Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 11.05.2025 13:49

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 293 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 20  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Ökopunn vs nafta hävitaja
PostitusPostitatud: 20.01.2011 03:27 

InterFace kirjutas:
olen sõitnud aygoga ja tean väga hästi mida räägin.
samuti "300ne bmw" on liiga üldistav. näiteks minu oma tühimass on 1485kg. lisa sinna inimene või inimesed ja muu kaasas olev träni ja tulemuseks on rohkem kui a´la toyota avensis või mis iganes keskklassi auto.

hahhhh kirjutas:
Äkki kolid siis juba kuhugi agulikanti elama. Jääb rohkem raha alles, et endale veel janusem auto osta. Ehk saad siis isegi 750-ga sõidetud? Sul on küll prioriteedid "paigas". Enne sõidan enda suure ja januse autoga kui elamispinda soetama hakkan?

Vist hakkan juba aru saama mis masti inimesega tegemist. Natukene lihtlabane suhtumine tundub minu silmis.
Aga põrista siis enda suure diiselmootoriga edasi. Pole ime, et su läbisõidud nii suured kui ennast nii lõbustamas käid. :)

Paistab , et sa ei saa ikka midagi aru või siis ei oska lugeda. Mida ma sinna agulisse kolin kui ma elan väga ilusas korteris? Miks ma peaks janusemat autot ostma kui ma just kirjutasin , et üldse ei kisuks mingi 4 liitrise bensuka poole ja mis otsast on mul SUUR diiselmootor? 2.5ne ja liigub väga reipalt tänu sellele , et ühtteist timmitud. suvisel ajal maanteekulu 5.5 kanti ja linnas ca 8. Piisavalt öko.
Ja palun tee mulle selgeks mis on valesti selles, et ennast ja naist "lõbustamas" käin kas mööda eestis või teistes riikides ringi sõites ja igalpool käies-olles-telkides-või mida iganes tehes? Või peaksin ma neljapäeva õhtuti draama teatris selleasemel käima , sest see on ainuõige?
Sa oled ikka väga kahtlane tont , ausõna :D Müü oma aygo maha ja osta selle eest 50 aasta ühistranspordi kuukaart - hoiad veelrohkem küttelt kokku ja pole liisingut kah kaelas. finantsvabadus!

Poleks arvanud, et Teie sellist madalalaubalist juttu ajama hakkate, ise Bmw klubis tegev inimene jne

Suve autoks on mul selline: http://fotoalbum.ee/photos/SportEdition ... e=2&seek=0 ja selline: http://fotoalbum.ee/photos/SportEdition/sets/533419 bemar.. miks ma nendega aga nii vähe sõidan on just nimelt see, et Bmw marki kisuvad alla sellise jutu ja tegevusega inimesed..
Bmw on (minuarvates) üks õnnestunumaid automarke, kõik on super, aga samas kehtib väga hästi lause - kõik bmw omanikud pole debiilikud aga kõigil debiilikutel on Bmw
Äärmustest äärmustesse vaadetega... mina sõidan Bmw-ga ja olen parem inimene

Toyota Aygo, Peugeot 107 ja Citroen C1 on väga head autod, ise liiklen neist komest igapäevaselt Citroeniga ja kõikjal on käidud, sees on ruumi toredasti.. ei pea pidevalt jalgu sirgeks laskma.. ei ela nii kaua autos, et kangeks jään
Samuti see jutt, et elame ühe korra ja milleks sellise risuga ennast vaevata jne... ma julgen öelda, et äärmiselt heade sõiduomadustega on see väike auto, võtab vähe kütust ja on mõnusalt kerge minekuga

Siinkohal pean veel kordama, et linnas jäävad ette pigem just mingid mankid, kes on otsustanud oma 2 tonni kaaluva autoga 12l/100 kütte kulu kombineerima hakata

Normaalne mees saab ka väikse autoga kõik sõidud tehtud jne( ei pea muidugi, aga on võimalik.. s.t pole vaja alavääristada ).. alaväärsuskompleksiga inimesed ei saa sellise autoga muidugi sõita, äkki mingi tont kõrval oma Bemaris irvitab..

Siin kohal muidugi on ka see, et irvitatakse sageli arvamusel, et väikse auto roolis istub inimene, kes ei soovi rusikaid käiku lasta.. aga juhtub ka seda, et väikse auto roolis istub inimene, kellel pole midagi selle vastu, et ühel nokal nägu korraldada

Sellist tüüpi juhus on täitsa olemas, kuigi veidi teises valdkonnas.. nimelt isa sõitis kunagi rolleriga ja üsna pea hakkas linnas üks isane ilma mingi põhjuseta provotseerima ja paukuma.. saades aru, et rolleri lenksus pole 15-aastane, andis aga lappari põhja ja kadus selle peale, kui isa näitas, et jääme nüüd bussipeatusse seisma ja vaatame mis juttu sealt tuleb

Eks räägime veel vist..

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.01.2011 03:28 
Kasutaja avatar

krss kirjutas:
Aygo kiirendus 50-ni on üsnagi ulme, kuid seda tänu kergusele, mitte tänu võimsusele, nii et "võimsate autode" omanikud võivad just nimelt linnas väga kergelt häbisse jääda.
Tervitades krss@10+L.100km

huvitav mis auto see oleks, millega aygo ees häbi teeks?
Vaevalt et mõni sakslase 1.9 2.0 või 2.5l elukas. ärme vast tavalisest saksa 3.0l diislist rääkima hakkamegi, oleks juba liiga piinlik.

tegelt võiks teha hoopis sellise teema, et kõige mõistlikum auto kuni 5l maanteel 7l maanteel jne...

aga samas siis peaks kindlasti inimene ütlema kaa enda reaalse läbisõidu kuus, muidu samasugune tupik ees.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.01.2011 03:51 
Kasutaja avatar

Vahetpole mis te räägite mehed kõik siin . LOLLID olete te ikkagi kellegi arvates.

JA SEE ON TÕSI :hail
Mina arvan jätkuvalt,et oma prioriteete elus peaks sättima jätkuvalt : enda elu, siis teiste lähedaste elu (aka naised,lapsed) . EHK , need on kõige tähtsamad asjad sinu faking üürikuses elus. See oleneb muidugi inimesest. Lihtsalt MINA olen arusaamale jõudnud,et elu on suht lühike. Ja sellest tuleks võtta maksimumi võtta nagu Golojan vms.

Siinkohal märgin ära kahuks,et ma ei ole teie tagant varastanud 10-100 mil eeku (hea meelega teeks seda ,kui oleks riigikogu positsioonil) . Seega lambi tont viljandist...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.01.2011 03:59 

Pilt

Tegin väikse tabeli siia tulihingelistele vaidlejatele :think . Pildil olev on puhtalt fiktiivne - auto nimi peaks selle juba reetma. Küll aga teil on võimalus võrrelda V8 bmw-sid aygode vastu. Alguses hakkasin seda tabelit €-arvestusega tegema, aga praegu veel on see suht mõttetu - ei paku erilist pinget 0,xxxx€/km võrdlused. Aga samas kui sisestad hinnad eurides siis saad ka tulemuse eurides, kui pakub huvi.

Kliki pildile Exceli tabeli alla tõmbamiseks.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.01.2011 09:01 

InterFace kirjutas:
......
ei hakanud siin lahkama oma arvamusi suurte bensuröövlite kohapealt, sest midagi väga kirjutada polegi pikalt. miskit nende vastu pole kuid endale liiklemiseks kindlasti ei ostaks. üksõhtu sai linnavahel e32 750ga ringi sõidetud ja minul hakkas igatahes kahju sellest , et 20EUR kütust kadus umbes silmapilguga ja samas pold väga kuskil käinudki. no tänan ei. kui on aga võimalust ja kütuse saab firma kulusse kirjutada siis miks ka mitte - laske käia. kehtib sama mis enne ütlesin , et enne suur bensuröövel ja odavam elamine kui vastupidi.
...

Kui sul juba selline põhimõte on siis miks mitte langeda äärmustesse? Kahjuks praegu ei jõua rohkem sulle lauseid siit välja tuua praegu.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.01.2011 09:57 

InterFace kirjutas:
ma nüüd ei saa su mõttest aru. kirjutasid mulle pika vastuse mis sisaldab lihtsalt top geari stiilis auto ülevaadet. ja samas mitte ühtegi muud mõtteavaldust muu teksti kohta.
mind ausõna ei huvita , sest ma olen Aygoga sõitnud mis on suht sama sinu autoga võrreldes ja minuarust oli ta natuke "pull" jah tõesti aga igapäevaselt eelistaks kasvõi golf2'e mida natukene ilusamaks tehtud. päris ausõna.
"pull" just sellepärast , et ebardlikult väike aparaat aga autoks teda kindlasti nimetada ei saa. samuti ei kujutaks eriti ette mis paneks selle peale üldse raha raiskama. võibolla jah tütrele esimeseks autoks kui ta load kätte saab ja rahalised võimalused on olemas aga mitte meesterahvale igapäevasteks sõitudeks. endal peaks juba piisavalt imelik olema.

Sul ei ole imelik riigilt varastada? Sõita tahad (ehk tarbida), aga maksta ei taha? Pärast on hea vinguda küll, et teed on korrast ära ja lund ei lükata.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.01.2011 10:05 

Väga nõme muidugi, et kütus nii palju maksab, aga see ongi kapitalism. Tugevamad jäävad ellu ja kohanemine on saanud ülioluliseks.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.01.2011 11:01 
Kasutaja avatar

Tegelikus on see,et kõik inimesed elavad täpselt nii nagu tahavad.
väga vähesed inimesed üldse mõtlevad sellise asja peale.

Pilt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.01.2011 11:34 
Moderator
Kasutaja avatar

Sa räägid nüüd siin 0-100 km/h kiirendusest, samas kui Kärss seletab 0-50 km/h kiirendusest.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.01.2011 12:09 
Moderator
Kasutaja avatar

InterFace kirjutas:
Umx kirjutas:
Sa räägid nüüd siin 0-100 km/h kiirendusest, samas kui Kärss seletab 0-50 km/h kiirendusest.

Jah ma nägin. Ning omapoolt uurisin natukene rohkem ütlevat numbrit.
0-50 on lihtsalt esimene käik.

"Rohkem ütlev number" on oluline maanteesõidu juures, 0-50 on linnakiirenduse iseloomustamiseks piisav. Ärgem rääkigem jälle aiast ja aia-august, palun.

Kompromissi me siin nagunii ei saavuta.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.01.2011 12:16 

Hämmastav on lugeda seda jama siin. Inimesed räägivad autost, nagu oma isikuomadusest, mitte kui asjast mida nad lihtsalt kasutavad.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.01.2011 13:14 

Keegi ei taha oma tulemusi näidata? :bs

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.01.2011 13:26 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Kes tahab peale igat kohalt minekut esimene olla siis minugi pärast olgu.Muidu need kes siis võimsamate ,kütte hävitajatega niiöelda ringi lasevad ja nõnda ,et näiteks püüda kütte kulu võimalikult madala hoida või lihtsalt ei oska sõita ei suuda sõita kuigi masin selline millega peaks olema palju asju võimalik siis see pole nagu meele järgi.
Lihtsamalt öeldes näiteks mõni ecoöko punniga on aktiivsem liikleja ja seda kõike seaduse piires isegi kui mõni vastand .Lihtsalt ecoöko punnist oleks veel taunitav ,et masin laisem ehk ja nagu andestatav kui seda vastandil.
Üldiselt meeldib omale nagi laiem silmaring ,vaade,mõtlemine ehk mitte kinnistumine.
Mr SporteditionE loba nagu täitsa meelepärane tundub mulle.
Ahjaa , veel sellest häbisse jätmisest mingit masinat.
Kui ma ei suudaks sellist häbi taluda läheks elu päris keeruliseks vist ,sest sellist masinat on keeruline omada millega kunagi ei tunneks ennast häbistatuna .See ,et keeg iarvab,tunneb ,et oamtava masin on võitmatu siis see tunne võib petlik olla ning panna olukordades juhti punastama kui keegi süütuse võtab,lüpsab ära paneb.

Viimati muutis oopc, 20.01.2011 13:32, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.01.2011 13:37 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Elu lühike ,selle pärast proovingi kõike .Sõidan erisuguste masinatega ,tarbin igasugu manti jne.
Kui elu on lühike siis miks näiteks taguda ühte rauda.
Mina ei tea kui pikk või lühike elu on aga siiski pole kinnistunud kindlatesse asjadesse.
TC:Elite tegi värvilise võrdlus tabeli ,et kas keegi saab siia lühidalt kirja panna kumma kasuks ja mis on lõpp summa kasuks ,kahjuks ja kummale.
Krss-i auto ja võimsuse suhte juht ka teglt pull ,mõistlik.
Kui mina aru ei saa ei tähenda see seda ,et kõik teised ka aru ei saa kellegist näitkes ehk rääkides mingist 99%.
Võibolla kes räägib 99% on ise see 1% kes eriline.
Üks video näiteks ,millelt võib järelda kes arvab endast,masinast võimetest ehk liiga suure kindlustundega ,umbes midagi nõnda sellist siis.

Video näitlik ja ärme masinaid arvesta vaid võtame asja lihtsalt nii äkki ,et tagumine sportauto juht ehk oli endast vaimustuses ja hakkas ees olevat juhti k...ppima arvates ,et ta on sattunud valesse kohta oma liikumis vahendiga näitkes jne.Ise mõtleks laiemalt ja poleks nii kindel kõiges ning suhtuks mõistvamalt teistesse ja ei teeks tsirkust.

Viimati muutis oopc, 20.01.2011 14:08, muudetud 3 korda kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.01.2011 14:01 
Kasutaja avatar

audivana. kirjutas:
InterFace kirjutas:
noh disla puhul on üks pluss veel ka sinine.
ise lasen suht pooleks . alati ei viitsi nende kanistrite ja värkidega jampsida seega tangin ka teinekord statis pool paaki vms.

Aga mis TOLL arvab sellest.

Siin Lõuna-Eestis peab koguaeg valvel olema.
Iseenesest sinine mul lemmik värv :D

Nagu aru olen saanud,siis seda kütet kontrollitakse rohkem Pärnumaa kandis jne.Tallinna kandis pole eriti kuulnudki,et keegi oleks vahele jäänud.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 293 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 20  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis