Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 11.05.2025 07:51

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 5636 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 141, 142, 143, 144, 145, 146, 147 ... 376  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? Elame ennast välja 2010.
PostitusPostitatud: 31.08.2010 16:59 
Kasutaja avatar

DeLaBig kirjutas:
Läksin täna Keila Selverisse.
Silma jäi 1 vahtralehega hall Lexus IS200, kes parkis tuimalt kahel kohal (joon jooksis põhja alt).
Kuna seal suht laiad kohad, siis mahtusin ka mina tema hõivatud poolikule kohale nii, et temal juhiuksest siseneda ei saa.
Mõtlesin, et kui tagasi tulen 5min pärast, siis kõrgeausus ootab mind ees, kuid kus sa sellega.
Oli too kuidagi autosse roninud ja pealekauba mingi terava esemega minu auto ukselingi pilbasteks tõmmanud ning põgenenud.

:rokib

Mul on isa täpselt samasugune liikluspedant. Teiste vigu näeb küllaga, enda omi mitte. Vahest on ka vaja ikka teist kodanikku õpetama minna, kuigi selle mõttest kirjutaja aru ei saa. Mis seal salata, käbi kukub kännust kaugele. Vahel pargin ka ise nõnda, et joon kõhu all.
See pole tingitud mitte ülbusest või üleolevusest, vaid auto olematust värvkattest, kus iga värvipiisk on kullahõngu. :D
Probleeme oleks palju vähem, kui inimesed oleks Inimesed suure algustähega. Heakene küll, tegid selle kriipus kellegi uksele, ole siis ka mees & oota ära ning tunnista viga. Kus sa sellega.

Teetöödega isegi lapsest saati kokkupuutunud. Nõustun täielikult, et porri tehakse. Ise olnud alati arvamusel, et kui midagi teha, tuleb teha korrektselt. Endale võid isiklikuks tarbeks üleper*e teha, see ei morjenda kedagi. Kuid arvesse tuleb võtta asjaolu, et sageli tuleb käsk nii talitleda, e. porriga maha saada, ülemise korruse poole pealt kui lihttöölise peast. Lihtrahvas seda kahjuks ei mõista & süüdi jäävad sageli lihtsad labidamehed.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 31.08.2010 17:02 

Teede parandus Eesti moodi, paneme kildu ja 30'ne märgi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 31.08.2010 17:06 
Kasutaja avatar

Loor kirjutas:
Teede parandus Eesti moodi, paneme kildu ja 30'ne märgi.

Ja probleem on milles? Soovid kildu & 90ne märki? Või sootuks asfalti otse liiva peale?

Kui mõtled kasutaja oopc'i sõnavõttu, kus järvevana teel olevaid auke lapiti killuga, siis see pole enam ettevõtja viga. Linn või linnaosavalitsus on tellija, nemad tellivad muusika. Keegi oma rahakoti pealt sinna asfalti panema või sootuks uut teed ehitama ei lähe.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 31.08.2010 17:25 

Mõtlesin, et päris paljudes kohtades hakkab silma 30'ne märk, tee äärtes ja ridade vahel olev lahtine killustik, mis teeb rohkem halba, kuid head. Ei jaga teede ehituse kohta mõhkugi aga nii vaevalt normaalne on, kas siis töölised on oma tööd halvasti teinud või milles asi?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 31.08.2010 17:25 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Ei saan aru ,et töölised teevad seda mis on antud teha kuid jah eks seda võib ka halvasti teha kuid jah milleks seda killustiku puistamist ja jama siin vaja on ,sest need jätavad jälle teepeale muhud ja kõrval jälle auk jne.
Mingi aeg tehti juba nii ,et õrn kiht freesiga maha ja kerge asvaltkate laotati peale .Ühesõnaga tehku kasvõi vähem aga tehku korralikult on minu arvamus.
Ja see komme ,et kogu pikk tee lõik üles võtta ja siis üks mees hakkab uut asemele panema ,tööpäevad nagu kõigil 8h -lõuna. :D Pisikese kaasaskanatava teerullikese,ämbrikese ja kühvlikesega pöialpoiss

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 31.08.2010 17:34 

Eile Liivalaia tänaval kohtuhoone juures ja täna Tammsaare teel tegid 30 alas tööd. Ning seekord on mul ka hea meel politsei töö üle, sest need kes täie laualuga mööda kütavad ja teisi kivirahega kostitavad... neile võiks anda proovida kuidas on kui auto kiviklibuga üle kallatakse. Ja mõtet on sellel vähe, sest järgmise-ülejärgmise foori taga on need kihutajad ja õige kiirusega sõitjad ikka kõrvuti. Kel vähe joppab et saab hilise kollasega ka üle need järgmisel ristmikul ikka oma 10 sekise edu kaotavad.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 31.08.2010 17:43 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
No mina isiklikult siis neisse kes võtavad kõiki kas kiiremaid näiteks mingite väljakutsetena ehk võistlusena mitte eriti hästi ,sest kõik sõidavad oma sõitu ja päris nii kindel ma pole kas ikka kohtuvad aeglasemad aktiivsematega kusdagil aga liikluses kõik võimalik.Sageli võib mitte aktiivsele juhile tunduda aktiivsema juhi sõit kihutamisena olgugi ,et aktiivne liikleja sõidab piirangutes.
Tee tööde ajal ja ekstreemsemates olukordades jah pole ilu nii liigelda ,et teised liiklejad kannataksid varalist kahju kuid eesti liikluses on kõike muud mis vara hävitab ja seda ka piirangutest kinni pidades kasvõi mitte remonditavatel teelõikudel.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 31.08.2010 17:46 

pässarix kirjutas:
Wabrik kirjutas:
mind pigem häirivad need kutid, kes järvevana teel piirangut ignoreerivad ja põrutavad killustik ratta alt mulle esiklaasi lendamas 80-ga mööda.

täna vä? Mis kella paiku? Ma olin üks neist :D :kill

tule siia lahepoiss, ma teen sulle musu

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 31.08.2010 18:12 
Kasutaja avatar

oopc, kirjuta menuromaan. Ausõna ma ostan selle & loen tõlgi abiga läbi ka! :bs

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 31.08.2010 18:45 

Aga kes on need kõik. :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 31.08.2010 18:50 

Ma alles õpin ja kui sa ei valeta siis mul heameel ,et midagi aru saad.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 31.08.2010 19:11 
Kasutaja avatar

Natuke vana oled, et ikka veel kirjutamist õppida.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 31.08.2010 22:55 

Täna sõpruse pst oli huvitav vahejuhtum, kus üks pika haagisega rekka üritas teha tagasipööret aga tüüp vist polnud just kõige kirkam kriit karbis ja ei saanud aru et see pole seal füüsiliselt võimalik. Pool teed tõmbas kinni, trollid seisid ja särki värki. Ei liikunud ei edasi ega tagasi. Toodi teine rekka ka kohale ja pandi vist haagis sellele peale, sest süüdiolev rekka istus pärast seal kõrval parklas mingi teise haagisega juba. Tüübi kabiini peal olid veel kleepsud kirjaga "King of the road". King of the road my ass :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 31.08.2010 23:29 

Kuid sellisel kellaajal( ta vist ei oleks tohtinud seal sõitagi see kellaaeg?) proovi sa seal tagurdada

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 31.08.2010 23:33 

Ei

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 5636 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 141, 142, 143, 144, 145, 146, 147 ... 376  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 9 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis