DeLaBig kirjutas:
Läksin täna Keila Selverisse.
Silma jäi 1 vahtralehega hall Lexus IS200, kes parkis tuimalt kahel kohal (joon jooksis põhja alt).
Kuna seal suht laiad kohad, siis mahtusin ka mina tema hõivatud poolikule kohale nii, et temal juhiuksest siseneda ei saa.
Mõtlesin, et kui tagasi tulen 5min pärast, siis kõrgeausus ootab mind ees, kuid kus sa sellega.
Oli too kuidagi autosse roninud ja pealekauba mingi terava esemega minu auto ukselingi pilbasteks tõmmanud ning põgenenud.

Mul on isa täpselt samasugune liikluspedant. Teiste vigu näeb küllaga, enda omi mitte. Vahest on ka vaja ikka teist kodanikku õpetama minna, kuigi selle mõttest kirjutaja aru ei saa. Mis seal salata, käbi kukub kännust kaugele. Vahel pargin ka ise nõnda, et joon kõhu all.
See pole tingitud mitte ülbusest või üleolevusest, vaid auto olematust värvkattest, kus iga värvipiisk on kullahõngu.
Probleeme oleks palju vähem, kui inimesed oleks Inimesed suure algustähega. Heakene küll, tegid selle kriipus kellegi uksele, ole siis ka mees & oota ära ning tunnista viga. Kus sa sellega.
Teetöödega isegi lapsest saati kokkupuutunud. Nõustun täielikult, et porri tehakse. Ise olnud alati arvamusel, et kui midagi teha, tuleb teha korrektselt. Endale võid isiklikuks tarbeks üleper*e teha, see ei morjenda kedagi. Kuid arvesse tuleb võtta asjaolu, et sageli tuleb käsk nii talitleda, e. porriga maha saada, ülemise korruse poole pealt kui lihttöölise peast. Lihtrahvas seda kahjuks ei mõista & süüdi jäävad sageli lihtsad labidamehed.