Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 02.05.2025 23:06

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 2549 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 144, 145, 146, 147, 148, 149, 150 ... 170  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Kus pesulas pesete oma autot.
PostitusPostitatud: 02.01.2016 14:26 
Kasutaja avatar

Proovi seda: https://www.facebook.com/Vip-CarService ... 7/timeline

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.01.2016 15:02 

bte kirjutas:
Kas tallinnas mõni pesula sellist teenust ei paku, et tuleb koju, võtab mu auto, käib peseb ära ja toob puhtalt tagasi?
No mitte ei viitsi välja külmakätte minna, aga auto võiks ikka puhtaks saada.. :)

Värvilistel peaks ka võimalus olema, et tulevad järgi ja toovad tagasi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.01.2016 17:41 

bte kirjutas:
Kas tallinnas mõni pesula sellist teenust ei paku, et tuleb koju, võtab mu auto, käib peseb ära ja toob puhtalt tagasi?
No mitte ei viitsi välja külmakätte minna, aga auto võiks ikka puhtaks saada.. :)

Sul peaks neid piraattaksiste ju palgal olema. Asi siis mõnel lasta ära käia.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.01.2016 21:18 
Kasutaja avatar

värvilistel oli juba 15a tagasi selline teenus :D Kunagi osad kliendid mul ajasid ise auto sisse ja võtsid võtmed ka kaasa kui ntks poleerimine oli :D Vot selline hirm oli ikka kuigi firma oli korralik

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.01.2016 11:55 
Kasutaja avatar

Teinekord peabki ise sisse ajama. Mul kunagi 2000nda alguses oli juhus, kus lasin just auto üleni ära värvida ja peale seda läks mingi tehnilise jupi töösse toonasesse Helkma autosse või mis iganes see firma oli, kes mitsudega seal Kadakas tegeles. Mingi noor naga tuli võttis maja eest ja hakkas tegema. Kuulda oli, et niikui nuka taha sai anti täiega peale. Sain siis auto tunnike hiljem kätte ja tulin tulema. Peale seda sain kokku inimesega, kes seda värvimise asja korraldas ja küsib, et juba oled suutnud ära äestada auto? Sai siis avastatud, et esistange nurk puruks sõidetud ja punased kriimud peal. Mõltesin mis ma mõtlesin, no aga ühtegi kohta ei tulnud ette selle paari päeva jooksul, kus punast värvi asja oleks võinud maas olla. Saigi siis Helkamasse tagasi mindud jutuga, et ilmselt teil siin sõideti. Aeti aga vastu ja kästi tagasi tulla kui boss kohal. No see ka algul sama teooriaga, aga siis ütles et tule aja sisse vaatame. Ei saanud veel pinginigi kui juba ütles, et aja välja, meie viga jah. Ehk siis tööline oli vastu tõstuki käppa sõitnud. Midagi nad lõpuks hüvitasid.

Teine case oli jällegi, kus sõbraga käisime kahe autoga klaase toonimas. Kuna ühte tehti korraga siis sõber ajas enda auto sisse ja läksime minu omaga ümbruskonda sööma. Tuleme tagasi ja peale tagaklaasi pole midagi tehtud :). Selgus et sõber oli muidugi ka harjumusest võtmed tasku pistnud ja nii nad ei saanudki klaase alla lasta, et välja võtta. Kontaktiga oli vist nii, et telefon jäi ka sõbral autosse või midagi sellist.

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.01.2016 13:31 
Kasutaja avatar

Firma võib korralik olla aga kui töölised sellised lambad on, siis pole midagi teha.

See oli aastaid tagasi, kuid kas noored muutuvad, see on iseküsimus.
Margus Murakas ajas Pärnu mnt. hoovis pesuäri ka kunagi. Seal oli vähemalt kaks juhust, kus üks tööline otsustas autoga naistesse minna. Ühe autoga nii õnnetult, et puu jäi teepeale ette. See, et kõik seal valve all on, ei päästa veel rumalate tööliste käest. Kaamera paigaldamine autosse ei ole selle hirmu juures paha mõte!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.01.2016 16:14 
Kasutaja avatar

Paar aastat tagasin on siingi foorumis läbi käinud teema, kuidas see tammsaare värviliste pesutüüp ajas mingite autodega mööda ilma ringi. Käis ema arstile viimase ja jumal teab mis halturtsi tegemas :kill

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.01.2016 16:28 
Kasutaja avatar

Praegu üks taksonduse suurimaid autoriteete eestis on ka kunagi pesulas töötades sellisete vingerpussidega hakkama saanud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.01.2016 22:53 

Veerenni Autopesula
Kelle oma see oli/on SR?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.01.2016 11:42 
Kasutaja avatar

RustyZ kirjutas:
bte kirjutas:

Sul peaks neid piraattaksiste ju palgal olema. Asi siis mõnel lasta ära käia.

