Kuna meil selle kasutaja nime all kaks kasutajat siis mina olen see esimene omanik sellel
Räägiks ka siis sõna sekka...ja ütleks niipalju et oman nendest piltidest ka enda kehal mõnda....ning olen ka mõned neist ise valmis sikerdanud. Päris elus need pildid näevad kõvasti paremad välja...kuna seal nahk mõnest kohast värviga koos ja see mõjutab väga palju...ning osad telefoniga tehtud mille kvaliteet on täielik si**. Mõni suutis ka ära mainida et nagu vangla tattood....hmmm....kashjuks meie kvaliteet ikka kõvasti parem kui see...

see on vangla kvaliteet...ning kuna olen viimasel ajal tähele pannud et siin foorumis käivad enamus mingid pubekad, ja noored siis täiesti aru saadav...või on meil siin kibestunud vanemad meesterahvad kellele mitte kuidagi selline teema peale ei lähe.
Me üritame iga päev midagi juurde õppida ja pilte teha ning areneda...selle pärast ei pea kohe teisi halvustama....kuigi noh mina olin selle kriitikaga juba arvestanud ja teadsin et see siin tuleb. Ma arvan et kui tõesti me oleks nii kehvad tegiad ,siis ei tuleks üle päeva inimene meie juurde ja ei küsiks kus lasid teha.....aa kuule me sõbraga teeme....obläääd tahaks ka....kuna tundub et aegajalt ikka kliente jagub (et me saaks ka areneda) siis pole asi ju tegelt nii hull nagu te arvate
Eks proovige ise kunagi masin kätte võtta ja midagi ära teha...siis teie arvamus kindlasti muutub.
nüüd aga siis teie kord oma kõvasid olematuid tatoveeringuid näidata....eks meie täiustame oma pildi kollektsiooni.