Ostsin Soodushind.ee portaalist autopesu voucheri -
vaata siit. Teenus pidi olema 35€ väärt, mina sain hinnaga 11.90€
Pakkuja: Clean Service Autopesula OÜ
Madara 33, Tallinn
Olles foorumi jutte varem kuulnud nende voucherite kohta siis tegelikult juba teadsin ette mis mind ees ootab aga sportlik huvi oli ikkagi.
Helistades aja broneerimiseks öeldi, et kõik ajad on täis. Lähim aeg oli ~2-3 nädala pärast, nojah - paneme kirja siis.
Kokkulepitud ajal läksin Madara 33, parkimine tasuline, et pesula platsile sisse saada. Vastu võttis mind esialgu mingi umbkeelne tsurka. Oskas mõne sõna inglise keelt ja vene keelt.
Juhataja oli vene rahvusest, hakkas pakkuma mulle igasugu teenuseid juurde (nt nahkistmete puhastamine) - iga teenus 10€. Loobusin kõigest. Aega pidi kokku minema 2h.
Tagasi jõudsin 1h ja 45 min hiljem - auto oli välja aetud, pestud ja valmis.
Võtmetele järgi minnes oli ülemus juba lahkunud, tsurka hakkas midagi seletama mulle, et pean talle 10 eurot juurde maksma kuna tegemist on maasturiga ja ta nii kõvasti vaeva pidi nägema. Seletasin siis talle, et tegemist on sedaankerega autoga mitte maasturiga ja ma ei maksa midagi! Kogu vestlus käis inglise keeles kuna mina vene keelt ei räägi.
Läksin autot üle vaatama ja tulemus oli juba etteaimatav. Auto oli mul enne suhteliselt puhas aga oli ikka näha, et midagi ikka pestud - veljed olid vähemalt puhtad. Seest oli tolmuimejaga puhastatud ainult mattide pealt. Pagasiruumi ei puhastatud üldse! Klaase seest ei puhastatud. Armatuuri ka mitte.
Käisin veel mölisema. Siis tsurka tahtis tulla õue aknaid pesema aga ma ei viitsinud rohkem oma aega raisata seal. Parkimise vabastust ei osanud ka algselt küsida seega maksin ka selle eest.
Aga järjekordne näide, et ei tasu odavat voucherit osta.