tfr kirjutas:
djkohuke12 kirjutas:
Politsei on seni lõpetanud ühe portsu Primerate liisingu ja need tagasi andnud, need olid xxxMFJ ja xxxMFK numbrimärkidega ja sedaanid kõik. Lisaks jah, nagu eespool öeldud, on selle konkreetse auto varustus (xenonid, tagurduskaamera jne) selgelt liiga kõrge selle jaoks, et see võimuorganite käest läbi oleks käinud

Kas see välistab koheselt siis politseiautoks olemise? Xenonid aftermarket kitina ei maksa ju oluliselt rohkem kui tavalised tulepirnid, tagurduskaamera süsteeme leiab kindlasti ka suht hea hinnaga. Sisuliselt lihtsalt külgepandavad detailid, aga võivad müügihinda tõsta oluliselt.
Näiteks mina lasin panna enda ostetud parkimisanduri komplekti külge esindusest ostetud uuele Corollale. Ise ei hakanud näppima, et garantii kehtiks. Samuti läksid ette Xenon tuled. Esindusest võttes oli selle lõbu hinnaks kuskil 22-23000 äkki, mina maksin 5500.- (2007 olid Xenonid ja parkimisabid veel suht kallid). Paigalduse eest ei maksnud midagi, kuna auto jäi 2 nädal hiljaks, siis kauplesin hinna sisse, BT handfree paigaldus oli veel ka tegelt, aga seda ei andnud kaasa uuele omanikule ja xenonid panin ise külge. Politsei pidas isegi korduvalt kinni, aga nii uue auto puhul isegi ei küsitud midagi

. Kui ma aasta hiljem auto müüki panin, siis loomulikult läks kuulutusse kirja et esinduses sellise varustusega auto maksaks niipalju, mitte mis hinnaga mina need sinna külge sain.