InterFace kirjutas:
olen sõitnud aygoga ja tean väga hästi mida räägin.
samuti "300ne bmw" on liiga üldistav. näiteks minu oma tühimass on 1485kg. lisa sinna inimene või inimesed ja muu kaasas olev träni ja tulemuseks on rohkem kui a´la toyota avensis või mis iganes keskklassi auto.
hahhhh kirjutas:
Äkki kolid siis juba kuhugi agulikanti elama. Jääb rohkem raha alles, et endale veel janusem auto osta. Ehk saad siis isegi 750-ga sõidetud? Sul on küll prioriteedid "paigas". Enne sõidan enda suure ja januse autoga kui elamispinda soetama hakkan?
Vist hakkan juba aru saama mis masti inimesega tegemist. Natukene lihtlabane suhtumine tundub minu silmis.
Aga põrista siis enda suure diiselmootoriga edasi. Pole ime, et su läbisõidud nii suured kui ennast nii lõbustamas käid.
Paistab , et sa ei saa ikka midagi aru või siis ei oska lugeda. Mida ma sinna agulisse kolin kui ma elan väga ilusas korteris? Miks ma peaks janusemat autot ostma kui ma just kirjutasin , et üldse ei kisuks mingi 4 liitrise bensuka poole ja mis otsast on mul SUUR diiselmootor? 2.5ne ja liigub väga reipalt tänu sellele , et ühtteist timmitud. suvisel ajal maanteekulu 5.5 kanti ja linnas ca 8. Piisavalt öko.
Ja palun tee mulle selgeks mis on valesti selles, et ennast ja naist "lõbustamas" käin kas mööda eestis või teistes riikides ringi sõites ja igalpool käies-olles-telkides-või mida iganes tehes? Või peaksin ma neljapäeva õhtuti draama teatris selleasemel käima , sest see on ainuõige?
Sa oled ikka väga kahtlane tont , ausõna

Müü oma aygo maha ja osta selle eest 50 aasta ühistranspordi kuukaart - hoiad veelrohkem küttelt kokku ja pole liisingut kah kaelas. finantsvabadus!
Poleks arvanud, et Teie sellist madalalaubalist juttu ajama hakkate, ise Bmw klubis tegev inimene jne
Suve autoks on mul selline:
http://fotoalbum.ee/photos/SportEdition ... e=2&seek=0 ja selline:
http://fotoalbum.ee/photos/SportEdition/sets/533419 bemar.. miks ma nendega aga nii vähe sõidan on just nimelt see, et Bmw marki kisuvad alla sellise jutu ja tegevusega inimesed..
Bmw on (minuarvates) üks õnnestunumaid automarke, kõik on super, aga samas kehtib väga hästi lause - kõik bmw omanikud pole debiilikud aga kõigil debiilikutel on Bmw
Äärmustest äärmustesse vaadetega... mina sõidan Bmw-ga ja olen parem inimene
Toyota Aygo, Peugeot 107 ja Citroen C1 on väga head autod, ise liiklen neist komest igapäevaselt Citroeniga ja kõikjal on käidud, sees on ruumi toredasti.. ei pea pidevalt jalgu sirgeks laskma.. ei ela nii kaua autos, et kangeks jään
Samuti see jutt, et elame ühe korra ja milleks sellise risuga ennast vaevata jne... ma julgen öelda, et äärmiselt heade sõiduomadustega on see väike auto, võtab vähe kütust ja on mõnusalt kerge minekuga
Siinkohal pean veel kordama, et linnas jäävad ette pigem just mingid mankid, kes on otsustanud oma 2 tonni kaaluva autoga 12l/100 kütte kulu kombineerima hakata
Normaalne mees saab ka väikse autoga kõik sõidud tehtud jne( ei pea muidugi, aga on võimalik.. s.t pole vaja alavääristada ).. alaväärsuskompleksiga inimesed ei saa sellise autoga muidugi sõita, äkki mingi tont kõrval oma Bemaris irvitab..
Siin kohal muidugi on ka see, et irvitatakse sageli arvamusel, et väikse auto roolis istub inimene, kes ei soovi rusikaid käiku lasta.. aga juhtub ka seda, et väikse auto roolis istub inimene, kellel pole midagi selle vastu, et ühel nokal nägu korraldada
Sellist tüüpi juhus on täitsa olemas, kuigi veidi teises valdkonnas.. nimelt isa sõitis kunagi rolleriga ja üsna pea hakkas linnas üks isane ilma mingi põhjuseta provotseerima ja paukuma.. saades aru, et rolleri lenksus pole 15-aastane, andis aga lappari põhja ja kadus selle peale, kui isa näitas, et jääme nüüd bussipeatusse seisma ja vaatame mis juttu sealt tuleb
Eks räägime veel vist..