jOnts kirjutas:
Ragnar74 kirjutas:
Kõik jahuvad mingist tehnikast ja vilumusest nagu tegu oleks inseneritööga. Mis imetehnikat peab siis tundma, et auto ikka õigesti puhtaks saaks, ja mida enamus valesti teeb?
Enamus laseb leotusaine peale ja siis lobistab selle
ülevalt alla ka kohe maha.
Lisaks olen ma näinud, et hirmsasti meeldib rahvale püssiga vehkida, mitte sujuvad ja konstantseid liigutusi teha.
Ma olin ise kunagi sama meelt, et mis see autopesu ikka pole.. Nooremana töötasin paaris erinevas pesulas ja sain üsna ruttu selgeks, et pesemisel ja veega lödistamisel on vahe sees.
Võid ju ilkuda, et see pole mingi inseneritöö kuid tuleb tõdeda, et vähemalt pooled inimesed ei tea autopesemisest kottigi.
Jep nii on.
Peale leotusainet on on oluline alt üles, et aine lihtsalt veega maha ei jookseks.
Lisaks on just need loogilised ja täpsed liigutused olulised et midagi vahele ei jääks. Tihti on nii et vaatad et puhas aga reaalsuses triibud peal.
Aga enamus jääb nagunii arvamusele et lödistamine on sama tulemusega.
Kunagi gümna ajal sai samuti pesulas töötatud. Kui sinna jazzi mündikasse läksin siis kutt tahtis tulla näitama kuidas parem on jne, siis loobus ja ütles, et vist on tuttav teema