Me Rakveres küll pakume sellist teenust:D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.02.2016 12:21 
Kasutaja avatar

Ostsin Soodushind.ee portaalist autopesu voucheri - vaata siit. Teenus pidi olema 35€ väärt, mina sain hinnaga 11.90€

Pakkuja: Clean Service Autopesula OÜ
Madara 33, Tallinn

Olles foorumi jutte varem kuulnud nende voucherite kohta siis tegelikult juba teadsin ette mis mind ees ootab aga sportlik huvi oli ikkagi. :D
Helistades aja broneerimiseks öeldi, et kõik ajad on täis. Lähim aeg oli ~2-3 nädala pärast, nojah - paneme kirja siis.
Kokkulepitud ajal läksin Madara 33, parkimine tasuline, et pesula platsile sisse saada. Vastu võttis mind esialgu mingi umbkeelne tsurka. Oskas mõne sõna inglise keelt ja vene keelt.
Juhataja oli vene rahvusest, hakkas pakkuma mulle igasugu teenuseid juurde (nt nahkistmete puhastamine) - iga teenus 10€. Loobusin kõigest. Aega pidi kokku minema 2h.
Tagasi jõudsin 1h ja 45 min hiljem - auto oli välja aetud, pestud ja valmis.
Võtmetele järgi minnes oli ülemus juba lahkunud, tsurka hakkas midagi seletama mulle, et pean talle 10 eurot juurde maksma kuna tegemist on maasturiga ja ta nii kõvasti vaeva pidi nägema. Seletasin siis talle, et tegemist on sedaankerega autoga mitte maasturiga ja ma ei maksa midagi! Kogu vestlus käis inglise keeles kuna mina vene keelt ei räägi.
Läksin autot üle vaatama ja tulemus oli juba etteaimatav. Auto oli mul enne suhteliselt puhas aga oli ikka näha, et midagi ikka pestud - veljed olid vähemalt puhtad. Seest oli tolmuimejaga puhastatud ainult mattide pealt. Pagasiruumi ei puhastatud üldse! Klaase seest ei puhastatud. Armatuuri ka mitte. :kill
Käisin veel mölisema. Siis tsurka tahtis tulla õue aknaid pesema aga ma ei viitsinud rohkem oma aega raisata seal. Parkimise vabastust ei osanud ka algselt küsida seega maksin ka selle eest.

Aga järjekordne näide, et ei tasu odavat voucherit osta. :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.02.2016 12:26 
Kasutaja avatar

mind huvitab kohe, et mis auto see olema pidi, et saaks sedaan VS maastur vaidlus tekkida. 99% maasturitest on ju tehniliselt universaalkerega või kastikad. Ainus erand, mis pähe tuleb, on subaru outback kastikas.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.02.2016 13:04 
Kasutaja avatar

Priidik199 kirjutas:
Aga järjekordne näide, et ei tasu odavat voucherit osta. :)

tips vale alateema aga tuli meelde lugu kuidas kunagi sushi boomi ajal sai loomaaia parkla grillikasse mingi 9.99€'ne sushi vaucher netist ostetud. See "sushi" seal (rohkem nagu WC paberisse keeratud konid) kõlbasid ainult selle maja loopimiseks.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.02.2016 13:54 
Kasutaja avatar

Random Hero kirjutas:
mind huvitab kohe, et mis auto see olema pidi, et saaks sedaan VS maastur vaidlus tekkida. 99% maasturitest on ju tehniliselt universaalkerega või kastikad. Ainus erand, mis pähe tuleb, on subaru outback kastikas.

E38'ga oli tegemist. Hakkas midagi seletama, et mul nii suur auto jne ma saatsin sinnasamusesse. Mõni lollike vb oleks maksnud ka, eks nad neid püüavadki.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.02.2016 19:41 

Päris geniaalne tüüp peab olema ,kes peab E38-t maasturiks :D

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 2549 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 144, 145, 146, 147, 148, 149, 150 ... 170  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 5 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis