turvik kirjutas:
part1 kirjutas:
Ühtlasi on ka teel olev ese või metsloom fataalsete tagajärgedega 150 pealt, samuti kui peaks rehv lõhkema,eriti esirehv, siis on see tõenäoliselt üsna fataalsete tagajärgedega.
Üldiselt kui nt "sibiauto" ümber läheb tee peal,siis on seal tegu fekaalsete tagajärgedega...so what?Või tahad sa öelda,et mingi 110km/h sõites jäävad sul mingid loomad ellu,kui matsu paned?Samuti on suur tõenäosus teelt välja sõita ka esirehvi lõhkudes umbes sellel kiirusel...
Ära kaldu teemast kõrvale (kiiruskaamerad)...seda,et sa mingi ilmalike maailmavaadetega oled,seda teavad juba kõik.Loe siiski oma browseri ülemist rida,et endale meelde tuletada,mis foorumis sa oled

Olen juba rääkinud, et see foorum ei takista midagi.
110 on ikka oluliselt teine kiirus, kui 150.
110 on ka lubatud vaid teatud aastaaegadel ja 4 realisel tee, muidu on see kiirus 90 ja 100, kuigi 100 pole ka just aastaringi.
Loom ei jää ellu, aga su auto jääb näiteks 90-ga sõites, teele palju suurema tõenäosusega, loomale otsa sõites.
Olen ka öelnud, et see 110 on ka omaette ohtlik kiirus.
Kuid 4 realisel teel võib selle välja kannatada, loomatõkkeid peaks seal siiski rohkem olema, samas kas need jäävad sinna alles kah? Eestis on ju niipalju vandaale, kes selliseid asju varastavad ja lõhuvad, ajuvabad inimesed, eriti kui sellised veel rooli saavad.
Eks mõned inimesed teisaldavad, need loomavõrgud teeäärest, ka koju kanaaiaks.
Ühed ohtlikumad juhid on tõesti lohhid, kes rooli saavad.
Olen täheldanud, et kui mingid maakad, kel on ka mingi vaimne puue, et kui need rooli saavad, eriti mingi parema auto rooli, siis hakatakse väga idiootselt gaasi andma ja sõitma, õnnetused on ka käbe tulema siis.
See ei tähenda, et oskajate juhtide suur kiirus ohtlik poleks.
Antud arutlus minu arvates vajalik, sest jutt on kiiruseületamisest, aga just kiiruseületamise takistamiseks, kiiruskaamerad ju pannakse.
Seega on hetke arutlus teemal, kas kiiruskaamerad on vajalikud, jah on küll vajalikud, sest takistavad kiiruseületamist, mis on ohtlik.
Ka mina olen hingelt kuigi palju lapatsi tallaja, eriti olin seda vanasti, aga ma vaatan, kus ja kuidas ma seda teen.
Mida aeg edasi, seda korralikumalt sõidan, nagu simson selle koha pealt.