju trahvid ega ka inimelud. Tüüp oli peale 3 laibaga põhjustatud avariid veel täis peaga roolis. Sellise jaoks võib trahv olla kasvõi 100 000, ikka sõidab ju.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.12.2008 16:23 
Kasutaja avatar

part1 kirjutas:
mööda sõidetakse nagunii ja kui libedad teeolud on ja pannakse siis matsu piirkiiruse täis sõitmise eest, siis on ka avarii põhjusels liig suur kiirus, ehk siis teeoludele mittevastav kiirus.
kui seal laubaka paned, saad karistada hooletu juhtimise eest.
Ega liiga suur kiirus ei ole ainult märgil näidatust üle sõitmine.
Politsei on aastaid korrutanud, valige teeoludele vastav kiirus.

Seda ma ju öelda tahtsingi - mööda jäädakse niikuinii sõitma ja "teeoludele vastava kiiruse" ületamise eest ei hakata ilmselt kunagi trahvima, seega heade teeoludega maanteel 90 alas 100-ga sõitjate täie rauaga trahvimist ühegi valemiga "liiklusohutuse parandamiseks" nimetada ei saa.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.12.2008 16:33 

mkb kirjutas:
Ise olen ka ühe debiilse roolijoodiku pärast 110-125 km/h pealt 4 tammepuud ramminud autos olnud. Distsiplineeris ikka tohutult see litakas, turvavöö koguaeg peal ja vaatan ka kelle autosse istun. Vanal võeti load ära, 2000-3000.- trahvi. Hiljem jäi uuesti vahele ja jälle mõni kilo trahvi :? . Kinni tuleks panna.
Linnades pidi asi rahulikum olema, aga maakohtades lollimaja. Kaks konstaablit tegid võidu trahve, et kes uue Superbi saab :? . Sai see, kes ei tee väljagi, et tema tuttav istub purjus peaga rooli, hoopis lehvitab takka. Käis politsei autoga saunas, lakkus õlut ja sõitis koju. Aga mine sa midagi ütlema, saad kohe 180.- millegi eest.
Pinda käibki see, et noritakse udutulede jms pärast kui, endal samamoodi põlevad. Eriti ässad on veel siis, kui mingi naissoost praktikant kõrval istub. Siis lahmitakse trahve nii kuidas juhtub.

Ma ei taha närida, aga see pidi ikka eriti kidur tammevõsa olema :o
Ma olen näind tammepuud, kuhu sõitis kaubik 80ega kympi, ja puul oli koorekahjustus aint. Selleks, et 4 korralikku tamme maha niita, pead sa 400ga tangiga sõitma vist või kytserongi rööbastelt maha veeretama....isegi siis oleks kahtlane....aga hea et tervis korras :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.12.2008 16:41 
Kasutaja avatar

ei taha ka norida, aga kirjas ju, te rammis 4-a tammepuud, mitte ei niitnud neid juurelt :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.12.2008 16:51 
Moderator
Kasutaja avatar

Ei taha ka norida aga siis pidi ikka pikk auto ja sirge rivi puid olema :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.12.2008 17:02 

parandage mind, kui ma nüüd mõnede mõttekäigust valesti aru saan :lol siin väidetakse, et need kes liiklust korduvalt rikuvad neile ei loe trahvid ka. mhmm, võib olla õige.
aga siit edasi? mis nendega teha siis kes korduvalt kiirust ületavad? Trahvid ju neile ei mõju. Järelikult seda pole mõtet teha?
Vangi panna? Millal? Kust me teame millal või kas üldse inimesele trahv mõju avaldab? Kas siis kui inimene on kellegi surnuks sõitnud või siis kui inimesel on mingi arv kiiruse ületamisi? nt 3?

minu arvamus on ikkagi see, et nendele "kellele trahv ei mõju" tuleb nii kaua taha panna kuni hakkab mõjuma. ja trahvid võiksid teatud rikkumiste arvu puhul kasvada kordades. Sõidad eest ära, jääd vahele, saad veel suurema litaka. nii kaua kuni ego maa peale tuuakse

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.12.2008 18:50 
Kasutaja avatar

aivo28 kirjutas:
inimesi,kes oma igapäevast leivaraasukest ametlikult tööl käiies teenivad,se ehk tõesti harib.

tean paari inimest,kes omi asju ilma riigile makse maksmata ajavad,ametlikult töötud. ühel oli trahvikonto miski 70k suvel. arvake ära,kas nad maksavad neid, ja kas neid huvitab see :D tol korral tyybi juttu kuuldes tekkis küll tunne,et miks kurat siukstega miskit ette ei võeta, praegu aga peab ütlema,et isegi kadestan selliseid.

