kaabakaz kirjutas:
ViktorT kirjutas:
Hardy-hard kirjutas:
Tehnikale on vastav õppus ja võin veel lisada, et tehnika on väga moodne ja huvitav. Mis seal täpselt on, on juba sõjasaladus.
See lause võiks naljarubriiki kuuluda

Tema põhjenduseks on see, et ta on juba keskealine, arvatavasti pole sõjaväes käinud (vaadates, kuidas võlgade eest üle mitme lombi joosti) ja kui on, siis käis seal aastaid tagasi, kui tehnika oli kõvasti vanem.
Kokkuvõttes võiks mõni mees ise sinna naljarubriiki kuuluda...
Endal oli ka plaanis minna, kuid enamus, keda ma tean on sealt poolepealt lestad teinud, sest suur osa ajast on mõttetu passimine. Eriti jäi meelde, kui üks sõber tahtis ise juba päris kangesti väkke minna. Paraku tuli ta sealt mõne kuu pärast tagasi ja ütles, et pointless.. Nüüd ei teagi, teised plaanid tehtud ja nagu mu postitustest järeldada võite, siis arstlikus ei tohiks ka probleemi tulla.
Oskab siis keegi öelda, kas arstlikuga saab midagi ette võtta, kui pole võimalust sellel kuupäeval minna- ehk saab pikendust või midagi?
Nali seisneb aga 20-40 aastat vanas sõjatehnikas, mis peaks nagu sõjasaladus olema, KELLE ees see saladus olema peaks ? Jah, tavakodaniku ees
Või äkki vene luure eest ?
Ja kaabak, sa unusta mu võlad ära, 100K ei ole see summa mille pärast kuhugi joosta krdi kloun !
Respekki mehed siin foorumis võlgnevad sadu tuhandeid ja viitavad maksuhalduri ja kohtutäituri poole näpuga !
Kui mu eraelu nii kangesti huvi pakub, siis võid mulle postkasti kirjutada