Üldiselt suuremas osas paljud margid on muutunud ajas kas negatiivselt või positiivselt või siis ajaga kaasas.Ning masinatel erinevad vead ehk ,mõnel tekib rooste ,mõnel aga mingi muu kala kuhugi +võiks arvestada kõik iasjaolusi ja vardada vaadet.Nii ka sellsite masiante puhul mis on vastupidavad näiteks kuid osad kiruvad ja need kirujad on masinat valesti kasutanud aga ehk ei tunnista seda.Mõnndade jaoks on auto ja selle mark süüdi õnnetustes mõni aga arvab teisti jne.Päris jube
Iga auto jääb selelks autoks mis ta on või selleks margiks.
Isegi kett ei lähe ratastel rooste kõigil aga osadel läheb ......?
UUED AUTOD POLE PALJUD ENAM NEED MIS SEE MARK TOOTIS KUNAG IJA SEE TUNDUB JUSTKUI LOOGILINE. OLEMA MINULE VÄHEMALT.Ja tänapäeva lon ka ühel ja samal autol ehk hoopis erinev värk ,mõnel on mingid kaitsed tehasest peale pandud või on masin kusagilt muu maailma turult toodud kus hoopis teine kliima jne jne jne .
MAAILM POLE MUST JA VALGE.ISEGI MUS TVÕIB ERINEDA MuSTAST.
JA MINGIT MARKI VANA AUTOT OMADES KAS ON JUST PÄDEV RÄÄKIDA TEISTEST TOOTJATEST ÜLEOLEVALT JNE JNE JNE.
Ostan mingi romu bently ja olengi bently mees

Nojah olen küll tegelikult aga mina teen ja teeks omad järledused kui ka oleks bently mees näiteks.
AUTO ON AUTO.
ENdal ei jagu nõndapalju julgust või mida ,et mingi margi kohta kas inetult öelda või mingit hullu öelda.Sest mina arva n,et roppusi võib paljude tootjate kohta ölda sama palj ukui ka kiiusid ehk.Iga üks kiidab oma käru ehk ja mõned on rohkem kinni oma masinates ,markides ja ei tea milels veel .Kõige hulle mon kuulda või kogeda olukordi kus inimene on kinni kiilunud mingisse oma marki ja siis pärast näiteks ei suuda uskuda mingit muud mark ija selle meeldivust.Ahh pohhjasaa nahak
Osta nmingi kindla margi vana romu ferrarri ja oi nahka kõi kteised on täielik ps- uute enzode omanikud on sõbrad ja .. .. karneval.