ja 1,5 aasta pärast trahvid kustutatakse :beer

Kui sul jääb trahv maksmatta, siis minu teada see võgnevus kestab kauem ja haigekassat nad omale siis ei, pangast laenu ka ei saa.
kui ka mingi miinimumpalga omale saavad, siis midagi sellest ikka maksavad ära ja pangast laenu ikka ei saa ega liisingut, pluss sellele firmale võib maksuamet selga lennata musta palga kahtluses, nad ka teavad juba mis toimub.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.12.2008 18:53 
Kasutaja avatar

tfr kirjutas:
part1 kirjutas:
mööda sõidetakse nagunii ja kui libedad teeolud on ja pannakse siis matsu piirkiiruse täis sõitmise eest, siis on ka avarii põhjusels liig suur kiirus, ehk siis teeoludele mittevastav kiirus.
kui seal laubaka paned, saad karistada hooletu juhtimise eest.
Ega liiga suur kiirus ei ole ainult märgil näidatust üle sõitmine.
Politsei on aastaid korrutanud, valige teeoludele vastav kiirus.

Seda ma ju öelda tahtsingi - mööda jäädakse niikuinii sõitma ja "teeoludele vastava kiiruse" ületamise eest ei hakata ilmselt kunagi trahvima, seega heade teeoludega maanteel 90 alas 100-ga sõitjate täie rauaga trahvimist ühegi valemiga "liiklusohutuse parandamiseks" nimetada ei saa.

Täie rauaga selliseid ei trahvitagi.
mis puutub sellesse, kui keegi ei õpi, siis see avaldub ju korduvates kiiruseületamistest.
trahv suurenebki siis, aga trahv ja ka vanglakaristus võiks tulla pikkamisi, kui ikka kiiruseületamisi on piisavalt juba.
eriti hästi võiks vangla tulla siis, kui trahvi ei maksta.
mingi sunnitöö võiks ka olla, eks see kõik vajab raha jälle, kuid sunnitööga saaks riik ehk natuke raha tagasi, see ju ilma palgata.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.12.2008 18:55 
Kasutaja avatar

Blacku kirjutas:
Hea näide? Ei ole ju. Seger ongi ehtne näide, et sellisele ei mõju trahvid ega ka inimelud. Tüüp oli peale 3 laibaga põhjustatud avariid veel täis peaga roolis. Sellise jaoks võib trahv olla kasvõi 100 000, ikka sõidab ju.

Seger oli hea näide, et kiirus põhjustab õnnetusi. Kuid Segeri suguste vastu aitab vangla õnneks ta saigi 7,5 aastat vanglat, kahjuks saab ta mingi 3-4-ga välja, kui ta just edasi ei kaeba:(

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.12.2008 19:08 
Kasutaja avatar

kaabakaz kirjutas:
Ma olen nõus isegi maksma, kui part1 vait jääb

Kui sind huvitab siis mu unistus on politseinik olla ja rikkujaid niksida täiega:)
Paraku, ei hakka ma selle ametiga mässama ja jätangi selle unistuse tasemele, teie õnn rikkujad:)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.12.2008 19:09 
Kasutaja avatar

aivo28 kirjutas:
Tsiteeri:
Kui sul jääb trahv maksmatta, siis minu teada see võgnevus kestab kauem ja haigekassat nad omale siis ei, pangast laenu ka ei saa.
kui ka mingi miinimumpalga omale saavad, siis midagi sellest ikka maksavad ära ja pangast laenu ikka ei saa ega liisingut, pluss sellele firmale võib maksuamet selga lennata musta palga kahtluses, nad ka teavad juba mis toimub.

kle pangast ei saa enivei laenu,kui sul ametlikku sissetulekut ei ole. tööl saab käiia ka nii,et naine on paberite järgi tööl aga sa ise näiteks reaalselt teed seda tööd. ja teiseks ei pea alati olema kuskil firmas tööl,saab ka ise asja ajada.

katsu nüüd süsteemist natuke üle/mööda vaadata. kõigi inimeste jaoks ei ole politsei jumal,vaid lihtsalt aegajalt jalgu tekkiv tüütu piniseja. sa part nagu oleks kõva usumees või karmi ema käe all ilma isata kasvand,pedantliku korra ohver?

vaata, haigekassat sa omale siis ei saa ega pensioni.
Politsei ei ole tüütu piniseja, vaid korra tagaja, jumal kohe kindlasti mitte, sinu suhtumist arvestades ei imesta, miks trahvide vastu oled, ei saa ju enam rullnokatseda.
Nagu ma ka enne ütlesin, politsei üle virisevad ikka need, kes ise rikkujad on ja enda niksimiseks politsei poolt täiega põhjust annavad.
Kui liikluses olukord ei parane, siis ma ei imestaks, kui tõesti varsti politseikooli astuksin:P

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.12.2008 19:30 

defineeri praegune palgatase. Minu arust yletab purjuspeaga sõitmise eest sadav trahv suure tõenäosusega eesti keskmise 1kuu palga, mis on ikka sigasuur, ehk siis tavainimesel polegi võimalik seda maksta ära, ilma et pere nälga jääks. Loomulikult pole vaja purjus peaga sõita, aga purjus peaga sõitmisel ja purjus peaga sõitmisel on vahe.( ma ei õigusta seda, vaid pigem taunin, aga eesmärk on ju ikkagi, et Riik saaks raha kätte, mitte ei tehtaks mingeid ulmesuuri numbreid paberil aga pangakonto seis on kasin.) Ma kujutan ette, et distsiplineeriks ehk see, kui saaks 1e kord hoiatuse, aga et märgitakse ka trahv, mis nt on aktiivne 6 kuud või 1 aasta, et kui teist korda jääd vahele, saad reaalselt eelmise trahvi ja lisaks ka viimase rikkumise eest, mis on nt aktiivne samuti 6 kuud ja uuesti sama rikkumise vastu eksides on konkreetne kongi minek. See distsiplineerib võib öelda. Mitte see, et inimesed pablavad, et äkki saavad nyyd 4 korda suurema litaka, kui linna sissesõidul ei pand blokke ja lendasid 65ega läbi 50 märgi, jalg kergelt piduri peal...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.12.2008 19:43 
Kasutaja avatar

Minu eesmärk politsienikuna ei oleks kellelegi keerata, mõni on ikka puhta loll. Minu eesmärk oleks rikkujad korrale kutsuda, et asi paraneks, et tekiks politsi ees hirm ja teda austataks.

Teine asi, miks peaks linnamärgi ees blokki panema? Kohe, et mõni idioot ei oska sõita. Enne linna lased jala gaasi pealt maha kenasti ja kiirus tuleb sujuvalt ökonoomselt alla ja keegi ei saa trahvi.
Pealegi, enne linna märki on tavaliselt 70 märk.

Kle vaevalt teil seda musta raha niipalju võtta on nagu haigla tahab, veel enam et haige olles raha juurde ei tule, haiguslehe raha ka ei saa, ühesõnaga see mustalt töötamine maksab kätte, lollid kes aru ei saa.
Miinimumpalgaga saab jah tööle, aga siis hakka riik ikkagi mingit oma osa sealt võtma ja firma, kelle palgal oled võetakse liistule maksuameti poolt musta palga kahtluses, ega nad ka lollid pole, kui ikka ehitusfirma maksab miinimumpalka on asi selge, õnneks paljud ehitusfirmad ei olegi sellepärast nõus enam miinimumpalka maksma, sest maksuamet kaelas kohe.

kuulge paljud firmad sul töötajate jaoks on laene nõus võtma, veel enam, kui töötaja pole ametlikult tööl ja saab iga kell minema jalutada.On ka teisi kohti, kuid seal tavaliselt on ametlik palk ka küllaltki paras.
Olgem nüüd normaalsem, normaalne pereinimene või normaalselt elada tahtev inimene ei hakka siin riigile võlgu olekuga mässama ja ilma ametliku palgata, tema maksab oma trahvid ära ja ei ületa enam kiirust.
Üldiselt jääb neist musta palga maksjaid järjest vähemaks.
Ka musta palga maksmikohti jääb vähemaks, nagu seda on tihti ehitajaamet.

Rääkige, mis te tahate, rääkida on tore aga reaalsus on miskit muud, trahvid mõjuvad, seda on juba sellest kisast siin näha, kui nad ei mõjuks siis te ei kisaks siin nii.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.12.2008 19:50 
Kasutaja avatar

Segan vahele, sry, aga hr Part, kui vana sa oled ?

Kangesti meenutab mulle see komejant üht videot: "Isa soovitusel"

Tsiteeri:
Minu eesmärk politsienikuna ei oleks kellelegi keerata, mõni on ikka puhta loll. Minu eesmärk oleks rikkujad korrale kutsuda, et asi paraneks, et tekiks politsi ees hirm ja teda austataks.
:lol

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.12.2008 20:08 
Kasutaja avatar

ViktorT kirjutas:
Segan vahele, sry, aga hr Part, kui vana sa oled ?

Kangesti meenutab mulle see komejant üht videot: "Isa soovitusel"

Tsiteeri:
:lol

Ei pea vääriliseks seda infot sulle jagada, kuid ei saa mitte aru, milles probleem? Ma aus kodanik, kes soovib korda hoida ja tagada.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 401 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 27  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 6 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis